Şimdi Ara

Çevrenizde kaç tane eş cinsel var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• benim hiç yok ama eşcinsellere uyuz oluyorum çevremde tanıdığım biri olsa muhattap olmam bir daha.
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Neden ki ? Herhangi kötü bir şey mi yaptılar ? Gayet iyi insanlar en azından benim tanıdıklarım öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Neden ki ? Herhangi kötü bir şey mi yaptılar ? Gayet iyi insanlar en azından benim tanıdıklarım öyle.
    yok bişey yapmadılar ama kanım ısınmıyor onlara hem düşünsene arkadaşlarımdan biri eşçinsel oluyor ailemde bunu biliyor bana demezler mi gezdiğin insanlara bak diye.
    Fazla muhafazakar bir ailen var galiba.Yaradılanı yaradandan ötürü sevmeliyiz de.
  • quote:

Fazla muhafazakar bir ailen var galiba.Yaradılanı yaradandan ötürü sevmeliyiz de.
    Babam biraz Psikopat biri benim eşcinsel olduğumu düşünsene vallaha vurur beni :D
    Denesene bir sonuçları görelim babana de ki babacığım ben size ALLAH-Ü Teala'nın bir Lütfuyum bana saygı duyunuz de.Bence anlayışla karşılayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Denesene bir sonuçları görelim babana de ki babacığım ben size ALLAH-Ü Teala'nın bir Lütfuyum bana saygı duyunuz de.Bence anlayışla karşılayacaktır.
    Bırak eşcinsel olmayı şakasına desem bile önce bir ters,ters bakar sonra küfür eder biraz daha sinirlendirirsem dövmeye başlar :D
  • Hic lez tanimiyorum. Eger tanirsam ve guzelse tek amacim onu tavlamak olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    lezbiyen birisi sen taş gibi bir erkek olsan dahi senden hoşlanmaz,hoşlanamaz. eşcinsel nedir bilmiyor musunuz anlamıyorum ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kız arkadaşımın panseksüel olması dışında eş cinsellerle iletişimim olmadı, hoş o kız da benimle çıkarken 9 ayrı kızla yatmıştı fakat neyse ki bundan dolayı homofobik olmadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 22 Eylül 2019; 21:16:29 >
  • Benimde Yok..

• Herkes.Cevremdeki herkes.Kizida erkegide.Hahaha.Ciddiyim

Kaç yaşındasın ki hocam? Babandan dayak yiyecek kadar küçük değilsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Kaç yaşındasın ki hocam? Babandan dayak yiyecek kadar küçük değilsindir.
    19 hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.