Şimdi Ara

Sennheiser Mx 360 - Mx 460 ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mx360 beyaz var mx160 da mx160 her açıdan daha iyi mx360 biraz boğuk kalıyor.D2 nin standart kulaklığına göre mx160 bass olarak daha derin ve iyi tiz mid daha dengeli canlı ses veriyor.Standart kulaklığı mx160 a göre mx160 almaya değer kalitede.Mx160 iyi kulaklık mx260 da alırsam onun farkını da yazarım ama mx serisinde en alt model en iyi olur ondan bir mx160 daha alabilirim.Mx160 alın fazla para vermeyin mx360dan daha sağlam duruyor ayrıca jakı da küçük.
  • Orjinalden alıntı: frux

Sennheiser mx360 kulaklığı nereden aldınız? Sony E serisi walkman'den de aynı mdr 708 kulaklık çıkyor.. 708'i denedim tiz ağırlıklı bir kulakllık. pek beğenmedim..

elmasepeti.comdan aldım kardeş.ama ben siparişi verdikten sonra mx360 stokta kalmadı..MDR-E708 kesinlikle daha bas bir kulaklık olduğunu söleyebilirim eğer 708i tiz bulduysan kesinlikle mx360 sana göre değil arkadaşım çünkü 360 708den fazla bas vurmuyor..selamlar
  • sözde alıntı yaptım ha:)yeniden yazayım bari dedim bende

elmasepeti.comdan aldım kardeş.ama ben siparişi verdikten sonra mx360 stokta kalmadı..MDR-E708 kesinlikle daha bas bir kulaklık olduğunu söleyebilirim eğer 708i tiz bulduysan kesinlikle mx360 sana göre değil arkadaşım çünkü 360 708den fazla bas vurmuyor..selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: calimero5316

sözde alıntı yaptım ha:)yeniden yazayım bari dedim bende

Ben zaten mx360'ı bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum.. Arkadaşımın yeni aldığı Sony E-NW-Z436F'nin yanında bu Mdr 708'i kulaklık çıktı.. Ben bu 708'i birebir mx360'la kendi mp3 player'ım iriver T60'ta test ettim.. mdr708 mx360'la mukayese edilemeyecek kadar vasat bir kulaklık.. Basları bir kere yeterli değil.. sadece mid ve tiz ağırlıklı metalik ve derinliği olmayan bir tonlamaya sahip.. Senin mx360'ı en az bir ay kadar kulaaklığın kendi kendine burn-in olmasını bekleyeceksin.. Ses çok fark edecek mutlaka! Bir de mx360'ı sünger pedlerini takarak kullanmalısın;böylece sesleri daha yoğun duyabilirsin.. Bunun için özellikle sadece mx360'ın ambalajından 3 çift sünger ped çıkıyor..
    Sonuç olarak;mx360'ı kullandığın mp3 player da çok önemli.. mx360'ı Sony E-NW-Z436F'la dinledim bu cihaz bu kulaklığı tam doyuramıyor.. eqolayzeri ne kadar ayarlarsan ayarla tam randımanlı sonuç alamıyorsun.. sesler flat ağırlıklı çıkıyor bir derinlik ve dinamiklik bulamadım Sony E-NW-Z436F modelinde.. Sennheiser kulaklıklara daha çok ses tonlaması iyi olan Cowon - iriver - samsung gibi markalar daha uyumlu oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Aralık 2008; 12:50:48 >

• medıa markt a bulabılırmıyım mx360 yada mx160 ı
    karsılastırmadan sonra nerde ucuzsa ordan almak ıstıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

medıa markt a bulabılırmıyım mx360 yada mx160 ı
    karsılastırmadan sonra nerde ucuzsa ordan almak ıstıyorum

dediğim gibi elmasepeti.com da son mx360ı ben aldım ki benden sonra stokta yok yazmaya başladı.mx160 ı da yalçınlardan sipariş verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

