Şimdi Ara

Ceza'dan Açıklama !!! Şarkısını Calanlara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlarım,kardeşlerim sevgili dostlarımız
    her geçen gün sizlerden mailler alıyorum gerek ceza-fan gerekse myspace üzerinden bir çok ihbarlar geliyor Muğla'da dsp, Ümraniye de akp, Düzce'de shp....vs seçim kampanyası otobüslerinde veya alanlarında Ceza'nın şarkılarının çalındığına dair.
    yanlız bu ihbarlar bizi bilgilendirmekten başka bir işe yaramıyor. sizlerden ricam eğer çevrenizde böyle birşeye şahit olursanız yani okula,işe giderken,boş boş gezerken..vs bu gibi bir manzara ile karşılaşırsanız eğer imkanınız var ise bunu bir şekilde belgeleyebilirseniz o zaman birşeyler yapma şansımız olacak.cep telefonlarınızdaki basit video kaydediciler ile yapacağınız kısa bir kayıt bile yeterli olacaktır.bize bu şekilde kanıtlar yollayabilirseniz en kısa zamanda gerekeni yapacağız.

Ceza, ne fark var, ne de başka bir şarkısını hiçbir siyasi partiye vermemiştir. tüm partilerin kullanıyor olması da bunun bir ispatıdır ama yine de bu manzaralara şahit olup Ceza'nın şarkısını bu partilere sattığını düşünen binlerce kişi olduğunu da zaten gelen birçok mesajlardan dolayı da tahmin edebiliyorum.
    bunlara '' dur '' diyebilmemiz için anlattığım gibi yardımlarınızı bekliyoruz en acilinden.
    saygı ve sevgiler...

• Yerli Plakayıda duymustum Akp ' de sanırsam yanlıs hatırlamıyorsam
  • Fark Var Saadet var sınıfta bi söylüyorum derste hoca dahil herkez iptal
  • Biz burdaki AKP arabasında Düm Tek Tek çalıyor.
  • Billboardlarda(doğrumu yazdım bilmiyorm) Fark var çatışmacı siyasetle yol gösterci siyaset arasında diye bi slogan var saadet partsinin fotosunu çekiym mi ?
  • bu secim arabaları tam bir komedi. gecen horon havası calışıyor bir ara türkü çalıyor kafalarına ne gelirse
    Ama SP'nin bir afişinde ''fark var'' yazısını gördüm şarkıdan etkilenmiş olcaklar.
  • yalan haber bence cezanın izni olmadan gümbür gümbür fark var çalamazlar. Daha Geçen gün konakta havra sokagında saadet partisi üyeleri ve saadet partisi konak belediye başkan adayı esnafı geziyodu cep telefonundanda fark var çalıyodu bazı üyelerin manzarayı gördüm koptum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla o partiyi uzaktan yakından bilmem ama sadece araçların ÜStünde "Fark Var" yazıyor fakat çalınan şarkı Ceza'ya ait olan "Fark Var" şarkısı değil. AMatör bi grup rap tarzında partiye göre sözler okumuş sadece bu abarmanıza gerek yok. Hele Cezayla hiç alakası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Billboardlarda(doğrumu yazdım bilmiyorm) Fark var çatışmacı siyasetle yol gösterci siyaset arasında diye bi slogan var saadet partsinin fotosunu çekiym mi ?

Evet her yerde var hemde. Ne yapsak acep
  • "Işıkları kapatınki, Yıldızlar görünsün! "

Fark Var Saadet Var

Akp de bi rap şarkısı çalıyordu , genellikle hep duyuyorum. Bu partiler mal ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 16 Mart 2009; 17:29:44 >
  • Saadet partisinde var

•  Ceza'dan Açıklama !!! Şarkısını Calanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

"Işıkları kapatınki, Yıldızlar görünsün! "

Fark Var Saadet Var

Akp de bi rap şarkısı çalıyordu , genellikle hep duyuyorum. Bu partiler mal ya

Saadet partisi aynı zamanda iş aş bu sefer haydar baş diyen parti değilmiydi yaaa
  • Cezanın bahsettiği farklı, sizin bahsettiğiniz farklı. .Saadet Partisi'nin fark var diye afiş asması Ceza'dan alıntı olması anlamına gelmez.. Önemli olan siyasi partilerin '' Fark Var'' parçasını seçim kampanyasında çalması.. Buna dur demek lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

Fak Var gibi olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

bende görüpduruyorum hergün seçim arabalarını fazla ceza dinliyolar herhalde

• en iyi bizim burdaki bağımsız yapıyo beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar çalıyo
  • hayranım şu şarkılara sabahın korunde başlıyorlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mexmo

en iyi bizim burdaki bağımsız yapıyo beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar çalıyo

ismi güzelmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.