Şimdi Ara

Sennheiser Mx 360 - Mx 460 ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben f2 de 30 un ustune cıkmıyorum zaten sevıye 40
    mx160 ne kadar ses dusmesı yasanacak kı olsun varsın max 33 e cıkartırım daha fazlasını sanmıyorum

kesın mx160 denmıyor daha berrak daha dengelı dıyorlar aralarındada buyuk bır fark olmadıgına gore ses kalıtesınde
    mx360 almanın mantıgınında olmadıgı dusunuyorum arasında 10 ytl fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 19 Aralık 2008; 16:25:35 >
  • Valla ben Cowon kulaklığı ile 40'da bile dinleyebiliyorum.

Şimdi aralarında 10 lira fark var, 10 lira için kötü olanı almaya değmez.

Ama tabii ki verdikleri ses aynıysa Mx160 çok daha mantıklı bir seçim gibi duruyor.

Birde Mx160'ın izolasyonu Cowonun kulaklığının izolasyonundan kötü müdür?

(:
  • head
    sana ne dıyım baska 40 sevıyesınde dınleyebılıyorsan cok saglam bı kulagın var :):) ınsallah kulak saglıgın bozulmaz :)
    bu krız ortamında 10 lıranın hesabını bıle yapacaksın
    ıkı kulaklıkta bırbırıne cok yakınsa hıc geregı yok 10 lıra fazla vermenın
  • arkadaslar mx160 ı aldım ama bırcok yer dolastım yoruldum :)
    ıstanbul anadolu yakasında oturanlara bılgı vereyım
    kozyatagı optımum medıa markt a ugradım orda yok
    kadıkoy yazıcıoglu ve cevresındekı dukkanlarda bırtane bıle yok
    kadıkoy yalcınlarda da yok :)) yalcınlardakı calısan yardımcı oldu kozyatagı carrefour yalcınlarda 2 adet bulunuyor dedı
    eve donus yolu ustunde oldugu ıcın donerken ugradım aldım :))
    bır sey daha soyleyeyım mx360 almak ısteyenler bulamıyorum dıye sıkayet etmeyın alabıldıgıne mx360 var heryerde
    yazıcıoglu ve etrafında nerdeyse her dukkanda mx360 var arzu eden hafta sonu ugrasın :)

bu arada mx160 ın ıcınden cıkan sungerlerı takmadan once bıraz esnetın delıklerı cok kucuk yırtabılırsınız gevsetmeden
    ben yırtıyordum nerdeyse :)

ses kalıtesı yonunden yorumlarımı 2 3 gun gectıkten sonra yazacagım kulaklık bıraz calıssın kendıne gelsın benlıgını bulsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 19 Aralık 2008; 20:53:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

arkadaslar mx160 ı aldım ama bırcok yer dolastım yoruldum :)
    kadıkoy yalcınlarda da yok :)) yalcınlardakı calısan yardımcı oldu kozyatagı carrefour yalcınlarda 2 adet bulunuyor dedı
    bır sey daha soyleyeyım mx360 almak ısteyenler bulamıyorum dıye sıkayet etmeyın alabıldıgıne mx360 var heryerde
    yazıcıoglu ve etrafında nerdeyse her dukkanda mx360 var arzu eden hafta sonu ugrasın :)

bu arada mx160 ın ıcınden cıkan sungerlerı takmadan once bıraz esnetın delıklerı cok kucuk yırtabılırsınız gevsetmeden

ses kalıtesı yonunden yorumlarımı 2 3 gun gectıkten sonra yazacagım kulaklık bıraz calıssın kendıne gelsın benlıgını bulsun :)

