Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Sırf şu köstüm için Romolus bölümlerini bitirdim ama kostümde güzel değilmiş mağara adamına döndü

Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood

Şu paralı dövüşler de çok zor birinci roundu zor bitirdim.

aşırı kolay aslında o dövüşler biraz oynayarak geliştirmen lazım kendini zaten 1-2 tanesini serince devamını seriyo bide space i çok kullan tekme attığın zaman daha kolay bayılıyolar

En az 7 saat ugraştım bende, şu kostüm için ama dedigin gibi pekte güzel birşey çıkmadı ama 6 / 6 görevde Romolus anahtarını alırken ilk defa koskoca italyada yagmur yagdığına şahit oldum

ki yetmedi haritadaki tüm basit görevleri yapıyım dedim Bir başladık 4-5 saatte onlarda bitti.. derken başta ezio'nun annesinin verdigi, kızların görevleri var en az 12-13 tanesi yaptım gine bitmedi aynı görevlerde degil hepsi değişik.

Kimseyi şahsen öldürmüyorum 10 tane 10 lvl asas var hepsini çagırdıgım zaman bırak italyayı sparta gelsin hiç dinlemezler.
    Oyunda kısmende olsa AC II ye dönmek güzeldi. Merak edenler kesinlikle haritadaki kırık kalbe gitsinler hatta AC II'deki eksikleri tamamlanıyor. Birde oyunu %100 bitirirdim ama şu %100 fullsenkron olayı adamı çileden çıkartır

Birde oyunda senaryo gereği mantık hatası var.oyun bittiginde mağlum desmond ve ekibi animus başında degiller.Nerde olduklarını oyunu bitirenler bilir.Peki hikayeyi bitiren biri ,herhangi bir truth bulmacası çözerken hiç birşey olmamış gibi rebeca ve shan konuşuyolar !! Bu nasıl oluyo ?

Dogru olan oyun bitmeden önce bunların çözülmesi gerekirdi. Yanılıryorsam yada birşey atladıysam düzelttin

bu arada AC III, ABD'de geçme ihtimali yüksek

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_III_Amerikada_mi_Gececek-14261.htm

shop questlerini yaptıysan save dosyanı paylaşır mısın ?

daha yapmadım dogrusu eksiklikler var

Haritada görev bırakmadım ama

http://www.duckload.com/dl/P4uQ2

Windows 7'de save dosyasının yeri:

C:\Users\PC name\Saved Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 21 Mart 2011; 14:57:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Sırf şu köstüm için Romolus bölümlerini bitirdim ama kostümde güzel değilmiş mağara adamına döndü

Şu paralı dövüşler de çok zor birinci roundu zor bitirdim.

aşırı kolay aslında o dövüşler biraz oynayarak geliştirmen lazım kendini zaten 1-2 tanesini serince devamını seriyo bide space i çok kullan tekme attığın zaman daha kolay bayılıyolar

En az 7 saat ugraştım bende, şu kostüm için ama dedigin gibi pekte güzel birşey çıkmadı ama 6 / 6 görevde Romolus anahtarını alırken ilk defa koskoca italyada yagmur yagdığına şahit oldum

ki yetmedi haritadaki tüm basit görevleri yapıyım dedim Bir başladık 4-5 saatte onlarda bitti.. derken başta ezio'nun annesinin verdigi, kızların görevleri var en az 12-13 tanesi yaptım gine bitmedi aynı görevlerde degil hepsi değişik.

Kimseyi şahsen öldürmüyorum 10 tane 10 lvl asas var hepsini çagırdıgım zaman bırak italyayı sparta gelsin hiç dinlemezler.
    Oyunda kısmende olsa AC II ye dönmek güzeldi. Merak edenler kesinlikle haritadaki kırık kalbe gitsinler hatta AC II'deki eksikleri tamamlanıyor. Birde oyunu %100 bitirirdim ama şu %100 fullsenkron olayı adamı çileden çıkartır

Birde oyunda senaryo gereği mantık hatası var.oyun bittiginde mağlum desmond ve ekibi animus başında degiller.Nerde olduklarını oyunu bitirenler bilir.Peki hikayeyi bitiren biri ,herhangi bir truth bulmacası çözerken hiç birşey olmamış gibi rebeca ve shan konuşuyolar !! Bu nasıl oluyo ?

