Şimdi Ara

Sennheiser Mx 360 - Mx 460 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Ear bud tarzı kulaklık arıyorum ve max fiyat olarak 30 ytl düşünüyorum.Bu fiyat aralığında Mx 360 ve mx 460 modelleri dikkatimi çekti.İki model sanırsam tasarım olarak ayrılıyorlar ve mx 460 da basswind denilen bi özellik var.Mp3 player ım cowon f2 ve basslar benim için çok da önemli değil yeterli miktarda gelmesi kafi benim için.Tiz sesleri temiz verecek,genel olarak temiz ses veren ama basslarıda tizlere karşı çok zayıf kalmayan model hangisidir sizce?Mx 460 ın frekans aralığıda daha geniş , bu seste nasıl farkeder?

• Mx360 1 hafta kadar kullandım. mx460 denemek için kullanmıştım sadece. Geniş freakans aralığına pek takılma ve mx360 al bence daha iyi bir ses performansı var. Ben şu anda mx760 ile birlikte kullanmaktayım ve gayet memnunum. Ha kulaklık bozulsa gider mx360'da alırım, aralarındaki fiyat farkı kadar ses performans farkı yok, en azından benim kulak zevkime uygun her ikiside.
  • Peki mx 360 ne açıdan hoşuna gitti?Bi karşılaştırma yapabilirmisin iki kulaklık arasında?
  • mx160 al mx360 kullandım mx360daki tiz eksikliği mid fazlalığı mx160 da yok daha dengeli bir kulaklık frekans aralığı hikaye denebilir ziller daha net ve doğal mx160 da.Kolay gelsin.
  • mx160 denemedim ama.. mx360 almadan evvel.. mx260 deneyip, sattım..sesi çok boğuk geldi bana.. tiz ve mid sesler yetersizdi.. aşırı bas vardı.. burn-in de yaptım değişmedi..
    mx serisinin ambalajından 3 çift yedek ped çıkan tek modeli mx360.. Bir çok yabancı sitede de mx360 çok övülüyor.. onun için piyasada şu an orjinali zor bulunan bir model..
    Sahteleri Kadıköyde dükkanlarda kıyamet gibi.. Bir Arkadaşım beni dinlemeyip bir tane aldı sahtesini.. sesi teneke gibiydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Aralık 2008; 1:07:28 >
  • Yaw bir gün sen bana bi tane mx160 alıp denettireceksin ya helal olsun. Mx160 hiç dinlemedim. Mx360&Mx760 değerlendirmesi yapayım sana. Mx760 basslarda daha başarılı. Tizlerinden de memnunum ama midler mx360 kadar tatminkar ve temiz gelmedi bana. En azından eski bir model olan mx360'daki mid-tiz uyumunu ben 760'da bulamadım. Ama bass uyumu ile bu farkı hissettirmiyor orasıda artısı. mx460 biraz bana arada kalmış bir model gibi geldi. Çok fazla tecrübe etme şansım olmadı ama seste bir tatminsizlik var, ne bass öyle bass ne de tiz-mid konusunda bir hoşluğu var. Çok fazla hassas yaklaşmıyorsan müzik konusunda, mx360 fazlası ile tatmin edecektir. Ha bu arada nighteen kardeşimin mx160'ınıda değerlendirmeye al, söylediğine göre vardır bir bildiği....

quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

mx160 al mx360 kullandım mx360daki tiz eksikliği mid fazlalığı mx160 da yok daha dengeli bir kulaklık frekans aralığı hikaye denebilir ziller daha net ve doğal mx160 da.Kolay gelsin.

• Ben de bir mx160 alıp, deneyeceğim.. merak ettim doğrusu. Forumda millete;daha da ucuz kalite kulaklık var diye tavsiye ederiz bari..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha dün forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile mx360 aldım eskiden sony ericsson hpm-70 kullanıodum metal ağırlıklı dinlediim için bas bana gerekli deil üstelik sesleri çok bouyodu hiç bir şey deilde uğultu sesi diler gibi geliodu mx360 la dinlediğim bütün şarkıları yeniden keşfetmeye başladım diyebilirim çünkü hiç duymadığım bateri seslerini çok raatlıkla duyuyorum biraz tizlerin yüksek geldiğini fark ettim ama zamanla alışıorsunuz bangır bangır bass istemiosan mx360 öneririm verdiğim paraya gerçekten deydi önerenlerden çok teşekkür ederim zaten bass isteyenler cx500 ün yolunu tutmayı çokdan öğrendiler
  • mx160 sadece ben değil herkes diyor mx360dan daha iyi bence cx300den çok daha dengeli ve daha güzel bass veren bir kulaklık ilginç ama o frekans aralığı ile çok iyi ses detayı veriyor bu fiyata çok iyi tiz mid uyumu çok güzel ksc 75 e en yakın dengede kulaklık.Kulaklık pedi ile dinleyin.thetrooper00 arkadaşım teşekkürler ben de senin tarzın ve kulaklık zevkine katılıyorum sen iyi dersen iyidir mx160 dinle cowon d2 ile artık onu kullanıyorum ksc75 ev kullanımında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 12 Aralık 2008; 1:07:41 >
  • Onumuzdeki hafta alıp deneyecem bakalım bi tane mx160!!! Yazarım bu topicten...
  • ben arkadaşa hediye ettim çok beğendi bir tane daha alırım.Baya iyi bir kulaklık mx200 zamanında ne kadar popüler ise bu da olacaktır.
  • Arkadaşlar Cowon F2 ile en yüksek ve en kaliteli sesi verebilecek erabud kulaklık hangisidir?

30 Liraya kadar...

• sennheiser mx serisi mx160 d2 ile oldukça iyi ses veriyor cowonlar iriverlara göre daha sert bass veriyorlar o nedenle yumuşak bass veren mx 160 eğer biraz daha sert bass ve mid ağırlıklı istersen mx360 ama 160 daha iyi.mx360 biraz boğuk kalıyor ki oldukça iyi bir kulaklıktır.
  • nighteen kardeş cowon d2 nin orjinal kulaklığı ile mx 160 karşılaştırabilme ihtimalin var mı acaba. Bende creative ep-630 ve sony mdr-nc22 kuaklıklar var fakat kulaklarımda çınlama olduğu için bunlar beni rahatsız ediyor. Şu an cowon d2 yi kendi kulaklığıyla dinliyorum ve mx160 daha iyi ise birtane de ondan almayı düşünüyorum. Yurt dışından koss portapro alan arkadaşlar var siparişleri henüz gelmemiş onların eline siparişleri ulaşınca belki koss portapro da alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  • bende cuma gunu kulaklık alıcam mx360 almayı dusunuyordum sımdı mx160 ıda soktunuz kafama :)
    metal dınledıgım ıcın kulaklık secımınde cok detaylı arastırma yapmam gerekıyor
    bıraz daha mx160 a kayıyorum dengelı oldugu ıcın ama mx360 almazsam ne kaybettırır bılmıyorum
    aslında ıkısınıde dınleyıp almak lazım ama nerde denıyeceksın o da var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 16 Aralık 2008; 21:45:33 >
  • einhander kadeş sen bekle ben mx360 aldım birkaç güne kadar bi tanede mx160 alacam herikisi arasındaki farkı sana sölerim hele kargo elime ulaşssın:)irtibatı koparma benle:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: calimero5316

einhander kadeş sen bekle ben mx360 aldım birkaç güne kadar bi tanede mx160 alacam herikisi arasındaki farkı sana sölerim hele kargo elime ulaşssın:)irtibatı koparma benle:)

Bende Mx160 ve Mx360 arasında kaldım.

Eline geçince yaz hemen görüşlerini.

(:
  • quote:

einhander kadeş sen bekle ben mx360 aldım birkaç güne kadar bi tanede mx160 alacam herikisi arasındaki farkı sana sölerim hele kargo elime ulaşssın:)irtibatı koparma benle:)

o zaman herseyımızle senı beklıyoruz cogu ınsan bu ıkılem arasında kalacaktı acıklık gelecek konuya
    hatta bu ıkısı ıle alakalı bır konu acarsan herkez daha kolay ulasır bılgılere
    yardımların ıcın cok mınnettarız
  • ya öle çok takılamıyorum foruma yani konu açma konusunda söz veremem de en azından bi yorum yazarım burda işte.160 ile 360 arasındaki kararsızlık çok fazla belli:)bir arkadaşımız 160 ı epey övmüş 360 a göre bende yeni aldığım 360ın yanına bi tane 160 alayım dedim valla benide meraklandırdı sağolsun arkadaş:)şu burn in olayı nedir bilmiyorum ama zamanla aldığım 360ın sesinin daha da güzel olacağına dair beklenti içine girmedim değil:)ilk izlenimim NWZ-B135 ile gelen MDR-E708 den çok faklı olmadığı.biraz daha tiz ve berrak sesi olabilir ama basları daha düşük.umarım yeni olduğu içindir.meğer sony mp3 ile gelen kulaklıklar epey iyiymiş bunu mx360 ile dinleyince anladım 708 in basları daha tok sanki..gerçekten sizce de burn in faydalı olacakmı dersiniz
  • quote:

ya öle çok takılamıyorum foruma yani konu açma konusunda söz veremem de en azından bi yorum yazarım burda işte.160 ile 360 arasındaki kararsızlık çok fazla belli:)bir arkadaşımız 160 ı epey övmüş 360 a göre bende yeni aldığım 360ın yanına bi tane 160 alayım dedim valla benide meraklandırdı sağolsun arkadaş:)şu burn in olayı nedir bilmiyorum ama zamanla aldığım 360ın sesinin daha da güzel olacağına dair beklenti içine girmedim değil:)ilk izlenimim NWZ-B135 ile gelen MDR-E708 den çok faklı olmadığı.biraz daha tiz ve berrak sesi olabilir ama basları daha düşük.umarım yeni olduğu içindir.meğer sony mp3 ile gelen kulaklıklar epey iyiymiş bunu mx360 ile dinleyince anladım 708 in basları daha tok sanki..gerçekten sizce de burn in faydalı olacakmı dersiniz

Sennheiser mx360 kulaklığı nereden aldınız? Sony E serisi walkman'den de aynı mdr 708 kulaklık çıkyor.. 708'i denedim tiz ağırlıklı bir kulakllık. pek beğenmedim..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.