Kadköy Yazıcıoğlu civarında ki Dükkanlar da satılan Sennheiser'lar sahte.. Bir arkadaşım biraz acele edip bir tane mx360 almıştı orada ki bir dükkandan.. Sonra benim orjinal mx360'la karşılaştırdık.. sesi berbattı.. Sonra Arkadaşıma gidip, orj mx360 almıştık.. Acele edip, iki defa para verdi akıllım
    Bu sahte Sahte Sennheiser mx360 kulaklıklar Çin de sadece 6 $'a geliyor.. Yakın da kiloyla satacak adamlar..
    http://www.diytrade.com/china/4/products/4180481/NEW_Sennheiser_MX360_headphones_earphone_for_mp3_mp4_ipod.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Aralık 2008; 21:10:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Kadköy Yazıcıoğlu civarında ki Dükkanlar da satılan mx360'lar sahte.. Bir arkadaşım biraz acele edip bir tane mx360 almıştı orada ki bir dükkandan.. Sonra benim orjinal mx360'la karşılaştırdık.. sesi berbattı.. Sonra Arkadaşıma gidip, orj mx360 almıştık.. Acele edip, iki defa para verdi akıllım
    Bu sahte Sahte Sennheiser kulaklıklar Çin de sadece 6 $'a geliyor.. Yakın da kiloyla satacak adamlar..
    http://www.diytrade.com/china/4/products/4180481/NEW_Sennheiser_MX360_headphones_earphone_for_mp3_mp4_ipod.html

sahte fılan ama 25 ytl den satıyor bırde adamlar pıyasa fıyatına
    zaten metan bandrollu olmayan kulaklıkları arkadaslar almayın ılk yapmamız gereken bu zaten

• quote:

quote:

quote:

Kadköy Yazıcıoğlu civarında ki Dükkanlar da satılan mx360'lar sahte.. Bir arkadaşım biraz acele edip bir tane mx360 almıştı orada ki bir dükkandan.. Sonra benim orjinal mx360'la karşılaştırdık.. sesi berbattı.. Sonra Arkadaşıma gidip, orj mx360 almıştık.. Acele edip, iki defa para verdi akıllım
    Bu sahte Sahte Sennheiser kulaklıklar Çin de sadece 6 $'a geliyor.. Yakın da kiloyla satacak adamlar..

zaten metan bandrollu olmayan kulaklıkları arkadaslar almayın ılk yapmamız gereken bu zaten

Hiç olmazsa Forumda ki Arkadaşları sık sık uyaralım da paraları boşuna gitmesin.. Sahtesini bile uyanıklar orjinal fiyatına satmaya çalışıyorlar.. Yok efendim faturasız malmış.. Kaçakmış.. Bir sürü yetkili satıcısı var.. Gidin oradan alın.. istediğin model kalmamışsa ısrar edin mutlaka getireceklerdir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç olmazsa Forumda ki Arkadaşları sık sık uyaralım da paraları boşuna gitmesin.. Sahtesini bile uyanıklar orjinal fiyatına satmaya çalışıyorlar.. Yok efendim faturasız malmış.. Kaçakmış.. Bir sürü yetkili satıcısı var.. Gidin oradan alın.. istediğin model kalmamışsa ısrar edin mutlaka getireceklerdir...

arkadaslar soyle bır bılgı vereyım
    sennheiser ın ıstanbuldakı yetkılı satıcı magazaları telefon edıp sorabılırsınız en kolayından stok durumunu kulaklıkların

