Şimdi Ara

Cevap: SM3 v2'yle çok iyi uyumlu DAP Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SM3 v2 ile uyumlu bi çalar arıyorum. Detaylı, geniş sahneli, açık, parlak sesleri seviyorum. Bütçem 500'e de çıkar 600'e de.

Sadece SM3 v2'nin tam anlamıyla hakkını verebilecek bir alet arıyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• O seviyede sizi Sansa Clip+ yada basit bir ipod kesmez. İlacınız S:flo2 veya hm-601/602/801 gibi özel cihazlar olacaktır. Ve sm3+dap+portatif amp çözümü de iyidir. Eğer dap olarak line out sahibi veya 40 pinli çıkışlı bir cihaz seçerseniz ve bunu da ampa bağlayıp sm3'ü oradan dinlerseniz işte orada performans ve uyum :)

En iyisi bunu burada değil techno-fi'de sorun. Benim varsayımsal devaplarımdan da kesinini bulursunuz.
  • Açık parlak ses istiyorsa hm801 rahatsız edebilir mi ben bilmiyorum ama okuduklarım öyle gösteriyor. S:flo2/S:flo2 storb mod/ colorfly c4/ hm601/602 olur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hm 60x serisi ile armatür sürücülü kulaklık uyumlu değil dinamik kulaklıklar ile daha iyi gidiyor ben kullandım .. sm3 ile uyumlu olan sony'nin üst serilerine bakabilirsin benim gibi parlak ve detaylı ses seviyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

hm 60x serisi ile armatür sürücülü kulaklık uyumlu değil dinamik kulaklıklar ile daha iyi gidiyor ben kullandım .. sm3 ile uyumlu olan sony'nin üst serilerine bakabilirsin benim gibi parlak ve detaylı ses seviyorsan

Evet kesinlikle parlak ve detaylı sesler seviyorum. Sony'nin üst serileri derken A864, A865 gibi mi? Veya X1050. Yoksa Z 1040 gibi bir şey mi diyorsunuz?

Forumda genelde A864'ün SM3'lerle çok iyi uyumlu olduğunu okudum. Böyle mi gerçekten?
  • evet o üst seviye cihazlardan birini al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

evet o üst seviye cihazlardan birini al derim

Tamam hocam. Biraz daha araştıralım, ya A865 ya da Z1040 artık.

Teşekkürler herkese.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A865 ın SM3 İLE tavsiye edilmesinin sebebi SM3 ün bas açığını kapaması ve SM3 ün parlak midlerini biraz dindirmesi olduğunu sanıyordum. Demek ki yanlış biliyormuşum.

• bütçen yeterse dx100 dicem ama biraz garip olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Excision

bütçen yeterse dx100 dicem ama biraz garip olucak

Sakaci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konudan bende müzdaribim. Fakat Techno-Fi'de Fortress34 hocamın çok samimi önerileriyle Hifiman HM602 düşünüyorum. Ve forumdan sanrıım bugün satın alacağım.

Siz de böyle bir şey düşünebilirsiniz. Madem böyle bir kulaklığınız var, hakkıyla verim almak gerek :)
  • Evet arkadaş hm-602'yi aldı bugün benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Evet arkadaş hm-602'yi aldı bugün benden

Ve aynı gün kargoyu göndermek için çok çabaladı ama işte İstanbul Trafiği :)

Çok sağolsun tekrar.

Sabırsızlıkla 602'nin gelmesini bekliyorum.

Çok kişi önermişti bu çaları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.