Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Jiayu için dün uçak singapurdan çıkmış yola bugün türkiyede görünmeye başlandı, 1. Torbaya eklenmiş bakalım ne olacak?
  • Benimki sonunda istanbuldan çıktı . Sanırım parayı geri alıcaz sonunda . Kargo singapura ulaşsın . Takip noyu burda paylaşıcam . Görün ptt ne rezil bi firmaymış tam 2 ay türkiyede kaldı kargo ne bana verildi ne geri gönderildi . Sonuç olarak en kısa sürede gidecek inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Benim Jiayu için dün uçak singapurdan çıkmış yola bugün türkiyede görünmeye başlandı, 1. Torbaya eklenmiş bakalım ne olacak?

kargo bilgisini paylaşırsan arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Benimki sonunda istanbuldan çıktı . Sanırım parayı geri alıcaz sonunda . Kargo singapura ulaşsın . Takip noyu burda paylaşıcam . Görün ptt ne rezil bi firmaymış tam 2 ay türkiyede kaldı kargo ne bana verildi ne geri gönderildi . Sonuç olarak en kısa sürede gidecek inşallah

PTT başmüdürlüğüne gidip kargonu araman gerekiyordu
    Ben o şekilde yaptım, 2 gün sonra paketim ortaya çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remzi_izmir

quote:

Benimki sonunda istanbuldan çıktı . Sanırım parayı geri alıcaz sonunda . Kargo singapura ulaşsın . Takip noyu burda paylaşıcam . Görün ptt ne rezil bi firmaymış tam 2 ay türkiyede kaldı kargo ne bana verildi ne geri gönderildi . Sonuç olarak en kısa sürede gidecek inşallah

PTT başmüdürlüğüne gidip kargonu araman gerekiyordu
    Ben o şekilde yaptım, 2 gün sonra paketim ortaya çıktı

Hocam olayın bende farkındayım gittim geldim . Olayın gümrük hatası olduğunu gördüm . Kargo orda duruyordu ama gönderilmiyordu . Sebebi ise PTT de bi degisim oldu hem tam o zamana denk geldi ne bilim o kadar beklemenin sonucu gitti ya ona çok mutluyum . Ama sanırım bi daha tövbe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Tebrikler hak talebinizi lehinize sonuçlandırdık ve 200.76 dolar para iadenizi en kısa süre içinde yapacağız " Çok mutlu oldum şimdi . Yarın tekrar sipariş vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

"Tebrikler hak talebinizi lehinize sonuçlandırdık ve 200.76 dolar para iadenizi en kısa süre içinde yapacağız " Çok mutlu oldum şimdi . Yarın tekrar sipariş vereceğim

Valla hocam bende daha iade gelmedi ama büyük ihtimal gelecek . Gelsin bi daha töbe dedim ama şimdi konuya göz gezdirdim valla . G4 alırım belki bu sefer tabi alabilirsem

• Kargolar ne alemde? Son zamanlarda sipariş veren var mı arkadaşlar?
  • tmallbox dan aldığım gümrükten dönen ürün için 30.02.2013 de paypala açtığım hak talebim satıcının isteği üzerine hak talebi sonuçlanmadan para iadesi gerçekleşti.02.03.2013 aynı gün para hasebıma aktarıldı. hak talebi açan arkadaşların bilgisine. Darısı bekleyen arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri___06

tmallbox dan aldığım gümrükten dönen ürün için 30.02.2013 de paypala açtığım hak talebim satıcının isteği üzerine hak talebi sonuçlanmadan para iadesi gerçekleşti.02.03.2013 aynı gün para hasebıma aktarıldı. hak talebi açan arkadaşların bilgisine. Darısı bekleyen arkadaşlara.

Bende para iademi aldım yeniden sipariş vermeye hazırlanıyorum
  • Arkadaşlar gümrüğe takılınca vergisini ödeyip alamıyor muyuz yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Arkadaşlar gümrüğe takılınca vergisini ödeyip alamıyor muyuz yine

Hayır alamıyoruz malesef.
  • quote:

Ah keske oyle bisey olsaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar urunu gumrukten gecmeyıp iade alan arkadaslar urunlerı hangı sıteden aldılar acaba,bende urun alma arefesindeyım fakat gumruge takıldıgında cok fazla ugrastırmayacak bir site arıyorum işin acıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

arkadaslar urunu gumrukten gecmeyıp iade alan arkadaslar urunlerı hangı sıteden aldılar acaba,bende urun alma arefesindeyım fakat gumruge takıldıgında cok fazla ugrastırmayacak bir site arıyorum işin acıkcası :)

Alakası fazla yok desem yeridir ben ürün geri gitmeye başladığından itibaren itirazı açıp gümrük kağıdının fotokopisinide belge olarak sundum tmallboxla tek bir kelime dahi konuşmadan paramı geri aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

arkadaslar urunu gumrukten gecmeyıp iade alan arkadaslar urunlerı hangı sıteden aldılar acaba,bende urun alma arefesindeyım fakat gumruge takıldıgında cok fazla ugrastırmayacak bir site arıyorum işin acıkcası :)

Alakası fazla yok desem yeridir ben ürün geri gitmeye başladığından itibaren itirazı açıp gümrük kağıdının fotokopisinide belge olarak sundum tmallboxla tek bir kelime dahi konuşmadan paramı geri aldım.

anladım hocam tesekkurler
  • @Cowinenge
    g4 alalım pandawilden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri___06 -- 2 Mart 2013; 17:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri___06

@Cowinenge
    g4 alalım pandawilden

Hocam oda presellde yani şuan satışta değil + ilk gelen parti sorunlu olacak %80 ihtimalle ve yanan biz olacağız yani en iyisi mayıs - haziranda almak.Zaten ben o zamana kadar kötü şansımla bu telefonu trye sokmayacağım için haziranda falan ya sizle yada başka biriyle g4 alırız :D
  • quote:

quote:

Ah keske oyle bisey olsaydi

Arkadaşım beni keklemiş o zaman gaza gelip alacaktım bende
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.