Akatlar
    Pupa // Apple Premium Reseller
    Mayadrom AVM No:35 Akatlar / İstanbul
    (212) 352 40 44
    Altunizade
    D&R // Capitol AVM
    CAPİTOL AVM. MAHİRİZ CAD. KAT:3 NO:129 BAĞLARBAŞI / ÜSKÜDAR / İSTANBUL
    (216) 651 81 21
    Altunizade
    Yalçınlar // Capitol AVM
    Mahir İz Cad. Capitol Alisveris Merkezi K: 2 No: 76 Altunizade/İSTANBUL
    (216) 651 15 27
    Ataköy
    Türkonet
    Ataköy 7-8. Kısım Martı Sitesi No:58 Gazi İlköğretim Okulu Yanı
    (212) 661 55 65
    Ataköy
    Yalçınlar // Galleria
    Galleria Alisveris Merkezi No: 342 Ataköy/İSTANBUL
    (212) 661 04 75
    Bakırköy
    Electro World // Capacity AVM
    Capacity AVM - Zeytinlik Mahallesi - Fişekhane Caddesi No:62 Bakırköy - İstanbul
    Bakırköy
    Yalçınlar // Carousel
    Carousel Alisveris ve Yasam Merkezi 1. Bodrum Kat No: 8 Bakirköy/İSTANBUL
    (212) 572 31 58
    Beylikdüzü
    Media Markt // Beylikdüzü
    Güzelyurt Mah. Kurtuluş Cad. Yakuplu Büyükçekmece 34524 İstanbul
    (212) 866 74 00
    Beylikdüzü
    TGAR // Beylikdüzü
    TGAR // Beylikdüzü MİGROS YANI BP KARŞISI
    (212) 877 80 60
    Beylikdüzü
    Yalçınlar // Beylikdüzü Migros AVM
    Migros Alisveris. Mrk., E-5 Karayolu Üzeri, Tatilya Karsisi Beylikdüzü/İSTANBUL
    (212) 852 78 28
    Büyükçekmece
    D&R // Bahçeşehir Prestige Mall
    PRESTİGE MAL ALIŞVERİŞ MERKEZİ DOĞA PARKI CAD. GÖLET MEVKİ 1B-05 1B-06 BÜYÜKÇEKMECE
    (212) 669 00 39
    Erenköy
    D&R // Bağdat Cad. (Erenköy)
    BAĞDAT CAD.NO:340-2 81060 ERENKÖY / İSTANBUL
    (216) 467 54 13
    Esentepe
    Electro World // Astoria AVM
    Büyükdere Cad. No:127 Esentepe İstanbul
    Etiler
    D&R // Etiler
    NİSPETİYE CAD. NO:17 ETİLER / İSTANBUL
    (212) 263 29 14
    Etiler
    Yalçınlar // Etiler Merkez
    Nispetiye Cad. No: 2 Etiler/İSTANBUL
    (212) 257 87 20
    Florya
    D&R // Fly Inn AVM
    FLY İNN ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE MERKEZİ HARAM SOK. NO:48 FLORYA / İSTANBUL
    (212) 662 97 81
    İstinye
    Pupa İstinyePark AVM // İstinye
    Pınar Mah. İstinye Bayırı Cad. İstinyePark A.V.M. No: 395-396 İstinye / İstanbul
    (212) 345 57 57
    Kadıköy
    Formnet // Apple Premium Reseller Kadıköy
    Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. No: 85 Kadıköy - İstanbul
    (216) 337 37 96
    Kadıköy
    Myra // Apple Premium Reseller Caddebostan
    Bağdat Caddesi No:296 Caddebostan Kadıköy / İstanbul
    (216) 467 82 61
    Levent
    D&R // Kanyon AVM
    BÜYÜKDERE CAD. NO:185 KANYON ALIŞVERİŞ MERKEZİ 179 NOLU DÜKKAN LEVENT ŞİŞLİ-İSTANBUL
    (212) 353 08 70
    Levent
    Troy // Apple Premium Reseller Kanyon
    Kanyon Alışveriş Merkezi Büyükdere Caddesi No 185 - Levent / İstanbul
    (212) 353 04 60
    Maçka
    D&R // Maçka
    HARBİYE MAH. KADIRGALAR CAD. DOLMABAHÇE KVEM. NO:3 K:1 MAÇKA / İSTANBUL
    (212) 343 82 50
    Maslak
    D&R // Doğuş Power Center
    Doğuş Power Center Alışveriş Merkezi, Maslak Mah. G-45 Ahi Evren - Polaris cad. No : 4 Şişli / İSTANBUL
    (212) 276 22 10
    Mecidiyeköy
    D&R // Profilo AVM
    PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ NO: 26/28 MECİDİYEKÖY / İSTANBUL
    (212) 216 43 80
    Merter
    TGAR // Merter
    İŞ BANKASI YANI FATİH CAD. NO 18
    (212) 444 84 27
    Nişantaşı
    D&R // Nişantaşı
    VALİKONAGI CAD. NO:38 NİŞANTAŞI / İSTANBUL
    (212) 224 24 15
    Nişantaşı
    ROEN Elektronik Butik
    Teşvikiye Caddesi Şakayık Sok. No: 13/27 34220 - Nişantaşı / İstanbul
    (212) 241 01 99
    Sirkeci
    Electro Center // Doğubank
    Gizem Turizm İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Hamidiye Cd. Doğubank İşhanı Kat : 1 No : 13/132
    (212) 519 90 90
    Suadiye
    D&R // Bağdat Cad. (Suadiye)
    BAĞDAT CAD. LEYLA HANIM AP NO:410/2 SUADİYE / ERENKÖY / İSTANBUL
    (216) 360 73 43
    Şaşkınbakkal
    Yalçınlar // Şaşkınbakkal
    Bagdat Cad. No: 375/4 Şaskinbakkal/İSTANBUL
    (216) 478 39 53
    Şişli
    Artı // Apple Premium Reseller
    Abide-i Hürriyet Caddesi No:168/B Şişli / İstanbul
    (212) 232 72 04
    Şişli
    D&R // Cevahir AVM (1)
    MEŞRUTİYET MAH. BÜYÜKDERE CAD. NO:22 ŞİŞLİ KÜL. VE TİC. MER. NO:084 ŞİŞLİ
    (212) 380 05 83
    Şişli
    D&R // Cevahir AVM (2)
    MEŞRUTİYET MAH. BÜYÜKDERE CAD. NO:22 ŞİŞLİ KÜL. VE TİC. MER. NO:084 ŞİŞLİ
    (212) 380 05 85
    Şişli
    Yalçınlar // Cevahir AVM
    Cevahir Alisveris Merkezi Mesrutiyet Mh. Büyükdere Cad. No: 22 Şisli Kültür ve Ticaret Merkezi No: 20 Şişli/İSTANBUL
    (212) 380 02 92 – 93
    Taksim
    Kıvılcım Müzik
    Şahdeğirmeni Sok. 5/A Tünel / İSTANBUL
    (212) 293 56 02 - 03
    Ümraniye
    Lydia // Apple Premium Reseller Ümraniye
    M1 Meydan AVM No 37 (Ikea yanı) Ümraniye İstanbul
    (216) 313 71 41 / 42
    Ümraniye
    Media Markt // Ümraniye
    Meydan Alışveriş Merkezi Inkilap Mah. Balkan Cad. no:64 34770 Ümraniye/İstanbul
    (216) 645 64 00

