Şimdi Ara

Cevabı sizde Beyler Yetiş DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili arkadaşlarım . Size sorum şu olucaktı. istanbulda araba mezarlığı var mı ? ve bu mezarlıkta ne tür araçlar mevcut. Arkadaşlar hayalim bir Mustang .Dodge Camaro . yani o efsane kasalardan bi araç yapmak .bunu yapmak için Yerim mevcut .ve yapabilcek bu işle uğraşan arkadaşlarımda mevcut .bu bana kaç paraya patlar bilse bilse Sevgili Dh üyeleri bilir dedim

• Takipteyim. Sanmıyorum ama öyle mustang falan hurdacıda. Burası amerikamı
  • mustangın hurdasını bile yüksek fiyata satarlar Türkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 2 Eylül 2011; 12:07:04 >
  • tek parça bütün halde değilde karoser veya dağılmış bazı parçaları eksik halde Atatürk oto sanayide İkitellide bulabilirsiniz hemde envalisini
    gerisi beceri emek ve para ya bakar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47521447/mpage_8//tm.htm#52273272

Bu konuyu açan arkadaşla iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcan D.

Evet sevgili arkadaşlarım . Size sorum şu olucaktı. istanbulda araba mezarlığı var mı ? ve bu mezarlıkta ne tür araçlar mevcut. Arkadaşlar hayalim bir Mustang .Dodge Camaro . yani o efsane kasalardan bi araç yapmak .bunu yapmak için Yerim mevcut .ve yapabilcek bu işle uğraşan arkadaşlarımda mevcut .bu bana kaç paraya patlar bilse bilse Sevgili Dh üyeleri bilir dedim

oğulcan 15 yıl gecikmeli doğmuşun. özellikle 2003 hurda yasası öncesi inan aradığın her türlü amerikan hurdacılarda mevcuttu ve o dönem gene çok bol olmasa da amerikan işi yapan sayısı bugünkinden daha fazlaydı. bugünlerde soyu tükenmeyle yüzyüze. hatta bak barış mançonun bi klibi vardı. klip zamanında sefaköy hurdacılarında çekilmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=yWb1HUZRW20

evet buldum klibi. bunun gibi hurdacıları istanbulda bulmak artık imkansız. arazide amerikan hurda işi yapan ankarada ayı murat , mehmet sarı , muğlada tamer usta falan var. kayseri ve adanada da yapanlar var ancak adlarını bilmiyorum. hurdacıları bulsan bile aradığın tekkapı musclecarlar çoktan son sahiplerini bulmuş durumda. elek gibi hurdaya dönmüş tekkapılar 15binden aşağı satılmıyor. düzgün bişeyse ortalama fiyat 35-50bin arası.
    yazdıklarından benim 10 yıl önceki halimi hatırladım bi an. 10 yıl içinde elimden 80 tane amerikan geçti ve coupesinden 4 kapısına L6 motorundan 8200 V8ine kadar her marka amerikanı kullandım ve sahibi oldum. ama sana şunu tavsiye ederim artık tcdeki araclar altı delik kumbara haline gelmiş. araçların mtvleri bile sahibini zorluyor ki bunun yedek parça kargo masrafları ve gümrüğü piyasanın güvenilmez usta belalarına kadar binbirtürlü olumsuz yanı var. ilk işe başlarken o kadar gazla giriyorsun ki bu işe bi zaman sonra şansın yaver gitmez de işten soğursan artık amerikana girdiğine bin pişman oluyorsun.

• Altınşehirde araba mezarlığı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim . bilgilerinizden ve deneyimlerinizden sonuna kadar faydalanıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.