arkadaslar benim bu 2 ucak ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. bildiğiniz kitap,video vs varmı? Bana bu ucakın nasıl kalkısa gectiğini nasıl indiğini filan gösteren. öğrenip ona göre similasyon yapıcam öğrenmeden similasyon olmuıyor
Aşağıdaki linkten pilot el kitabını indirip inceleyebilirsiniz. Kalkış öncesi kontroller v.s. hepsi var.
Sadece manuallerimi istiyorsun ne gibi bir bilgi gerekli ikisininde tip eğitimini aldım?
Pilotaj sınavlarına gelecek sanırım arkadaş o yüzden pilotaj sınavında işine yarayacak bilgileri öğrenmek istiyor.
eğer pilotaj sınavına girecekseniz manual'lerden alacağınız pek bir bilgi yok. zaten uçuş aşamasına gelenlere yer dersi veriliyor uçuşlar için. boşuna hem kendinizi yormamış olursunuz. onun yerine genel havacılık kültürü hakkında bilgi edinmek emin olun sizin için çok daha yararlı olacaktır.
@erkayaemre'nin dedikleri doğru.. sınav için kafanızı bunlarla bulandırmayın, imkanınız varsa THK'nın planör kursuna gidin, havacılık konusunda bilginizi artırın, mülakatta "neden pilot olmak istiyorsun" sorusuna kendinizi hazırlayın..
tekrardan tesekkür ederim Genel Havacalık Kültürü çalışıcam o zaman evet pilotaj mülakatları için
o uçakları yerinde görüp kokpitlerine oturmuş birisi olarak söylüyorum. işi sıkı tut. dışarıdan büyük gözükürler fotolardada öle ama içi ufacık:D nasıl sığcam la ben buna dediğin zaman beni hatırla.
sizi sanal havayolumuza bekliyorum. fsx yada 2004 kullanıyorsan yardımcı oluruz. hem gercek pilotlarda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme