|
ceviz bahçesi kuracağım lütfen bilgilendirin.

-
-
Cevizin çok karlı bir iş olduğunu söylüyorlar. Babamın da sivasda çok sulak cevize elverişli tarlaları var. İşim gücüm olmasa ben de yapardım bu işi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceviz'e teşvik var bayağı bir devletten geri ödemesiz teşvik alabiliyorsun. -
benim merak ettiğim bölgemize uygun hangi ceviz türleri gider. ilkbahar ve sonbahar donları oluyor trakyada. chandler cinsini pek önermiyorlar. -
Herkese merhaba bu konu ile ilgili sayısız araştırma yapmış biri olarak yazıyorum,
Ülkemizin 1200 rakıma kadar olan batı ve iç anadolu bölgelerine chandler, doğu bölgelerine ise fernor ceviz fidanı dikmek doğru olacaktır. Dikim öncesi arazinin toprak tahlili yaptırmak en doğru tespit olacaktır. Konu ile ilgili Aşılı ceviz fidanı sayfasından aşılı ceviz fidanı üretimi ve çeşitler konusunda Zengin Fidancılık firmasından destek alabilirsiniz. -
Ceviz uzun vadeli bir yatırım 3 donumden birşey bekleme o kadar senin yapacagın hobi olur sadece. -
bizxeticaret amaçlı kurduk 76 dönüm şu an 3.5 yaşındalar heyecanla para kazanmayı beklıyorum -
Fidan deyip geçmeyelim. Geleceğimizi umutlarımızı ekiyoruz toprağa. Bu yüzden ceviz fidanı seçiminde çok dikkatli davranmamız gerekiyor. Ülkemiz köklü meyvecilik kültürüne sahip olması hasebiyle pek çok meyve türünde olduğu gibi, cevizin de yetiştirildiği uygun ekolojik ortamlara sahiptir. Sadece burada dikkat etmemiz gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu noktalara bir göz gezdirecek olursak; Öncelikle bulunduğunuz yörenin ekolojik koşullarına uygun çeşitlerin saptanması gerekmektedir. Seçeceğiniz fidan, soğuğa dayanıklı mı bilmemiz gerekir. Çünkü aslında tam olarak dinlenmede bulunan bir ağaç aslında -25 dereceye kadar dayanıklılık gösterir ama sonbaharda ki erken donlar ve ilkbaharda ki geç donlar fidanımızın geleceğini etkileyebilir. Bazı sertifikalı ceviz fidanları soğuğa karşı çok duyarlılık göstermektedir. Bundan dolayı geç ve erken donlara karşı seçeceğiniz ceviz fidanı cinsi çok önemlidir. Örneğin karasal iklimlerde bulunan topraklarda ve çetin kışların yaşandığı bölgelerde geç çiçeklenen fidanlar tercih edilmelidir ki fidanımız iyi meyve versin. Kuracağınız aşılanmış bahçede muhakkak dozlayıcı bir çeşit kullanmalısınız ki diğer fidanlarınızı dengelesin gibi pek çok etmenler ceviz fidanı seçerken göz önünde bulundurmamız gereken etmenlerdir. Tüm bu sorunları Kapıdağ Fidancılık hizmetlerinin sizlere sunacağı bilgilendirme yerinde değerlendirme ve uygun fiyat politikalarıyla beraber çözebilirsiniz. Tabi ki amacımız burada iyi ticaret, bu da ancak işini iyi bilen uzman ellerle yapılabilecek destekle sağlanabilir.
Fidan Çeşitleri
Bir ağaç yetiştirmek, tohumundan fidanına sevgi ve marifet ister. İşimizi seviyoruz, sevgimiz ise fidanlarımız da gizli. Fiyatlar konusunda adresinden bilgi alabilirsiniz. Çünkü sertifikalı ceviz fidanları çeşitlilik göstermektedir. Her toprağa farklı fidan gerekir. Firmamız bünyesinde; Yerli fidanlar olarak Şeblin, Yalova 1, Yalova 3, Yalova 4, Bilecik, Kaman 1, Kaman 4, Kaman 5, Yavuz 1, yabancı fidanlar olarak da Chandler, Franquette, Fernette, Pedro, Fernor, Payne, Hartley, Midland, Serr çeşit fidanları barındırmaktayız. Bahçenize hangi ürün uyar, nasıl bir fidan yolunuza devam edebilirsiniz, yapacağımız iletişimle bunlara karar vererek ceviz fidanı fiyatları konusunda sizlere yardımcı olarak değişen çeşitlilikte ürünlerimizin uygun fiyatla sizlerin olmasını sağlayacağız. Kaliteli 7/24 hizmet alabileceğiniz aklınıza takılan her türlü soruyu sorabileceğiniz garantisiyle çıktık yola. Sevgiyle diktiğimiz fidanların umutla yeşermesidir dileğimiz. https://www.cevizfidani1.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djonurkutlu -- 4 Ocak 2023; 10:59:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X