Şimdi Ara

Çevremde benim nasıl göründüğüm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10.Sınıfım ve annemle yaşayan birisiym.
    Düz lisedeyim, büyüklerim beni cok sever ve olgun oldugumu düşünürler.

Yaşıtlarımla problemim var.

Böyle okulda 30 kisi hariç kimseyle coook iyi anlasamam.
    Cok yakın oldugum 5 arkadaşımla ottan b.ktan bir meseleden kavga ettik

Bazı insanlar bana bakıp gülerler.
    Tipim yakısıklı denebilir, konusmamda problem yok niye güldüklerine anlam veremiyorum.
    Böyle hayatı t... alan 2 senelik ama iyi insanlarda bazen bakıp gülerler dalga geçer gibi konusurlar.

Yaşıtlarımdan büyükler ise severler.

Babasız büyüdügüm icin kendimi daha üstün görür gibiyim.
    Ne yapabilirim?
    Nasıl herkesle iyi anlaşabilirim ve imajımı nasıl daha üst seviyelere cıkarırım

NOT : Beni cok üst görenlerde var cok sevenlerde. + Cok konusurum ama boş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ Cyanide -- 22 Kasım 2010; 19:38:41 >

• Ben de 12. sınıftayım. Senin gibi bir durumda-ydım. Daha doğrusu benzer düşüncelere sahiptim. İnan gerek yok hiçbirine.

İstediğine ulaşman yolunda fikrim şudur, tahminimce bu gülenler(ezmeye çalışanlar) erkeklerdir. Bırak onları bir kenara... Seni temin ederim kızlar seni daha iyi anlayacaklardır. Dertlerini onlarla paylaşabilirsin(dost arıyorsan).

İmaj yapmak içinse, başarı ve duruş önemli diye düşünüyorum. Okulda popülersen buna sahip olabilirsin. Ancak bu popülerlik başarından(inekliği kastetmiyorum) kaynaklıysa seni sevmeyenler artacaktır. Bunun yanında gerçekten değer verebileceğin insanları da bulabilirsin. Sana bir önerim olacak, insanlık ve erdem konuları hariç, hiçbir konuda çevreni kaale alma. Çünkü, kedi ulaşamadığı ciğere mundar der... Bunları bir düşün, böylesi daha mutlu olacaktır.

Yeteneklerini gözden geçir, başarabileceklerini... Ona göre yolunu şekillendir. Ne fazla, ne az. Ortayı tutturmak önemli.

• Bu yaşta yapabileceğin pekde birşey yok insanların tam deli dolu olduğu çağlardasın sen olgun olabilirsin ama liselilerin geneli deli dolu gelir geçer akıllı insanlardır anca yiyelim içelim gezelim laylaylom takılırlar.Biraz bekle iyi bir üniversite kazanınca çok çok üst seviyelere çıkabilirsin.Özellikle tıp avukatlık mimarlık vs gibi herkesin kazanamadığı bir bölüm okursan çoğu kızın ulaşamayacağını düşündüğü biri olursun erkeklerde sana gıpta ile bakarlar kimisi vay be adama bak der kimiside ezikliğini basırmak için aa ineğe bak biz gezip tozarken bu evde ders çalışmış mimar olsa ne olur hayatı ölmüş bitmiş falan diye laf ederler ama içten içe kıskanırlar.
  • Kızlarla aşırı iyi anlaşırım okulda her kızla muhabbetim vardır.
    Erkeklerlede vardır ama garip şekilde bazen gülen 5-10 tane var.
    Diğerleri cokta sever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.