Arkadaşlar düşündükçe ağlayasım geliyor inanın geçmişte uğruna neler verdiğim neler harcadığım kişiler kardeşden öte dediğim adamlar şimdi en ufak şeyde satıp gidiyorlar düşünüyorum da ben ne aptal bir insanmışım zamanında bu şerefsizler için neler yapmışım hala da bu yapıyorum 2 günde insanlara kanıyorum o kadar paramı yediler vampir gibi ben hala salaklığıma doymadım gerçekten ne söyliceğimi ne yazcağımı şaşırdım allah bunlar gibi insanların belasını versin.
Allah ıslah etsin.
Paran varmı ? yoksa normal
quote:
Orijinalden alıntı: bulo206
Paran varmı ? yoksa normal
vardı kardeş belkide sadece o yüzden yanımdalardı hala var az çok ama eskisi kadar kimseye yedirmiyorum artık..
kahpelerden kahpe beğen dolu.
quote:
Orijinalden alıntı: iskence corbasi
kahpelerden kahpe beğen dolu.
aynen öyle arkadaşım.
Malesef herkes öyle. Çıkar dünyası. Adamına göre davran.
ya bu kişiler arkadaşım olsa yine neysede amca hala fln olunca insan bi garip oluyor bunca zamandır iyi bildiğim insanlar şuanki yaptıklarıyla şaşırtıyorlar beni :/
Vefasız dolu etraf. Benimde zamanında çok canım yandı ama çözümü buldum,
Eğer ihanete uğramak istemiyorsan kimseye ama kimseye güvenmeyeceksin,
Zaten güvenmediğin insanın kazığı çok koymaz, hazırlıklı olursun
hayat böyle. herkes herkese kahpe. onlara göre de sen kahpe olabilrsin belki empati de yapmak lazım (haklısın haksızsın demiyorum sonuçta olayını bilmiyorum zaten). Bir de herkesin ortak kahpeleri var ki ellerden ırak! Sonuç olarak gelip geçer her şey sen kalırsın o yüzden mümkün olduğu kadar çabuk yapmaya çalış bence bunu.
bende arabayı sattım kimse aramaz oldu
bugün dh de içimizden biri ban yese kimse arayıp sormaz, halbuki o ban sebebi olan espriyi okuduğunda sandalyesinden düşmüştür.
bunlaın hepsi iyi gün dostu, adam olmayanlarla dost olacağına yalnızlık daha iyidir
Kimseye para yedirmem,arkadaşlarıma eski bile olsa pek güvenmem sebebi geçmişteki tecrübeler.Her işimi kendim yapmaya çalışıyorum kimseye muhtaç olmamaya çalışıyorum.Ucuz şeyleri çevremdekilerden çay,kahve gibi şeyleri esirgemem ama biri gelip arabayı,bilgisayarı istese vermem.
quote:
Orijinalden alıntı: micromaster34
Arkadaşlar düşündükçe ağlayasım geliyor inanın geçmişte uğruna neler verdiğim neler harcadığım kişiler kardeşden öte dediğim adamlar şimdi en ufak şeyde satıp gidiyorlar düşünüyorum da ben ne aptal bir insanmışım zamanında bu şerefsizler için neler yapmışım hala da bu yapıyorum 2 günde insanlara kanıyorum o kadar paramı yediler vampir gibi ben hala salaklığıma doymadım gerçekten ne söyliceğimi ne yazcağımı şaşırdım allah bunlar gibi insanların belasını versin.
+1 vallahi öyle ya arkadaşım kankim kardeşim diyosun başına birşey gelmesin diye kolluyosun ama o sana SEN KİMSİN de beni koruyosun diyo. bu laftan sonra bende dönüp bakmadım bile 5 gündür konusmuyoz. bu devirde insana insan olduğu kadar değer vermiceksin. hayvana insan değeri vericeksin insana hayvana verdiğin kadar değer vermiceksin
Yaşadıklarından ders almaya bak
Ne zaman böyle sohbetler açılsa herkez "ben kimseyi satmadım herkez beni sattı, arkadaşlığımı 1 dakikada harcadılar, bana da ihanet ettiler, babana bile güvenmeyeceksin" tarzı konuşuyor. İhanete uğradığı söylemeyen 1 kişi bile görmedim. Herkez ihanete uğruyorsa, herkez mazlum tarafsa kim yapıyor birader bu kötülükleri?
İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme