Herkese tekrardan merhaba telefonumu rus 4.2.2 romu yüklemiş dokunmatikte problem yaşadığım için (geç algılama vs) eski tr romuna dönmek istemiştim ve dönerken yükleme fail vermişti bunun üzerine kvk teknik servise verdim ve onlarda bu telefona bakmadıklarından dolayı aynı şekilde geri verdiler ben belki yapabilirler diye vermiştim zaten telefonun kendi garantisinde teleservice maltepe şubesinin mate ile ilgilendiği yazıyordu neyse telefonu aldığım hepsiburadaya onarım formu gönderdim akşam saatlerinde yarın döndükleri gibi kargoya vereceğim umarım hallolur telefonu 2 haftadan fazla kullanmadan başımıza bunlar geldi..
sorunu ayrıntılı anlatmak gerekirse telefon açıldığında bildiğimiz huawei ascend açılış yazısı çıkıyor ve devam etmiyor 30 sn gibi bir süreden kapanıp bir daha açılıyor bu böyle devam ediyor ve telefon pili bitince kapanıyor. sd card olmadan kapama tuşu ses + - tuşlarına bastığımıza recovery menüsü açılıyor ve sonra kapanıyor. sd card ve içinde rom koyulmuş şekilde açtığımda karşıma şu ekran geldi
ekranda çıkan yazıları google da arattığımda yabancı dilim zayıf ama yabancı forumlarda başka telefonlarda kişilerin başlarına geçmiş odin ile hallettiklerini okudum bat dosyalarından falan bahsediyorlardı fakat ben konuya pek hakim olmadığımdan bu kadarını anladım telefonu bilgisayara bağlayıp halledilecek bir şeymiş gibi duruyor.