Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Arkadaşlar gümrüğe takılınca vergisini ödeyip alamıyor muyuz yine

Ah keske oyle bisey olsaydi

Arkadaşım beni keklemiş o zaman gaza gelip alacaktım bende

yasaklı ürünler telefon, parfüm vs. vergisini ödeyerek alınamıyor.tablet, mp3 player felan olsa vergisi ödenip alınabilir.

• telefon, zaten girişi yasak ,yasak olmayanların vergisi ödenip alınıyor..

yasak=hertürlü girişi yasak (gümrük)
    yasak değil=vergisi ödenip hertürlü eşya gümrükten geçer
    telefon=yasak

yani yasaklı ürünlerin vergisi ödenince yasak olmayan mal olmuyor..aksi takdirde ülkeye girecek yasaklı ürünleri düşünemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 2 Mart 2013; 19:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

aksi takdirde ülkeye girecek yasaklı ürünleri düşünemiyorum..

düşünemeyecek birşey yok daha çok telefon, parfüm, gıda katkısı gelir ülkeye bu şekilde.vergisini verip atom bombası sokan olmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

düşünemeyecek birşey yok daha çok telefon, parfüm, gıda katkısı gelir ülkeye bu şekilde.vergisini verip atom bombası sokan olmaz sanırım.

bunlar sizin hayal ettikleriniz bide başkalarının hayalleri var
  • quote:

quote:

quote:

bunlar sizin hayal ettikleriniz bide başkalarının hayalleri var

neymiş onlar gerçekten merak ettim.milletin hayalleri zaten insan sağlığı yada toplum güvenliği ile ilgili ise gümrük mevzuatında yasaklamaya bile gerek yok zaten temelde yasaklı maddeler bunlar.bunların ve devletin vergi zulmünün kırılmasını istemediği alanlar dışında herşey serbest zaten.

• ben htc almıştım.takıldı geri gitti. internetteki sorundan dolayı yanlışlıkla aliexpressden onayladım.şimdi kredi kartına itiraz açtım inşallah alırım paramı.
    siz neden jiayu tercih ettiniz ? biçok marka var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

ben htc almıştım.takıldı geri gitti. internetteki sorundan dolayı yanlışlıkla aliexpressden onayladım.şimdi kredi kartına itiraz açtım inşallah alırım paramı.

f/p olarak bence en iyisi olduğu için.sürekli gelişmekte olan bir marka.güzel konfigurasyonlar oluşturup çok makul fiyatlara bunu yapıyor.özgün tasarımı var bir markanın çakması gibi durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ben htc almıştım.takıldı geri gitti. internetteki sorundan dolayı yanlışlıkla aliexpressden onayladım.şimdi kredi kartına itiraz açtım inşallah alırım paramı.

f/p olarak bence en iyisi olduğu için.sürekli gelişmekte olan bir marka.güzel konfigurasyonlar oluşturup çok makul fiyatlara bunu yapıyor.özgün tasarımı var bir markanın çakması gibi durmuyor.

hımm lenovo zte vs daha kaliteli olabileceğini düşünüyordum

• quote:

quote:

quote:

hımm lenovo zte vs daha kaliteli olabileceğini düşünüyordum

daha kaliteli olabilir ki ben öyle düşünmüyorum.benzer konfigurasyon jiayu 250 dolarken onlar 350-400 dolar.

• Arkadaşlar benim kargo TR de görünmeye başladı.
    1.Torbaya eklendi PİM
    2.torbaya eklendi HATAY/İskenderun
    yazıyor. Sanırım Gümrüğü geçtik umarım sorun yaşamayız. Sonucu tekrar yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Arkadaşlar benim kargo TR de görünmeye başladı.
    1.Torbaya eklendi PİM

hayırlı olsun evet gümrüğü geçmişsiniz

• quote:

1.Torbaya eklendi PİM

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charss

quote:

1.Torbaya eklendi PİM

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

Sağolun arkadaşlar sanırım 2-3 güne elimde olur. Umarım bekleyen herkes telefonuna kavuşur
  • Arkadaşlar tmallbox.com sitesinden sipariş veriyorum ama paypal ödeme ekranı çıkmıyor. Banka havalesi var ödeme seçeneklerinde sadece. Başka nereden paypal ile sorunsuz alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Arkadaşlar tmallbox.com sitesinden sipariş veriyorum ama paypal ödeme ekranı çıkmıyor. Banka havalesi var ödeme seçeneklerinde sadece. Başka nereden paypal ile sorunsuz alabiliriz.

Hocam bu linkten satın alabilirsiniz site güvenilirdir. Tek sıkıntım mesajlarıma cvp vermemeleri oldu ama ürünü gönderiyorlar paypalda kullanabiliriniz.
    http://www.minideal.net/dual-core-jiayu-g3-2012-cpu-mtk6577-4-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-0-3g-smartphone-8mp-camera-gps-wifi.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Arkadaşlar tmallbox.com sitesinden sipariş veriyorum ama paypal ödeme ekranı çıkmıyor. Banka havalesi var ödeme seçeneklerinde sadece. Başka nereden paypal ile sorunsuz alabiliriz.

Hocam bu linkten satın alabilirsiniz site güvenilirdir. Tek sıkıntım mesajlarıma cvp vermemeleri oldu ama ürünü gönderiyorlar paypalda kullanabiliriniz.
    http://www.minideal.net/dual-core-jiayu-g3-2012-cpu-mtk6577-4-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-0-3g-smartphone-8mp-camera-gps-wifi.html

Burda da biraz tuzlu gibi hocam

Bu siteden alıpta ürünü gelen var mıydı hocam

• 1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) demek gümrüğü geçti anlamına mı geliyor????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) demek gümrüğü geçti anlamına mı geliyor????

hayır takılırsa bu aşamada takılıyor zaten.işallah geçer
  • siyah g3 gelmiş kullanmamış,satmak isteyen PM
  • 1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    2.DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISTANBUL-AND MALTEPE POSTA DAĞITIM

gümrüğü geçti galiba?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.