< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇEVRE, ULAŞTIRMA VE TARIM BAKANLARINDAN MÜSİLAJ SORUNU İÇİN MUHTEŞEM ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GELDİ

-
-
-
Biyolojik bir sorunun kokune inmeden yapilacak mekanik uygulamalar sadece yardimci faaliyetler olur. Ama sorunu cozmez. Neyse ben ne biliyorum ki yaziyorum. Kanal acin aferim. Bunuda insaata bagladiniz, tebrikler...
-
çözümü gülerek anlatmış.
-
Sadece yüzeydekini alırlar . İşte çözdük derler
Kasım ayından beri olan bir şeyi tüm denizi kapladıktan sonra ancak tek kişinin talimati ile öylesine yapmak için kolları sıvayan bir çevre bakanı var bu ülkenin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ayda bir değiştirilen bakanlardan nameler
-
Ben dedim önceki konuda bunu kanala bağlar bunlar diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04Dçözümü gülerek anlatmış.
Öff ne baydınız be.
O projenin müsilaj ile ilgisi yok. Yapılsa 2024'de falan bitecekti. O bölgede o tesise ihtiyaç yok. Zaten varolan sistem 20 yıl yeterli.
İhtiyaç olan yerler Pendik ve Dilovası gibi yerler. Sanayii atıkları asıl mesele. Zaten İbb'de asıl atık arıtma tesisleri Pendik'de kuruyor.
Senelerce bi halt yapmayıp dip akıntısına pislik basmışsınız konu ile ilgisiz bir proje yapılmadı diye tantana ediyorsunız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Haziran 2021; 11:58:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Öff ne baydınız be.
O projenin müsilaj ile ilgisi yok. Yapılsa 2024'de falan bitecekti. O bölgede o tesise ihtiyaç yok. Zaten varolan sistem 20 yıl yeterli.
İhtiyaç olan yerler Pendik ve Dilovası gibi yerler. Sanayii atıkları asıl mesele. Zaten İbb'de asıl atık arıtma tesisleri Pendik'de kuruyor.
Senelerce bi halt yapmayıp dip akıntısına pislik basmışsınız konu ile ilgisiz bir proje yapılmadı diye tantana ediyorsunız.
Alıntıları Gösterburalarda yok ilgisi
buralarda!!!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Öff ne baydınız be.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 8 Haziran 2021; 12:0:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Süper bi vurgun kapısı daha açıldı valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Öff ne baydınız be. O projenin müsilaj ile ilgisi yok. Yapılsa 2024'de falan bitecekti. O bölgede o tesise ihtiyaç yok. Zaten varolan sistem 20 yıl yeterli. İhtiyaç olan yerler Pendik ve Dilovası gibi yerler. Sanayii atıkları asıl mesele. Zaten İbb'de asıl atık arıtma tesisleri Pendik'de kuruyor. Senelerce bi halt yapmayıp dip akıntısına pislik basmışsınız konu ile ilgisiz bir proje yapılmadı diye tantana ediyorsunız. |
Biyolojik bir sorunun kokune inmeden yapilacak mekanik uygulamalar sadece yardimci faaliyetler olur. Ama sorunu cozmez. Neyse ben ne biliyorum ki yaziyorum. Kanal acin aferim. Bunuda insaata bagladiniz, tebrikler... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X