Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihan59

25inde kargo firmasına bilgi verilmiş 26sında kargon firmaya iletilmiş.umarım ayın 5 ine kadar çin dışına çıkar kargon yoksa 20sine kadar daha beklersin.
  • Arkadaşlar bu gün gümrüğe gittim belki alabilirim umuduyla. Sordular içinde ne var diye bilmiyorum hediye dedim. mp4 yazıyo dediler. paket açıldı gözümün önünde kontronörü çağırdılar adam baktı bu telefon dedi. ordan birisi o firmadan gelenlerin hepsi telefon dedi. paket sarı bantla bantlanmıştı.bu arada telefon çok güzel görünüyodu.
    içim cız etti resmen.sağlık olsun diyorum.
  • gümrükten kurtulmanın tek yolu

quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

Telefonu aldım :) Htc desire s. Gümrükten söyle çıkardım. Duckrock'a verdiğim imei eski bir htc Chacha imei numarasiydi. Duckrock. Com da sagolsun numarayı arkaya da yapıştırmis. Memur arkada yazılı numara ile imei sorgulama yaptı. Kayıtlı Htc Chacha çıktı tabiki. :) bende tamir için gönderdiğimi falan söyledim ayak Üstü tiyatro yaptım yani. Üzerimden büyük bir yuk kalktı :)

Hocam mrb.

Gümrükte teslim alırken paketi açtırdı mı görevli?

Şimdi bende ölmüş bir iphone 3gs var. Yurtdışından getirmiştim 100 lira para verip kaydettirdim. Ama bozuldu. IMEI numarası duruyor kenarda.

Bu siteden sipariş vereceğim ama tekrar iphone 3gs almak istemiyorum. Çok sıkıntılı bir seri.

HTC alacağım. Iphone 3gs'nin IMEI kodunu versem HTC ye atsalar, olur da gümrüğe takılırsa senin yalanla yırtmayı düşünüyorum. Ama paketi açtırırlarsa ve Iphone IMEIsı olmasına rağmen HTC çıkarsa yanarım

• quote:

Orijinalden alıntı: eminak71

quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    25/01/2013 14:13:19
    2.
    Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ)
    27/01/2013 17:20:48

arkadaşlar durum nedir ? böyle yazıyor üst bilgiler yok zaten 2-3 gündür ptt nin sitesinden kaynaklı yani gümrüğe sevk edildi felan hiç birşey yazmıyor üst kısımda

Hocam sakıncası yoksa siz nerden ve ne zaman aldınız paylaşsanız.
    Teşekkürler

aliexpressden aldım bugün gittim pttden aldım kargoyu telefon çok güzel gerçekten umarım alan bütün arkadaşların kargoları sağ sağlım geçer. Not: satıcıyı şuan bilmiyorum ratingi 97 olan bir satıcı ödemeyi yaparken yazarım buraya

• Arkadaşlar şöyle bir tespit yaptım ben ...

Tmallbox gibi firmalar gümrük memurları tarafından telefon satıldığı için kolayca takılıuor fakat aliexpress satıcıları ise fazla bilinmediği için sorun çıkmıyor bundan sonra aliexpress den alacağım bende.
  • Galiba benim telefon takıldı .

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 28 Ocak 2013; 20:46:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cowinenge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri___06 -- 28 Ocak 2013; 20:45:52 >
  • Arkadaşlar telefonu sipariş edecekler için Gümrüğe takılıp takılmamasının oranlarını kendimce paylaşayım dedim.Son 1 haftada forumumuza 7 kişinin telefonu geldi Bunlardan 4 kişininki geçti 3 kişinin takıldı.Bu durumda Telefonun takılma oranı % 42,8571429 Geçme oranı ise %57,1428571 olarak kayıtlara geçti.

Takılanlar

cowinenge
    serseri__06
    Ben (Daha belli değil ama büyük ihtimalle)

Telefonu Ellerine ulaşanlar

Ceann Capall
    İncali
    csungu
    Th3_SpiRitLEsS

• duckrock .com linki veise biri iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigslar

duckrock .com linki veise biri iyi olur

gönderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: bigslar

duckrock .com linki veise biri iyi olur

gönderdim

ahaha direk linki yollamışsın usta g3 bulamadım sitede g3 ün linki lazım duckrock da
  • quote:

Galiba benim telefon takıldı .