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: calimero5316

quote:

keske hemen yapabılseydın :)))
    10 dakka sonra sırketten cıkıp yalcınlar fotonun yakınlarından gecıcektım mx160 360 a gore agır bassaydı bugunden alırdım :):)

ilk izlenimim şöyle arkadaşlar.çok keskin bir fark yok ama sanki mx160 daha temiz ses veriyor.fark yaratırmı bilmiyorum ama mx360 5 günlük burn in işlemine tabi tutulmasına rağmen mx160 ın sesi daha berrak.basları arasında bir fark hissedemedim ama 160 ın mid ve tizleri daha net gibi.br başka arkadaşıma da dinlettim o da aynı fikirde.ha şunu ifade edebilirim ki ikisi arasındaki fark çok az.bence hiç durmayın 360ın üzerinde neredeyse yarı fiyatına hemen bir mx160 alın yalçınlardan.ben ordan aldım.üstelik 360 da stoklarda da yokmuş arkadaşın dediğine göre.dediğim gibi hislerim beni yanıltmıyorsa ki farkı anlamak çok güç mx160 daha hoş bir ses veriyor.en azından kötü hesapla 360 dan aşağı değil sesi.e bu durumda 160 daha ucuz olduğuna göre neden 360 alınsın ki arkadaşlar.aklın yolu bir.bide şu mx160 ı bir hafta burn işlemine tabi tutayım bakalım birşey değişecekmi.arkadaşlarım hep değişeceğini idda ediyorlar elbet bir bildikleri vardır.şaka maka iki adet sennheiser kulaklığa sahip oldum.allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.son sözüm:mx360 ı unutun yarı fiyatına mx160 satın alın.hiç tereddütsüz.hepinize teşekkürler arkadaşlar sağlıcakla kalın.irtibatı koparmayalım sennheiser'ciler siziiiii:)

mx200 u deneme sansın oldumu hıc
    nıcın sordum bır arkadasım kullanıyor ve benı hıc tatmın etmeyen bır kulaklıktı
    360 yada 160 aldıgımda mx200 e yakın bı ses alacagımdan korktum bır an
    :)))

mx200 denemedim hiç bir kıyas yapamayacam arkadaşım.sahtelik üzerine söylenenler içinde şöle birşey diyebilirim ki elmasepeti.com ve yalçınlar.com adreslerinden aldığım her iki kulaklığın arkasında metan hologramı vardı..bilginize....

