Şimdi Ara

Cevap: NUKLEER SANTRALİ SAVUNANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben nükleer enerjiyi savunuyorum, neden?

Öncelikle Türkiye eski Türkiye değil ve artık bu işleri düzgün yapıyor. Yeni yapılanmaya bakarsanız bunu rahatça görebilirsiniz. İş güvenliği yeni yeni bir şey ifade ediyor ülkemizde.

Ayrıca nükleer enerji çok büyük bir kaynaktır. Ülkemizde yenilenebilir enerji kaynakları da olsun ona karşı değilük

Ama kardeşim dünyada ilk sıralara girmek istiyorsak bu işi yapacağız. Nasıl mı? Tabi ki birbirimize güvenerek. Zaten birbirimize güven eksikliğinden kaynaklanıyor tüm tatsızlıklar. Birbirimize güvenelim ve herkes işini iyi yapsın yeter dostlar

He değince olmuyor lafla da peynir gemisi yürümüyor ama napalım işte fikirler fikirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murahe -- 13 Mart 2015; 11:16:59 >

• Ülkemizde artık bu işler düzgün yapılıyor.Bakın soma da madencilerimizi hiçbir acı çektirmeden öldürmüştür.
    Aynı zamanda çamur altında kalan maden ocağındaki cesetlerin çıkarılması 1 haftayı bulmuştur.Bakın bunlar kolay iş değil.Bunu hükümetimiz yaptı.Yine başka bir örnek daha veriyorum.İnşaatta asansör kazasında ölen kişilerin açtığı davada tutuklu sanık kalmadı.Şimdi gelin hep beraber nükleer santrale evet diyelim. Yaşasın mutasyon diyelim. 400 milletvekili çıkartalım bu iş acısız bitsin. Hepinize radyasyon var.

not:Bir fizikçi olarak nükleer santraldeki enerji verimini ve kazancını çok iyi biliyorum.Ne kadar faydalı olduğunu da .Ama burası Türkiye.Saray yapılırken altın kaplama kullanılır ama santralde çimentodan çalarlar.Kimse kendini kandırmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.