Şimdi Ara

Microsoft SideWinder X5 mi yoksa Logitech G5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar ikisinin fiyatı aynı hangisi daha kaliteli ve daha uzun ömürlü?Microsoft vs Logitech

• Sidewinder a göre kesinlikle G5 alınmalı :)
  • Yorumun için teşekkürler. Aslında G9 u gördükten sonra biraz daha para katıp onu alasım geliyor.. G5 ve G9 arasında çok büyük fark var mı? Aralarında 45 ytl gibi bir fark var. 45 ytl fazla vermeye değer mi G9?
  • G5 Kullanıyorum.Alırken sidewinder'e de bakmıştım elime pek oturmamıştı,bi de görüntüsü hoşuma gitmemişti.G9 un çözünürlüğü G5 e göre daha fazla. Onun için 45tl vermeye değermi? bu senin taktirine kalmış ben olsam vermezdim.G5 gerçekten her yönüyle yetiyorda artıyor bile.
  • g5 i iş yerinde sidewinder i da evde kullanıyorum ikiside çok güzel mauselar sadece sidewinder da lazer algılayıcısının içinde tüy toz gibi şeyler kaçınca algılamada sorun oluyor g5 böyle birşey hiç yaşamadım haa birde sidewinderin ayak yapısını beğenmiyorum ayrıca g5 in üzerindeki logitech yazısı ve amblemi zamanla çıkıyor(elim biraz terletiyor ondan sanırım) ama oyun office gibi kullanım alanlarında her ikisiyle de en ufak bir sıkıntı yaşamadım
  • İkisinide kullanmış biri olarak g5 derim.
  • X5 değil de X8 çok sağlam X8 i bekliyorum çıktığında fiyatı uygun olursa alabilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logitech den sasma.g5 derim.g9 filan da alma.g5 yıllarca yeter sana.
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Uzun uzun düşündükten sonra G9 almaya karar verdim.Biraz daha paraya kıyıp en iyisini alayım dedim.G5 çok iyi gibi ama bu sürekli bozulan 40 ytl lik A4tech X7 lerden sonra mouselara güvenim kalmadı pek o yüzden en iyisini almaya karar verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RadagasT_

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Uzun uzun düşündükten sonra G9 almaya karar verdim.Biraz daha paraya kıyıp en iyisini alayım dedim.G5 çok iyi gibi ama bu sürekli bozulan 40 ytl lik A4tech X7 lerden sonra mouselara güvenim kalmadı pek o yüzden en iyisini almaya karar verdim.

Yerinde bir karar. G9 şu anki tenkolojisi ile uzun süre çok iyi iş görür. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Aynı karşılaştırmaya bende girdim ama incelemeleri okudukdan sonra G5 de karar kıldım
  • KESKE RAZER ALSAYDIN :)
  • logitech g500 ü bekleyin
  • G5 + razer mantis speed al
  • Tabi ki G5
  • g5 den çok memnunum. tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.