takıldığını sanmıyorum hocam,takılsaydı torbaya eklendi yazısından 4 .dk sonra gümrüğe gönderildi gibi bir ibare oluşurdu altında.şu görünüme göre yolda size geliyor.benim ürün geldiğinde o yazıdan 2 gün sonra ulaştı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

takıldığını sanmıyorum hocam,takılsaydı torbaya eklendi yazısından 4 .dk sonra gümrüğe gönderildi gibi bir ibare oluşurdu altında.şu görünüme göre yolda size geliyor.benim ürün geldiğinde o yazıdan 2 gün sonra ulaştı bana

benim 2 gün torbada bekledi sonra gümrüğe gitti boyle birşey de var

• singapore post ' a verilen ürün kaç günde yola çıkıyor acaba 25'inde teslim edilmiş daha çıt yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Arkadaşlar şöyle bir tespit yaptım ben ...

Tmallbox gibi firmalar gümrük memurları tarafından telefon satıldığı için kolayca takılıuor fakat aliexpress satıcıları ise fazla bilinmediği için sorun çıkmıyor bundan sonra aliexpress den alacağım bende.

Bence de dogru tespit. Ozellikle Tmallbox buyuk ihtimal takiliyor. Arkadas ile bi cinli bayan saticidan farkli isimlere iki tane siparis verdik. Su an istanbul'da torbaya eklenmis. Bakalim ona gore tespitim guclenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar telefonu sipariş edecekler için Gümrüğe takılıp takılmamasının oranlarını kendimce paylaşayım dedim.Son 1 haftada forumumuza 7 kişinin telefonu geldi Bunlardan 4 kişininki geçti 3 kişinin takıldı.Bu durumda Telefonun takılma oranı % 42,8571429 Geçme oranı ise %57,1428571 olarak kayıtlara geçti.

Takılanlar

cowinenge
    serseri__06

Ceann Capall
    İncali
    csungu
    Th3_SpiRitLEsS

Benim telefon da elime geçti bugün.Benimki Newman N1 ,fakat örnek olması için söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

ilk torbaya eklendi yazısından sonra 2-3 gün yeni bir hareket görünmezse gümrüğe sevkediliyor. haftasonu tatilini ve olası güncellememe durumlarını saymıyorum.

• quote:

Arkadaşlar telefonu sipariş edecekler için Gümrüğe takılıp takılmamasının oranlarını kendimce paylaşayım dedim.Son 1 haftada forumumuza 7 kişinin telefonu geldi Bunlardan 4 kişininki geçti 3 kişinin takıldı.Bu durumda Telefonun takılma oranı % 42,8571429 Geçme oranı ise %57,1428571 olarak kayıtlara geçti.

Takılanlar

cowinenge
    serseri__06

Ceann Capall
    İncali
    csungu
    Th3_SpiRitLEsS

üzülme biladerim seninkide gececek ben eminim. ama tmallbox harbiden mal gibi mp4 yazmışlar o kadar söyledim yazmayın diye
  • Telefona Jiayu G3 Jelly Bean yükledim antu. puanı 6150 falan çıkıyor ama ilk romu daha hızlı gibiydi ilk romun puanı 5151 di benmi yanılıyorum anlamadım
    telefonun paketlemesi çok küçüktü(küçük yapın demiştim belki ondandır) ama üstüne gift ve mp4 yazmışlar
  • quote:

Takılanlar

cowinenge
    serseri__06

Ceann Capall
    İncali
    csungu
    Th3_SpiRitLEsS

O kadar çok ümitsizliğe kapılmıştım ki gümrüğe takılacağına kesin inanmıştım.Dedim az önce tekrar bir girip bakayım ki şununla karşılaştım.

Arkadaşlar çok mutluyum Az sonra ptt dağıtım şirketini arayıp telefonumun nerede olduğunu öğrenip eğer geldiyse hemen gidip alacağım.

Üstteki listeyi tekrar günceleyeyim dedim.Şunu belirtmeliyim ki Telefonun geçme oranı bir hali yükseldi.En son gon42 ninde telefonu gelmiş.Böylece Telefonun geçememe oranı %25 geçme oranı ise %75 olarak belirleniyor.

Telefonu Eline ulaşanlar

gon42
    Ceann Capall
    İncali
    csungu
    Th3_SpiRitLEsS
    Ukkaşe

Malesef ki Telefonu takılanlar ise

cowinenge ve serseri__06

Hatırlatıyım bende telefonu tmallbox tan almıştım

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.