Şimdi Ara

Çevrimdışı çalışan Android Navigasyon uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
14.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 920'de here drive kullanıyordum aktif şekilde Nexus 5 e geçtim bana önerebileceğiniz çevrimdışı çalışan türkçe yönlendirmeli ve türkçe dil desteği olan navigasyon programları var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Arkadaşlar 920'de here drive kullanıyordum aktif şekilde Nexus 5 e geçtim bana önerebileceğiniz çevrimdışı çalışan türkçe yönlendirmeli ve türkçe dil desteği olan navigasyon programları var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Eskiden igo vardi iyiydi suan bence sygic iyi . Yada Route66

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RayMcCall kullanıcısına yanıt
    türkiye haritası ve türkçe yönlendirme var mı ? birde garmin ve tomtom için ne diyorsunuz uygulamaları adına
  • Güncel
  • Selamlar,

HERE Maps uygulamaları artık Samsung Galaxy Telefonlarda kullanılabilecek.

Gerekli olan bir Samsung Galaxy cihaz ve Android Jelly Bean 4.1+ üzeri Android yazılımı.

Cihazınızda Samsung Galaxy Apps uygulamasını açın; cihazınız destekliyorsa HERE Beta göreceksiniz; veya aratın.

37MB. bir uygulama tıklayıp indirin.

Hayırlı olsun :)

HERE Beta for Galaxy

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için teşekkürler. Başka bir sitede görmüştüm geldiğini :) hemen indirdim kurdum nexus 5 e :) samsung zorunluluğu yok çok şükür 500 600 mb lik türkiye haritasını 4 5 mblik türkçe ses dosyasınıda indirdim ve müthiş çalışıyor.. Bu arada herkese tavsiye ederim. Diğer cihazlardada sorunsuz çalışmakta
  • İndirdiğin yerin adresi varmı? Nen yazdim bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkehan_bk

İndirdiğin yerin adresi varmı? Nen yazdim bulamadım

Dostum here drive google play da var artık indir kur sorun yok :)

• Sygic en iyisi.
  • quote:

Arkadaşlar 920'de here drive kullanıyordum aktif şekilde Nexus 5 e geçtim bana önerebileceğiniz çevrimdışı çalışan türkçe yönlendirmeli ve türkçe dil desteği olan navigasyon programları var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Sygic yolda birakmaz lisansli alirsaniz. Bir de
    A-Gps destekliyse cihaz, hizli bi sekilde uydularla bagli kalirsiniz..

• Gopluumit kullanıcısına yanıt
    indirdim kardeş. sağol. igo ve dediğini telefonda kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

quote:

Hocam öneriniz var mı yoksa halâ aynı mı?
    Yönlendirme yapıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

uzun yolda kullanıcaksanız tabii kide mobil de SYGİC,
    şehir içi kullanımda yandex harita uygulamasını kullanmalısınız..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

uzun yolda kullanıcaksanız tabii kide mobil de SYGİC,
    şehir içi kullanımda yandex harita uygulamasını kullanmalısınız..

yandex te çevrimdışı mı hocam?
    yönlendirme yapıyor mu acaba?
    Bir de hocam sygic ücretsiz gösteriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 22 Mayıs 2016; 12:55:51 >

• Google Maps bile offline'a geçti ve turn-by-turn navigasyon hizmetini TR'de açtı. Yandex, sygic vs felan kullanılmaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Google Maps bile offline'a geçti ve turn-by-turn navigasyon hizmetini TR'de açtı. Yandex, sygic vs felan kullanılmaz artık.

google maps i kullanmak kolay değil sokak sokak tarif ediyor, ben yolumu yönlendirmede buluyorum.
    sokak isimleri eşleşmeyebiliyor bu da sıkıntılı demektir.
    sygic ücretsiz gözüksede aslında ücretli, satın alırsanız ömür boyu sizin olur. ve ç.dışı çalışma özelliği vardır.
    yandex ve google maps onlıne haritalardır. bende ç.dışı çalışmıyor sapıtıyorlar onlıne olursa sıkıntısız çalışıyorlar.
    ç.dışı özelliği varmış hıh sağlıklı çalışmadıktan sonra internet olursa daha iyi olur (proğramdan) diyen onlıne harita dan ne hayır beklersiniz.
    ç.dışı sağlıklı çalışan ve şehir içi kullanıma gereksiz tek proğram sygic neden gereksiz diyorum trafik bilgisini göstermiyor. ama sizi istediğiniz yere götürür.
    daha öncede dediğim gibi, şehir içi yandex isteğe bağlı google. onlıne olmak şartıyla,
    şehir dışı uzun yolda sygic i tek geçerim. (çevrim dışı)

• akyurt kullanıcısına yanıt
    Ben ne yazmışım TURN-by-TURN

Yani senin istediğin gibi.

Navigasyona para vermenin BİR ANLAMI YOK benim için. Google TR'deki partneri Başarsoft ile müthiş işlere imza atıyor bence. Benim için yeterli.

Ayrıca internet paketleri artık çok değişti. Eskisi gibi değil. Online haritalar da fazla veri kullanmamakta artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Google Maps bile offline'a geçti ve turn-by-turn navigasyon hizmetini TR'de açtı. Yandex, sygic vs felan kullanılmaz artık.

google maps i kullanmak kolay değil sokak sokak tarif ediyor, ben yolumu yönlendirmede buluyorum.
    sokak isimleri eşleşmeyebiliyor bu da sıkıntılı demektir.
    sygic ücretsiz gözüksede aslında ücretli, satın alırsanız ömür boyu sizin olur. ve ç.dışı çalışma özelliği vardır.
    yandex ve google maps onlıne haritalardır. bende ç.dışı çalışmıyor sapıtıyorlar onlıne olursa sıkıntısız çalışıyorlar.
    ç.dışı özelliği varmış hıh sağlıklı çalışmadıktan sonra internet olursa daha iyi olur (proğramdan) diyen onlıne harita dan ne hayır beklersiniz.
    ç.dışı sağlıklı çalışan ve şehir içi kullanıma gereksiz tek proğram sygic neden gereksiz diyorum trafik bilgisini göstermiyor. ama sizi istediğiniz yere götürür.
    daha öncede dediğim gibi, şehir içi yandex isteğe bağlı google. onlıne olmak şartıyla,
    şehir dışı uzun yolda sygic i tek geçerim. (çevrim dışı)

Hocam peki HERE! nasıl ?

• Here kullanmadim fakat nokia dan geldigini biliyorum bir firmaya satilmisdi en son. stabil calisiyordur heralde, cok kullanilan uygulamalari secerseniz daha iyi olur. Guncel kalirsiniz en azindan..

• Yandex Navigasyon İnceleme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.