Dogru olan oyun bitmeden önce bunların çözülmesi gerekirdi. Yanılıryorsam yada birşey atladıysam düzelttin

bu arada AC III, ABD'de geçme ihtimali yüksek

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_III_Amerikada_mi_Gececek-14261.htm

shop questlerini yaptıysan save dosyanı paylaşır mısın ?

daha yapmadım dogrusu eksiklikler var

Haritada görev bırakmadım ama

http://www.duckload.com/dl/P4uQ2

Windows 7'de save dosyasının yeri:

C:\Users\PC name\Saved Games

çok teşekkür ederim

• ARKADAŞLAR BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFEN ....................UP............
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

ARKADAŞLAR BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFEN ....................UP............

önceki sayfalarda böyle bir sorunu olan daha vardı. ses seçeneklerinden düzeltiliyordu bir göz at
  • quote:

quote:

önceki sayfalarda böyle bir sorunu olan daha vardı. ses seçeneklerinden düzeltiliyordu bir göz at

TMM HOCAM BEN BAKTIM ÖNCEKİLERE AMA BÖYLE BİŞE YAZAN BULAMADIM BİDAHA BAKICAM
    ÇOK SAOL .

• Arkadaşlar multi de herhangi bir oyuna bağlanamıyorum. Neden olabilir?
  • quote:

quote:

HOCAM BAKTIMA AM ONLAR HİÇ SES ALINAMADIGINDA YAPILMASI GEREKNİ YAZMIŞ BENDE SADECE ADAMLARIN KONUŞMALARI KILIŞLARIN SESİ FİLAN GELMİYOR ARKADA BİR MÜZİK ÇALIOYOR GARİP Bİ DURUM BAŞTAN YÜKLEDİM YİNE AYNI . :(
  • Ses sistemin ne ? x540 mı ? Sadece çevre sesleri duyuyorsan Sanal surround'u kapatmalısın kumandadan.Baska bir sistem kullanıyorsan Steoro 'yu sanal 5+1 'e getiren birşey varsa onu kapat.
  • Görüntüden memnun değilim gt420m kullanıyorum Ac brotherhood için nvidia ideal görüntü ayarlarını bilen var mi ve ya bu işin çaresi var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumi-520

Görüntüden memnun değilim gt420m kullanıyorum Ac brotherhood için nvidia ideal görüntü ayarlarını bilen var mi ve ya bu işin çaresi var mi

Önceki sayfalarda baya uğraşmışlardı oraya bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumi-520

Görüntüden memnun değilim gt420m kullanıyorum Ac brotherhood için nvidia ideal görüntü ayarlarını bilen var mi ve ya bu işin çaresi var mi

http://forum.donanimhaber.com/m_39581259/mpage_8/key_/tm.htm
    Son mesajda nvidia ile bayağı bir uğraşmış arkadaş.Oraya bakabilirsin.
    Yanlız tam sorununu düzletir mi bilmem bir üstümdeki mesajı tamamladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.T -- 21 Mart 2011; 17:16:46 >

• oyun seneryosu bitti ama yan görevler var nasıl yapacam anlamadım story mode da save e girince en son kaldığı yerden başlıyo esc ye basınca dna felanda gelmio nasıl tekrar oyuna girecemki

2.soru ise shop quest lerdeki eşyalar çok zor toplanıyor sanırım ben hiç birini bulamadım
    3.Soru arkadaş bi resim vermiş o resimdeki kıyafeti nerden alıyoruz?
  • arkadaşlar sequence 1 i bitirdikten sonra desmon koltuğa oturo sonra oyun yüklendikçe yüklenio bitmio bi türlü patchi cracki yaptım skidrow sürümünde sildim tekrar yükledim, çözümü bilen varsa bi el atsın plx
  • Birde arkadaşlar şöyle resimler var bunlar oyunda yoktu sanırım nerden çıktın bunlar?

