Şimdi Ara

Cevap verin çocuğumu kesicem :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 13k mezunum yani bi sene daha kalmak istemiyorum ve diş hekimi olmayı hiç istemiyorum devlet tıplarının altına ailem iki tane %50 yazabilirsin dedi açıkta kalmak istemiyorum
    Medipol Üniversitesi
    Okan Üniversitesi
    Bahçeşehir Üniversitesi
    Bilim Üniversitesi
    Biruni Üniversitesi
    Maltepe Üniversitesi
    Bunlardan hangisi en düşük kapatır?

• Hocam biruni okan bilim gibi duruyor. Birde yeniyüzyıl üniversitesi var cevizlibağda. En düşüğü oydu sanırım tıplarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler
  • Biruniyi aradım %50 12 k civarı kapatır dedi tahmini.okanı verme cok kötülediler.bahçesehir ticarethane,maltepe eğitim seviyesi düşük, yani senin yeribde olsam bilim ve medipol veririm
    Ama bak medipolde hazırlık var %30 ing. Ben özel yazacagım için her moku arastırdım.ama yünede sen bilirsin

• dıpıdıpıtıss D kullanıcısına yanıt
    Biruni en ucuzu o yüzden yüksek kapatır. Bahçeşehir de ilk 22 bin sınırı koymuş o da yüksek kapatır. Benim derdim dandik bir özele girebilmek kardeş dandiklik önemli değil yeter ki gireyim
    bi de bilim ilk 15 bine burs veriyo hastanesi florence nightingale o da yüksek kapatır bana düşük kapatan lazım :s
  • Özeli düşünme derim devlet banko gelir ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yok bunları karsın falan altına yazıcam nolur nolmaz diye mezunum ve hazırlıktan dolayı 1 sene daha kaybım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.