Şimdi Ara

Cevap: windows 7 hp laptop driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce hp sayfasından network ya da wifi driverı indirmen lazım başka bir pc ile.

HP 15-G009NT AMD A4-6210 1.8GHz 4GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar K0Y97EA aldım hepsibuaradadan.

DOS kurulu idi .

Win 7 sp1 kurdum updateleri de yaptım.

Driver kurulumu tam işkence .

HP de tüm driverler var ancak bunları işleyecek güzel bir dirver bulucu ve kurucu program yok malesef.

Sabaha kadar uğraştım güncelleme ve driver kurulumu bitmedi. Oysa 10 yıllık xp kurulu toshiba laptopa ve masaüstü pc me win 7 kurdum tanımadığı 1-2 driver çıktı o kadar

Çok mu zor şuna bir işletim sistemi koymak linux bile olabilir.

Not:HP L0D92EA Pavilion 15.6 inç Core i5-5200U 2.2 GHz 8 GB 1 TB Notebook Kırmızı aldım içinde win 8.1 vardı sorunsuz kullandığım aldığım akşamdan itibaren.Kurumun verdiği hp core 2 duop var onun bile tüm driverlarını hem win 7 hem win 8 tanıdı suçu AMD ye mi atsak

• etimonster kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu urunu almak istiyorum da ilgisiz olacak biliyorum ama, nasil memnun musunuz ilk izlenimler nasil.urun hakkinda..?
    Bir de ben aalip win8 kurmak istiyorum da bu pcye uygunmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Hocam ben bu urunu almak istiyorum da ilgisiz olacak biliyorum ama, nasil memnun musunuz ilk izlenimler nasil.urun hakkinda..?
    Bir de ben aalip win8 kurmak istiyorum da bu pcye uygunmudur

AMD hep sorun ya ilk kez aldım kaç gündür driverlerı kuramadım hala eksik tüm driver programları denediğim halde.

win 7 de tüm driverları tamamladım ancak yeniden başlatmada mavi ekran hatası vardı. win 8 de de hala bulunamayan 3 driver var ama yeniden başlat çalışıyor

intelden şaşma.

İmzamdaki laptopum harika ama o da hp bu da hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 18 Mayıs 2015; 18:29:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.