Şimdi Ara

Cevap: Peugeot 308 Classic Edition Ve Plus Geldi. Güncelleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende aracımı dün teslim aldım. Aracım opak beyaz ve plus modeli. Ben beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatrcz

Arkadaşlar bende aracımı dün teslim aldım. Aracım opak beyaz ve plus modeli. Ben beğendim.

Yani???
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer modellere nazaran perde hava yastığı mı eksik bu araçlarda, bu doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Arkadaşlar bende aracımı dün teslim aldım. Aracım opak beyaz ve plus modeli. Ben beğendim.

Yani???

Hocam sabah internet sorunu yaşarken taslak halinde ki mesajım gitmiş. Eski mesajdır. Kusura bakmayın.
  • Direk konu açılmış sanırım. Forumda yeniyim ve hatalı olmuş bu mesaj. Forum moderatörleri tarafından konu silinirse sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Yani???

Hocam sabah internet sorunu yaşarken taslak halinde ki mesajım gitmiş. Eski mesajdır. Kusura bakmayın.

Hocam konuyu yanlış açmışım. umarım silerler. Ancak sorunuzu yanıtsız bırakmayayım. Ben classic edition plus aldım ve eksik hava yastığı yok. Bu yanlış anlamanın sebebi katalogda perde hava yastığı gözükmüyordu ama gelen araçlarda var. Eksiklik yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.