sözde alıntı yaptım ha:)yeniden yazayım bari dedim bende

Ben zaten mx360'ı bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum.. Arkadaşımın yeni aldığı Sony E-NW-Z436F'nin yanında bu Mdr 708'i kulaklık çıktı.. Ben bu 708'i birebir mx360'la kendi mp3 player'ım iriver T60'ta test ettim.. mdr708 mx360'la mukayese edilemeyecek kadar vasat bir kulaklık.. Basları bir kere yeterli değil.. sadece mid ve tiz ağırlıklı metalik ve derinliği olmayan bir tonlamaya sahip.. Senin mx360'ı en az bir ay kadar kulaaklığın kendi kendine burn-in olmasını bekleyeceksin.. Ses çok fark edecek mutlaka! Bir de mx360'ı sünger pedlerini takarak kullanmalısın;böylece sesleri daha yoğun duyabilirsin.. Bunun için özellikle sadece mx360'ın ambalajından 3 çift sünger ped çıkıyor..
    Sonuç olarak;mx360'ı kullandığın mp3 player da çok önemli.. mx360'ı Sony E-NW-Z436F'la dinledim bu cihaz bu kulaklığı tam doyuramıyor.. eqolayzeri ne kadar ayarlarsan ayarla tam randımanlı sonuç alamıyorsun.. sesler flat ağırlıklı çıkıyor bir derinlik ve dinamiklik bulamadım Sony E-NW-Z436F modelinde.. Sennheiser kulaklıklara daha çok ses tonlaması iyi olan Cowon - iriver - samsung gibi markalar daha uyumlu oluyor..

gerçekten de ses çok farkedecekmi kardeş..bana pek inandırıcı gelmiyor ya burn in meselesi..tüm gün sesi sona kadar açık ve burn in için olan müzikleri indirdim çaldı player.bu işlemi kaç gün daha yapmam gerek acaba..

• Günde 5-6 saat normal seste dinlemenle 1 ay kadar zamanda ses bayağı oturuyor.. cx300 ve mx360'ta denedim.. mutlaka farkeder .. Forumda bu konu hakkında çok yazılmış deneyim var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

quote:

einhander kadeş sen bekle ben mx360 aldım birkaç güne kadar bi tanede mx160 alacam herikisi arasındaki farkı sana sölerim hele kargo elime ulaşssın:)irtibatı koparma benle:)

Bende Mx160 ve Mx360 arasında kaldım.

Eline geçince yaz hemen görüşlerini.

(:

mx160 elime ulaştı bugün yarın mx360 ile kıyas yapıp sonuçlarını sizinle paylaşırım arkadaşlar.mx360 ile mx160 arasında ikilemde kalan arkadaşların dikkatine:)
  • keske hemen yapabılseydın :)))
    10 dakka sonra sırketten cıkıp yalcınlar fotonun yakınlarından gecıcektım mx160 360 a gore agır bassaydı bugunden alırdım :):)
  • iyie hangısı ıyı olursa olsun mx 160 almak zorundayız sanırım mx 360 hıc bıyerde yok!
  • Mediamarkt ve electroworld'e baktın mı? Buralarda da bulamazsan metan'dan stok durumu ile bilgi alabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ParanoRe

iyie hangısı ıyı olursa olsun mx 160 almak zorundayız sanırım mx 360 hıc bıyerde yok!
  • quote:

keske hemen yapabılseydın :)))
    10 dakka sonra sırketten cıkıp yalcınlar fotonun yakınlarından gecıcektım mx160 360 a gore agır bassaydı bugunden alırdım :):)

ilk izlenimim şöyle arkadaşlar.çok keskin bir fark yok ama sanki mx160 daha temiz ses veriyor.fark yaratırmı bilmiyorum ama mx360 5 günlük burn in işlemine tabi tutulmasına rağmen mx160 ın sesi daha berrak.basları arasında bir fark hissedemedim ama 160 ın mid ve tizleri daha net gibi.br başka arkadaşıma da dinlettim o da aynı fikirde.ha şunu ifade edebilirim ki ikisi arasındaki fark çok az.bence hiç durmayın 360ın üzerinde neredeyse yarı fiyatına hemen bir mx160 alın yalçınlardan.ben ordan aldım.üstelik 360 da stoklarda da yokmuş arkadaşın dediğine göre.dediğim gibi hislerim beni yanıltmıyorsa ki farkı anlamak çok güç mx160 daha hoş bir ses veriyor.en azından kötü hesapla 360 dan aşağı değil sesi.e bu durumda 160 daha ucuz olduğuna göre neden 360 alınsın ki arkadaşlar.aklın yolu bir.bide şu mx160 ı bir hafta burn işlemine tabi tutayım bakalım birşey değişecekmi.arkadaşlarım hep değişeceğini idda ediyorlar elbet bir bildikleri vardır.şaka maka iki adet sennheiser kulaklığa sahip oldum.allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.son sözüm:mx360 ı unutun yarı fiyatına mx160 satın alın.hiç tereddütsüz.hepinize teşekkürler arkadaşlar sağlıcakla kalın.irtibatı koparmayalım sennheiser'ciler siziiiii:)

