Şimdi Ara

CES 2013: Sony'nin yeni üst düzey akıllı telefonu Xperia ZL tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

cihazın altına şerit şeklinde bi ışık hüzmesi var . o nedir
    bu arada telefon harika hem beyaz harika hem siyah harika

Efekt yapmışlar muhtemelen öyle bir ışık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Batarya kötü, ekran çipinden bahsedilmemiş, İşlemci mimarisi 1 yıl sonra eskiyecek. Sony firmasını severim telefonları hep şık ve kalitelidir ama nedense donanımda hep bir casper mantığı izliyorlar

gelse alırsın ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

cihazın altına şerit şeklinde bi ışık hüzmesi var . o nedir bu arada telefon harika hem beyaz harika hem siyah harika

O ışık hüzmesi bildirim ışığıdır, ZL de alt kısma konumlandırılmış.

• kızıl ötesimi var şimdi bu cihazda anlamadım. :D

hdmı gördüm sanki :) ayrıca kameraya önem vermeside güzel olmuş.
    cihazın daha küçük olması lazımdı cem yılmazın reklamındaki gibi "insan yiyecek bunları insan" diyesim geliyor bu tür 5inçleri telefon diye tanıtılan haberlerde...
    diğer yandan sanırım kapasitif ekran yine ekana dahili heralde sanırsam galiba...Buda bir eksi...
  • bu telefon gerçekten olmuş.
    Tebrikler Sony.
    İnşallah ülkemize tez zamanda gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 8 Ocak 2013; 11:32:53 >
  • Adamlar yapmış vallahi :)) Samsung ve HTC cephesini de görmek gerek ayrıca apple tarafında 5s'i :)

• Çok beğendim işlemcisi 28 nm yeni nesil işlemci olduğu için 2370 mah batarya yeter bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: JohnLordiPhone kill değil artık APPLE Kill olmuş bu cihaz.yarım elmaydı alayını götürür şimdi.
    İlk iphone 2007 de çıktığından beri her sene bir killer çıkıyo ama nafile. Iphone dokuz canlımıdır nedir :)

Filmlerde hep izleriz birşeyi yok etmek için onun kaynağına inmek lazım değil mi?
    İlk ıphone dan günümüze apple in tasarım, kalite, multimedia da sony markasını örnek aldığını biliyoruz.
    Yani eğer birine " KUTSAL ELMA" yı parçalama görevi verilecekse o da SONY dir. :D
    Şimdi görev sırası SONY de..
    Nasıl Hikaye!

• altta kameramı olur bu neya !!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

quote:

Batarya kötü, ekran çipinden bahsedilmemiş, İşlemci mimarisi 1 yıl sonra eskiyecek. Sony firmasını severim telefonları hep şık ve kalitelidir ama nedense donanımda hep bir casper mantığı izliyorlar

bataryanin kotulugunu kullanmadan bilemezsin,zaten ne kadar fazla olsada kapasitesi anca 1 gun gidecektir telefonu yogun kullanınca,islemci mimarisi her telefon icin 1 yil sonra eskiyor zaten,hatta 1 yil bile surmuyor.ekran cipi dedigin heralde grafik birimi adreno 320 olucak telefonda ki oda gayet yeterli.

Krait mimarisi 2012 nin son çeyreğinde yaygınlaştı ve 2013'ün ilk çeyreğinden sonra eskiyecek yine iyimserdim 1 yıl diyerek. Adreno 320 konsol kalitesinde grafik gibi sloganlarla çıktı ama most wanted gibi bir oyunda düşük fps, frame atlamalarından oynanmıyordu oyun. Objektif bakış açısı tüketici için çok önemlidir sizinle ilgisi olmayan başka bir ülkenin uluslar arası firmasını takım tutar gibi tutmayın komik oluyorsunuz. Tamamen tarafsız eleştirilere eksi yağmuru tutmanız sadece sizin basitliğiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

quote:

Ekran çipi Adreno 320. En iyilerinden.
    Batarya konusuna gelince yeterli. Önemli olan bataryanın ne kadar büyük olduğu değil ne kadar verimli kullanıldığıdır.

Çinli tabletlerde görüyoruz. Adam Tablet'e 8000 mah. pil koyuyor 6 saat gidiyor. Samsung 6000 mah koyuyor 8 saat gidiyor.

