Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
101.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlerin bu kadar kolay olmadığını belirtin arkadaşlar.
  • Telefonu gelenin ilk yaptığı iş bi koşu foruma gelip ilan etmek oluyor..
  • Telefonların gümrüğe takılmasının sebebini buradaki paylaşımlara bağlayan arkadaşlara sesleniyorum...Defalarca yazıldı çizildi herşeyden önce telefonu takılmayan onlarca insan var, yani burada paylaşıp paylaşmamakla alakası yok. Çoğunlukla şans biraz da istettiği paketin görünümü ve üzerinde yazılanlar. Lütfen sebepleri burada aramayın . Herşey bir tarafa bizlerin yurt dışından makul miktarlarda ( Ticarete girmeyecek miktarda ) istediğimiz ürünü getirtebilmemiz gerekirdi. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının diğer dünya vatandaşlarından ne eksiğimiz var??? Allahın İngilizi ,Almanı, İsraillisi, Yunanı, Rusu, Azerisi, Arabı, Gürcüsü, Amerikalısı, her türlü ürünü ya hiç vergi ödemeden ya da cüz-i miktarlarda vergi ödeyerek alabiliyorken, Bizim maliyecilerimiz tüm bu insanlardan daha mı akıllı veya kurnaz da( Veya bizler mi daha salağız) telefona yasak koyuyor. Telefona yasak koyacağına canım ülkemdeki vergileri düşürsün de bizler de yurt dışına ve yasağa yönelmeyelim. 500 TL verip alabileceğimiz Telefonu en az 100 TL ye satıyorlar ülkemizde, bunun da tek sebebi yüksek vergiler.

• Başka nerde var acaba Vergilerden gına geldi. Doğalgaza bile Sabit Aylık 55 TL para ödüyoruz.
    Soymaya doyamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Telefonu gelenin ilk yaptığı iş bi koşu foruma gelip ilan etmek oluyor..

demek böyle düşünüyorsun !!!
  • Özelden soruyorum bu telefonu alan kişilere; bazıları hiç mesaja cevap verme lüksünde bile bulunmuyorlar

Herhalde telefonu almamızı istemiyorlar (orta parmak gibi düşünün, öyle olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 27 Ocak 2013; 19:09:22 >
  • 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    25/01/2013 14:13:19
    2.
    Torbaya Eklendi - KOCAELİ(İZMİT DAĞITIM VE TOPLAMA MERKEZİ)
    27/01/2013 17:20:48

arkadaşlar durum nedir ? böyle yazıyor üst bilgiler yok zaten 2-3 gündür ptt nin sitesinden kaynaklı yani gümrüğe sevk edildi felan hiç birşey yazmıyor üst kısımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

1.
    2.

arkadaşlar durum nedir ? böyle yazıyor üst bilgiler yok zaten 2-3 gündür ptt nin sitesinden kaynaklı yani gümrüğe sevk edildi felan hiç birşey yazmıyor üst kısımda

Telefonun kocaeli ptt sine gelmişş gidip alabilirsin. gümrüğe falan takılmamış. hayırlı olsun.
  • quote:

1.
    2.

hayırlı olsun
  • quote:

1.
    2.

Hocam sakıncası yoksa siz nerden ve ne zaman aldınız paylaşsanız.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminak71

quote:

1.
    2.

Hocam sakıncası yoksa siz nerden ve ne zaman aldınız paylaşsanız.
    Teşekkürler

Arkadaşım forumu birazcık okusan anlayacaksın. siparişi nereden verdiği falan önemli değil şansı varmış takılmadan gelmiş. Aynı yerden sipariş verirseniz sizinkininde takılmayacağı anlamına gelmez..

• yarın gidip gümrüge bakacagım pakete merak ettim ne yazmışlar üzerine kutunun yada nasıl bir paketle yollanmış. yarın detayları paylaşırım. en kısa zaman da gönderilmesini sağlayabilirsem ne ala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

bayram,özel gün yılbaşı vs gibi zamanlardan önceki ve sonraki 15 gün zaten gümrük kontrolleri bırakılıyor.Şimdi foruma bakınca herkes bugunlerde takıldığından şikayetçi fakat ocak 15 e kadar yada aralık 15 de ve sonrasında teslim alanlar şansdan değil zaten gümrüğün kontrolsüzlüğünden aldılar.Yılbaşı ve bayram zamanları dışında gümrük zaten gerekli rutin kontrolünü yapıyor ve elbette gözden kaçan,yada o an muhabbete dalmış,dikkatsiz gümrükçüye denk gelen olabiliyor.

yanılıyorsun...
    bu kez 15 aralıktan sonra takıldı herkesin...
    gümrükler uyarıldı...
  • arkadaşlar sipariş verecek arkadaşlar varsa bu dönem sipariş vermesinler.çinde bahar festivali dolayısı ile resmi tatil olacak bir 10 günlük süreç var öncesi sonrası 5-20 şubat arası çinde firma ve kurumların %90'ı iptal durumda.
  • Arkadaşlar telefon an itibariyle dağıtıma çıktı. darısı bekleyen arkadaşların başına. İnşallah sorunsuz gelir telefonlarınız. Herkese iyi forumlar
  • Siparişi vereli 16 gün oldu hala yola çıkmadı telefon heralde 1 ayı bulcak gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Siparişi vereli 16 gün oldu hala yola çıkmadı telefon heralde 1 ayı bulcak gelmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 28 Ocak 2013; 11:18:43 >
  • Durum Tarihi Durum Açıklama
    25-01-2013 BİLGİ ALINDI
    (Bu belirtilen Kayıtlı maddenin fiziksel alındı ​​belgesini değildir)
    26-01-2013 Yurtdışı (: TR Ülke kodu) gönderilmeden
    Bunun anlamı ne oluyor

25-01-2013 INFORMATION RECEIVED
    (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
    26-01-2013 Despatched to overseas (Country code: TR)
  • bende almayı düşünüyorum ama çok riskli be usta :D
  • Bende tırsıyorum Gümrükte takılır diye.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.