Şimdi Ara

Ceyhun Yavuz nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler adam öldü mü bu sene 2 video cekmedi en önemlisi fullazar serisi yok motive olamıyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar baktım ki yaptığım spiralli kitabı kimse almamış arkadaşlar arkadaşlar anneniz beni arıyor bu kitabı almıyor diyor ağlıyor arkadaşlar bakın arkadaşlar ben herkesi ilk bine soktum arkadaşlar spiralli kitap kötü mü gözüküyor arkadaşlar belhandaya benzeyen adamın derslerini dinlemekten sıkılmadınız mı arkadaşlar arkadaşlar bakın yapmayın arkadaşlar azcık dişinizi sıkın arkadaşlar ben iyiyim arkadaşlar siz de iyi olun arkadaşlar basın parayı alın spiralli kitabımı yoksa bir fullazar daha çekeceğim arkadaşlar annenizi üzmeyin arkadaşlar sınav sistemi de değişmiş ama olsun arkadaşlar siz yine de benim ygs matematik spiralli kitabımı alın sizin anneniz ağlıyor beni arıyor üzülmeyin arkadaşlar görüşürüz arkadaşlar yalnız alın ama arkadaşlar görüşürüz arkadaşlar
  • :):):):):)):);)):);

• merhaba arkadaşlar baktım ki yaptığım spiralli kitabı kimse almamış arkadaşlar arkadaşlar anneniz beni arıyor bu kitabı almıyor diyor ağlıyor arkadaşlar bakın arkadaşlar ben herkesi ilk bine soktum arkadaşlar spiralli kitap kötü mü gözüküyor arkadaşlar belhandaya benzeyen adamın derslerini dinlemekten sıkılmadınız mı arkadaşlar arkadaşlar bakın yapmayın arkadaşlar azcık dişinizi sıkın arkadaşlar ben iyiyim arkadaşlar siz de iyi olun arkadaşlar basın parayı alın spiralli kitabımı yoksa bir fullazar daha çekeceğim arkadaşlar annenizi üzmeyin arkadaşlar sınav sistemi de değişmiş ama olsun arkadaşlar siz yine de benim ygs matematik spiralli kitabımı alın sizin anneniz ağlıyor beni arıyor üzülmeyin arkadaşlar görüşürüz arkadaşlar yalnız alın ama arkadaşlar görüşürüz arkadaşlar

• O adamın videoları hala iş yapar

• Fullazar videosu bekliyorum hala bir güzel sövmesi lazım motive olmak istiyorum
  • Sakarya adapazarı Merkez deki Limit Dershanesinde matematik öğretmeni olarak çalışmakta.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    DELİRCEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM SSDKFJDFJGNDFJKGNDFJGBDFHOGBSAOIGHSIPGHFDSOHBGDFBGDPFBNVDFJNVBIUĞRBGFAIBFISFBGIDFBGISDFBGJPDFNBVHDRBGISIBFBPNERIGNDFBNIDUHGNERGNAEĞRHGWUĞHGĞWRGBUHREGNAWOĞRHGNOGVAFS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D full azar nerede kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.