Şimdi Ara

Cevap: 365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: sam_fisher.105

quote:

Orijinalden alıntı: mugiwara no

quote:

bende de aynısı yazıyor. sülüsler çıkana kadar her baktığımızda hepimizde aynısı yazacak kardeşim. ağustosta giden arkadaşımdan biliyorum.

ayrıca 21 ekimde askerlik durum belgesi sorgulamada da aynısı yazacak ama sülüslerimiz çıkmış olacak. onun için oradan bakmayacaksınız. yedek subay sevk sonuç gibi bir şey var oradan bakacaksınız.

Lisans: Elektrik Elektronik Müh.
    YDS: 68,75 (bir soru ile C yi kaçırdık )
    Yd.Sb : Evet
    Komando: Hayır
    Kasım 2016

bu konuyu bi başkasından da böyle duymuştum. haklısın kardeşim.

Peki, bu uzun dönem 2ye ayrılıyor: mesleki ve tim komutanı. Bu tim komutanı olma ile kayıt sırasında sordukları komando olmak istiyor musun soruları aynı durumdan mı bahsediyor?

Şöyle ki, benim göz muayenesi sonucumda, A-7 F/2 ye uyar. Komando olamaz. diye belirtilmiş.

Ayrıca bu yds belgeni verdin mi? benden de 'getir istersen belli mi olur, belki ona göre bi yer ve ya görev verirler' demişlerdi de götürmemiştim. Sence götürmekte yarar var mı? Bu hafta içinde götürsem, belgelerime işleme imkanları var mıdır?

Kardeşim ben tecil ettirirken dil puanım yoktu sevk öncesi hazırlık işlemlerine gittiğimde hani o komando olmak istiyor musun? yedek subaylık istiyor musun? diye sorup onların çıktılarını alıyorlar ya şubede ki abla bana çıktıyı verdi baktım dil diyor abla benim yds puanım var dedim o da puanın çıktısını al baştan düzenleyeyim evrakını etkileyebiliyor dedi sağolsun bana orada yardımcı oldu orda bilgisayardan yds sonuç belgesini aldım oraya işledi evraklarımın arasına aldı.

yani sen askerlik başvurusuna giderken yds puanını oraya işletmediysen yedek subaylık olayında artık bir işine yaramaz ama birliğine giderken götür istersen. Benim tavsiyem götürmemen olur. neden dersen komutanların yüksek lisans, doktora tezleri için kendini çeviri yaparken bulabilirsin.

İlk askerlik başvurusunda yedek subay olmak istiyorsan götürmeni tavsiye ediyorlar. ama o zaman götürmemiş isen birliğine teslim olurken götürme derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.