bu şekilde dümdüz yorum doğru değil bu işlem yapıldıktan sonra ECU tekrar yazılır motorun nasıl işleyeceği ve en can alıcı bölüm aracın nasıl çalışacağının programlanması ve kullanım şekli etkiler ben aracın egr dpf'sini iptal ettim, ekstra güç elde ettim boğazına çökerek kullanırsanız araçta ne conta kalır ve başka birşey... egr iptal sonrası bir kere aracın tertemiz hava almaya başlar... tekrar atılmış egzost gazını yanma odasına gördermezsin...içeride oluşan yanma odası ısısı düşecektir... (yok back presure yapması lazım onu ortadan kaldırıyorsunuz...gibi lafları saha'da giden araba üzerinde gösterin) şu ölümsüz egr'siz dizelleri inceleyin lütfen, Alman taksiciler anahtar dokundurmadan sadece conta değiştirerek milyon km'ler çeviriyordu euro emisyonları sebebi ile icat edilmiş koca bir saçmalık bu ikili... sayısız dizel motor rektefiye ettik, bu kullanım tarzı ile ne dpf ne egr kurtarmıyor... düz gidip düz gelen bir adamsanız... sistemi aracı motoru ve yazılımı bilen usta tarafından iptal et bakımı aksatma yüzbinlerce km dizel motoru kullan... şu sistemler ucuz olsa idi yenileme...gibi şeyler... bunları konuşmak zorunda kalmazdık... sonuçta mühendisin geliştirdiği bir sistem ama bugün bir sistem yenileme egr+dpf marka model ortalama 80-100bin lira... |
Bildirim