Şu anlik en iyilerinden ancak birkaç ay sonra Tegra 4 ve Mali-T604 tarafından safdışı bırakılcağını düşünüyorum. Hatta Mali-T658 piyasaya sürülürse Adreno'dan bahsedilmez bile. Batarya konusunda miliamper saat seviyesi ne kadar yüksek ise batarya o kadar fazla depolar Samsung un Note 2 sinde kullandığı 3300 mAh batarya orta seviye kullanımda ve internet bağlantıları gün boyu aktif şekilde 3 gün dayanabiliyorken 6000 mAh nasıl 8 saat anlamadım tabletler gibi büyük ekranlı cihazlardan bahsediyorsanız o çok başka bir konu.

most wantedı bilmem ama yapılan her testde t604ü geride bırakıyor tabiikide t658 geçicektir ama onunda rakibi andreno 330

• eger cıkartılan pıl olsaydı alabılırdım.. tasarım super olus, benım ıcın kamera o kadar onemlı degıl.. donannım ıse alıstık bız bu donanıma sımdıkı tum telefonlar bu donanımla cıkıyor.. bu telefon alınmaz artık ya htc M7 veya galaxy s4 bekleyecez.. gercı bu sımdı cıkmasına ragmen turkıyeye gelmesı M7 ve S4 hemen hemen aynı zamana denk gelır.. malum japonya cok uzak :D :-P

• Nedense kimse 2 Gb Ram hakkında yorum yapmıyo. Daha iyisi yok diye hatırlıyorum
  • Vizio, sony,alcatel,htc,sharp,zte,huawei,oppo hepsinde benzer özellikler var
    *5 inc full hd ekran
    *2 gb ram
    *12 ile 13 magapiksel arası kamera
    *2300 ile 3000 mah arası batarya (Çinliler bol keseden koyuyor bataryayı o yüzden fark daha fazla)
    *1,5 ghz hızında 4 çekirdekli işlemci
    gelelim anlatmak istediğime demek ki bu sene donanım olarak benzer telefonlar göreceğiz Samsung Galaxy S4'te farklı olarak Full Hd amoled ekran belki gelebilir diyorum. Yani bu sene Samsung veya diğer firmalar telefonların arayüzleri programları ve yazılımlarıyla fark atarak öne çıkacaklar.
    Not: Telefonların tasarımı bu sene çok önemli olacak çünkü Telefon üreticilerinin amiral gemisi olan bu telefonlar yukarıda belirttiğim gibi artık donanım olarak birbirlerine çok yakınlar Yazılım ve tasarım olarak kim daha kaliteli ürün yaparsa 2013'ün telefonu o olacaktır diye düşünüyorum iyi günler arkadaşlar

• Nekadar şık yaa. Aşık oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Baracuda43

Nedense kimse 2 Gb Ram hakkında yorum yapmıyo. Daha iyisi yok diye hatırlıyorum

Millet hangi telefonun hangi özelliğine yorum yapacağını bilemiyor, sen ne diyorsun... Sony büyüledi herkesi.

• Gençler sizleri üzmek istemem ama Xperia ZL Avrupa'da satışa çıkmayacakmış. Xperia Z ise Mart'ın birinde Avrupa'da satışa sunulacakmış. Türkiye'ye de Mart'ta gelir.
    Ayrıca, üzülmeyin Xperia Z ZL'den daha iyi, sadece boyutu biraz daha büyük ki o da çok dert edilecek bir şey değil.

• Arkadaşlar ekrandan bahsetmişken herkes bir konuyu atlamış,bu cihazda Sony'nin üst düzey TV'lerinde kullandığı "Opticontrast panel" var.Ben hem Opticontrast'lı hemde Opticontrast'sız Sony panel kullanan birisi olarak söylüyorum eğer fark TV'lerdeki gibi olucaksa Sony bu ekran işinde rakiplerine baya fark atar.Zaten Sony'nin bir HX9xx veya Hx 8xx seri,siyle bu Samsung'un LG'nin TV'leri kıyaslanamadığı gibi telefon ekran teknolojileride kıyaslanamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Gençler sizleri üzmek istemem ama Xperia ZL Avrupa'da satışa çıkmayacakmış. Xperia Z ise Mart'ın birinde Avrupa'da satışa sunulacakmış. Türkiye'ye de Mart'ta gelir.
    Ayrıca, üzülmeyin Xperia Z ZL'den daha iyi, sadece boyutu biraz daha büyük ki o da çok dert edilecek bir şey değil.

ZL biraz daha kalın ve daha kısa . Z daha iyi bence de.
  • hİÇ BİR TELEFON BENi bu kadar heyacandırmadı. ArkadaşlaR Sony çok iyi iş yapmış.

• biri şubat 15i der biri mart der ne zaman piyasa sürülüyor tarihi net mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.