• quote:

Orjinalden alıntı: head

Kesin Mx160 diyorsunuz yani (:

Peki nerede bulabilirim bu kulaklığı?

Birde sanırım Cowon F2 16 ohm destekliyor.

Ama Mx160 ise 32 ohm, seste düşüş yaşanır mı?

(:

kesine yakın diyelim dediğim gibi farkı anlamak çok güç iyi olmasa bile geri deil en azından geri olmadığı kesin.fiyatlarını ve mx360 ın piyasada az bulunuşunu göze alırsak mx360 doğru tercih olacaktır.yalçınların internet adresinden aldım ordan sipariş verebilirsiniz.2 günde rizeye ulaştırdılar.32 ohm meselesine gelince elektroniksel bilgi olarakbir düşüş olacağı açık amabunu kulağınızalgılayamayacaktır diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

(:

kesine yakın diyelim dediğim gibi farkı anlamak çok güç iyi olmasa bile geri deil en azından geri olmadığı kesin.fiyatlarını ve mx360 ın piyasada az bulunuşunu göze alırsak mx360 doğru tercih olacaktır.yalçınların internet adresinden aldım ordan sipariş verebilirsiniz.2 günde rizeye ulaştırdılar.32 ohm meselesine gelince elektroniksel bilgi olarakbir düşüş olacağı açık amabunu kulağınızalgılayamayacaktır diye düşünüyorum...

Nasıl yani hocam Mx160 mı Mx360 mı öneriyorsun sen?

(:

• quote:

quote:

quote:

(:

(:

mx160 demek ıstemıstır el alıskanlıgı 360 yazmıstır

• quote:

quote:

quote:

quote:

(:

(:

mx160 demek ıstemıstır el alıskanlıgı 360 yazmıstır

doğrudur kardeş düzeltme için teşekkürler............fiyatlarını ve mx360 ın piyasada az bulunuşunu göze alırsak mx160 doğru tercih olacaktır

• nedir durum arkadaşlar.herkes bir anda terketti forumu yok mu alan mx160..nedir yorumlarınız
  • Kaç kere yazacağız ikisi de var mx 160.Alt tarafı vereceğiniz para ortada arada çok fark yok ama mx160 daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

Kaç kere yazacağız ikisi de var mx 160.Alt tarafı vereceğiniz para ortada arada çok fark yok ama mx160 daha iyi.

çocuk azarlar gibi bir yorum olmadı mı bu arkadaşım..bende de her ikisi var ve arkadaşlara mx160 önerdim.sadece merak ettim söylemlerimden sonra alıp memnun olan var mı diye..bence son yorumunu bir daha gözden geçirmende fayda var...
  • Arkadaşlar bende iyi bass veren bir kulaklık istiyorum. Şu ana kadar kullandığım kulaklık Philips SHE775 idi. Fakat bugün sol tarafın telinin koptuğunu anladım ve yeni bitane bakmaya başladım. Sizce bu mx160 benim eski kulaklığımdan daha iyi midir ses kalitesi ve bass açısından.? Yada 20 ytl civarına ne tavsiye edersiniz? Bu arada kulaklığı ipod nanoda kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince57 -- 23 Aralık 2008; 20:30:37 >
  • o civara alınabilecek en iyi kulaklık mx160.zaten 20 lira civarı başka uygun birşey yok;mx 360 da düşünülebilir..
  • Peki bassları iyimi.. yani yeterlimi philipse göre iyi midir?
  • daha iyi ses alacağına garanti veririm,ayrıca bass için de çünkü philips kulaklıklar iyi değildir zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.