• quote:

quote:

keske hemen yapabılseydın :)))

ilk izlenimim şöyle arkadaşlar.çok keskin bir fark yok ama sanki mx160 daha temiz ses veriyor.fark yaratırmı bilmiyorum ama mx360 5 günlük burn in işlemine tabi tutulmasına rağmen mx160 ın sesi daha berrak.basları arasında bir fark hissedemedim ama 160 ın mid ve tizleri daha net gibi.br başka arkadaşıma da dinlettim o da aynı fikirde.ha şunu ifade edebilirim ki ikisi arasındaki fark çok az.bence hiç durmayın 360ın üzerinde neredeyse yarı fiyatına hemen bir mx160 alın yalçınlardan.ben ordan aldım.üstelik 360 da stoklarda da yokmuş arkadaşın dediğine göre.dediğim gibi hislerim beni yanıltmıyorsa ki farkı anlamak çok güç mx160 daha hoş bir ses veriyor.en azından kötü hesapla 360 dan aşağı değil sesi.e bu durumda 160 daha ucuz olduğuna göre neden 360 alınsın ki arkadaşlar.aklın yolu bir.bide şu mx160 ı bir hafta burn işlemine tabi tutayım bakalım birşey değişecekmi.arkadaşlarım hep değişeceğini idda ediyorlar elbet bir bildikleri vardır.şaka maka iki adet sennheiser kulaklığa sahip oldum.allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.son sözüm:mx360 ı unutun yarı fiyatına mx160 satın alın.hiç tereddütsüz.hepinize teşekkürler arkadaşlar sağlıcakla kalın.irtibatı koparmayalım sennheiser'ciler siziiiii:)

mx200 u deneme sansın oldumu hıc
    nıcın sordum bır arkadasım kullanıyor ve benı hıc tatmın etmeyen bır kulaklıktı
    360 yada 160 aldıgımda mx200 e yakın bı ses alacagımdan korktum bır an
    :)))

• mx200 tatmin etmedi ise sorun var mx 200 açılmadan kötü ses verir.Mx200 çoğu kulaklıktan iyidir o boyutta ve o fiyattta daha iyi kulaklık zordur.Bir sürü kulaklık denedim model ve tarz olarak mx 200 iyi bir kulaklık mx160 daha iyi.:Mx360 benim açımdan mx200den kötü nedeni abartılı mid.
  • f2 nın kendı kulaklıgını kullanıyordum mx200 u denedıgım zaman belkı kulagım baska bır kulaklıgın ses rengıne alıstıgı ıcın garıp gelmıstır onun ıcın boyle dusunuyorumdur
    mx200 ıle dınledıgımde tok bır ses alamamıstım tız sesler o kadar yogundu kı kulagımı tırmaladı rahatsız etmıstı
    mx160 daha dengelı bır kulaklık mx360 danda daha berrak temız bır ses rengıne sahıp buyuk ıhtımalle bende mx160 alacagım
  • AKG ve Senheiser Modelleri MediaMarkta var beyler

Ayrıca bnm bi sorum var;

Metal mzk için alınması gerekn kulaklık nedir ?
  • @onur

butcene gore degısır
  • media markta mx160 ın fıyatı ne kadardı hatırlayan var mı
  • Kesin Mx160 diyorsunuz yani (:

Peki nerede bulabilirim bu kulaklığı?

Birde sanırım Cowon F2 16 ohm destekliyor.

Ama Mx160 ise 32 ohm, seste düşüş yaşanır mı?

(:
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.