• @BluRay_
    O karakterler multiplayerda mevcut o yüzden göremedin büyük ihtimalle
  • Bende Şubat ayında preorder olarak aldım ve cuma günü steamden indirerek oynamaya başladım. Oyunu kurdum, cd key ile calısıyor, daha sonra ubisofta üye olmak gerekiyor.. Cok buyuk yanlıslık yaptım, Assassin's creed II cıktığında (orjinal değil) 2. mail adresim ile kayıt olmustum.. Daha sonra bunu kayıt etmiş, herhalde giris ekranında remember me secenegi ile.. halbuki ozel olarak ubisofttan herzaman kullandığım mail adresi ile yeni hesap almıstım (istediğim ID ile), onu kullanacaktım.. İstemediğim Id ile kayıt yaptı, değiştirmeye çalıştım maalesef olmadı, bakalım mail attım, umarım olumlu yanıt verilir, Cumartesi mail attım bugun ppazartesi hala cevap yok,, verilmezse de istemediğim ID ile oynamak zorunda kalacağım.. Cumartesi günü sabah oynamaya başladım derken daha hiç single player oynamadım Hep multipalyer oynadım.. (pazar ve pazartesi maalesef nöbetim nedeniyle oynayamadım ) Ben youtubedan video izlerken (konsol versiyonu) 4-5 harita gormustum, fakat bunda daha fazla var gibi geldi bana.. İlk başlarda oyuna baglanırken, oyuncu ararken 1-2 dk kadar bekleyebiliyorsunuz, o kısmı biraz sinir bozucu.. (o kadar olacak diye düşünüyorum) Multiplayer çok zevkli, benim hoşuma gitti.. Multiplayer modlarında Bir kere chest capture oynadım, gerisi wanted.. Oyunda, Aniden birisinin seni gelip oldurmesi, beklemediğin anda oldurulmen, senin yavaşca yaklasarak, fokus ile adamı oldurmen zevkli, En sinir bozucu tarafı sen tam birisini oldurmeye giderken, yavas yavas yaklasırken birisinin gelip seni arkadan oldurmesi ..

@BluRay_
    1.,2. ve 4. resimler multiplayer resimleri gibi duruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.
    Bu arada DLC nedir ?

Ek paket.Ayrıca VR bölümlerini bitirince MGS'den Raiden kostümü açılıyor unutmayın

VR derken?
  • Yeni yükleyecekler varsa skid sürümünü yüklememenizi öneririm sadece oyunun adı yazan herhangi bir kürek vs. olmayan normal sürümü indrip offline modda rahatça oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.
    Bu arada DLC nedir ?

Ek paket.Ayrıca VR bölümlerini bitirince MGS'den Raiden kostümü açılıyor unutmayın

VR derken?

V.R Training bölümlerini yapmadım deme ?
  • quote:

oyun seneryosu bitti ama yan görevler var nasıl yapacam anlamadım story mode da save e girince en son kaldığı yerden başlıyo esc ye basınca dna felanda gelmio nasıl tekrar oyuna girecemki

2.soru ise shop quest lerdeki eşyalar çok zor toplanıyor sanırım ben hiç birini bulamadım
    3.Soru arkadaş bi resim vermiş o resimdeki kıyafeti nerden alıyoruz?

1-yazıların bitmesini bekliyceksinki devam edesin.

2-o eşyalar daha çok borcia kalelerin kaptanlarından ve romulus görevlerindeki kasalardan çıkıyo

3-o kıyafeti almak için 6/6 romulus görevlerini yapıcaksın

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.