Şimdi Ara

Cevap: D-Smart İptali - BTK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abonelik iptali sorunlarını anlatmak istiyorum. bence yeni abone olacaklar, lütfen 1 daha düşünsünler

1) dsmart , dsmart olmadan, Smile oldugu zamanlardan aboneyim yıl 2009, yani imzaladıgım tek sözleşme bu smile 2009 yılındaki sözleşme

2) bu ilk kotalı aboneliklerden sonra, yıllar içinde telefonla diger aboneliklerine kampanyalarına katıldım.

3) en son 1 yıllık aboneligim ocak 2015 tarihinde sonlanacaktı. aboneligim bitmeden kendilerini aradım, 3 seçenek sundular, faks yollayın, bayimize dilekçe, normal posta ile gönderme, ben de çabuk olsun diye dilekçemi yazarak, kimlik fotokopileri vs. bakırköy bayilerine elden teslim ettim.

4) 4 şubat olmadan eposta geldi, dilekçenizi göremiyoruz diye, haydi 4 şubat günü faks numaralarına bir daha bayiye teslim ettigim dilekçeyi faksladım

5) 4 şubat'tan 9 şubat'a kadar defalarca sms olsun eposta olsun iptal oldu, olmadı, inceleniyor şeklinde görüştük en son 9 şubat günü yeniden arandım başka teklifler, aboneligi nakledelim , şunu yapalım , indirim yapalım şeklinde

6) ben ocak ayı sonunda adls modemi sökmüşüm zaten, yeni başka servis saglayıcıdan abone olmuşum, şubat ayında 0kb bile internet kullanmam sözkonusu değil ,adsl sökülmüş durumda

7) en son artık 9 şubat tarihinde gelen "aboneliginiz iptal olmuştur sms" inden sonra güvendim bıraktım, ( eposta da geldi duruyor mailimde )

bugun 23 şubat 2015 , epostamda son ödeme tarihi 20 şubat olan 63 tl lik bir fatura ile karşılaşıyorum. ve bir sonraki fatura tarihi 20 mart vs. şeklinde

8) ödemeyecegim diye bildirdim kendilerime, burayı okuyan arkadaşlar yeni abone olacaklar lütfen bu yazdıklarımı bir düşünsün

9 ) ben imzalı sözleşmem olmamasına ragmen, 1 gün bile faturalarımı aksatmadan ödemişim, hala böyle oyunlar

yaşadıgım stresi nereye yazayım bilemedim

yardımlarınızı bekliyorum.

• direk btk ya şikayet et hocam.
  • sivord kullanıcısına yanıt
    edeceğim, inşallah sonuç alınır
    bir abonelik sonlandırmak için uğraştıgımız işlere bakın 1 aydır uğraşıyorum resmen
  • Smile interneti kapattırana kadar çekmediğim, çektirmedikleri çile kalmamıştı. Aradan yıllar geçti hala aynı zihniyetin devam etmesi Üzücü :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps plus geç abonelik iptali
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.