Hocam bu kez durum farklı ama zaten arada 10 bin fark vardi simdi 10 + 10 bin oldu yani double yol gibi birşey oldu şuanda
Atilla khan sen yağmur sileceğini otomatiğe almayı bulabildin mi
atilla son zamanlarda şikayet etmez oldu @Attila Khan
=================o0o=================
Kışkıtrmayın. Attila kardeşimi, saatte 120 km hızla yazmaya başlayacak, hangi mesajına cevap vereceğinizi şaşırırsınız sonra.
Neyse şaka bir yana, sizlerin isteklerinizi okudukça ben de kendimi tutamaz hale geldim. Bakın neler lazım olur, neleri yanımızda taşısak diye düşünürken, bunları buldum. Eşeğe semeri ağır gelmezmiş...
Hocam bu kez durum farklı ama zaten arada 10 bin fark vardi simdi 10 + 10 bin oldu yani double yol gibi birşey oldu şuanda
Atilla khan sen yağmur sileceğini otomatiğe almayı bulabildin mi
atilla son zamanlarda şikayet etmez oldu @Attila Khan
=================o0o=================
Kışkıtrmayın. Attila kardeşimi, saatte 120 km hızla yazmaya başlayacak, hangi mesajına cevap vereceğinizi şaşırırsınız sonra.
Neyse şaka bir yana, sizlerin isteklerinizi okudukça ben de kendimi tutamaz hale geldim. Bakın neler lazım olur, neleri yanımızda taşısak diye düşünürken, bunları buldum. Eşeğe semeri ağır gelmezmiş...
Tskler hocam ürünlerde baya güzelmis bazılarinin fiyatı yok ama şu Simbo sogutucuyu alip temizlik malzemelerini koyasım var birde sabitlense süper olurmus