Şimdi Ara

Certokar'dan 1 Aylık Dev Plan >>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birey C kimya ygs-lys sb
    Birey C biyoloji ygs-lys sb

Üçünü de 1 ay içinde bitirmeye çalışacam.(Kimya ve biyo da konu eksiğim pek yok beni fizik yavaşlatacak)

Çalışma şeklim >>> Her gün üç kitaptan toplam minumum 160 soru çözmem gerekecek.4800 Soru civarı var 3 kitaptan toplamda.

>>>Fiziğin ilk konularını hemen bitirip exstra zaman yaratıp eksik olduğum konulara daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum(Dalgalar elektrik gibi)

>>>Kitaplar çözümlü olduğundan çözemediklerimi hemen halledecem yapabilirsem not alacam.

Sonuç olarak ;
    -Bütün lys fen konularını tekrar etmiş olacağım 1 ay içinde.
    -Kitaplar ygs-lys olduğu için ygs feni de tekrar etmiş olacağım.
    -1 Şubat itibari ile lys defterine ara verip 45 gün yoğun bir ygs programı oluşturacam.

Benimle beraber hareket etmek isteyen önerisi tavsiyesi olan arkadaşları konuya ya da pm ye beklerim.
    Birlikten güç doğar,motivasyon doğar ey DH FORUM AİLESİ

Editler :

1 OCAK >>> BAŞARILI DEVAMI GELİR İNŞALLAH

2 OCAK >>> Konu tekrarları ve özetler beklenenden uzun sürdü telafi edilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E3AF70A8 -- 2 Ocak 2017; 22:25:22 >

• Yolun açık olsun hocam BAŞARILAR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sanmıyorum 4800 sorunun kalemimin ucuna yeteceğini .s
  • O kadar Olmasada Çözücez.Seneye Buluşacaz.Gazi Bilgisayarda Ona Göre
  • Hocam senin lys ne durumda ya ben baya gerideyim fiziğe falan hiç başlamadım kimyadan 2 ünite bitti. Şubatın 12sine kadar falan baya ilerlemem lazım yapabilir miyim ki?
  • kardeşim başarılar.

bende haftaya falan yapıcam böyle bir aksiyon.ygs fizik bitti 1 ayda lys fizik bitiricem zaten çoğu konuda bilgim var 11.sınıf konularım falan eksik.lys matematiğide integrale kadar bitiricem.kimyayıda organiğe kadar bitiririm zaten geçen seneden bilgim var organiğine hiç yoktan giriş yapmayı düşünüyorum.arada ygs denemesi atarım mutlaka.30 gün kalada ygs %80 lys %20 şeklinde devam etmeyi düşünüyorum.bu zamana kadar yavaştık bu saatten sonra hızlanmamız gerekiyor.yoksa sıkıntılı durumlara düşücez.
  • bende lys fen çoğu bitmeye yakın olacak ygsden sonra malum organik integral bırakmaya çalışcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de lys matı az çok hatırlıyorum da lys fen pert şuan, 1 ay falan ayırabileğim lysye sanırım ygsden önce ,max 1.5 ay olur yani ama sanmıyorum zor yani, 5 10 gün sonra başlayacağım lysye yoğun bir şekilde istedigim gibi giderse iyi olacak yoksa lys uğraştırıcak gibi beni baya ,amacım önümdeki 5 10 gün içinde ygs fen son konuları halledip genel bi tekrar yapıp seri şekilde bölüm ve genel denemelere geçip yaninda ağırlıklı olarak lys çalışmak, umarım başarabilirim
  • Valla benim lys fen kısmıda pek iyi değil.Aslında bio birkaç sistem hariç bitti ama fizikte modern fizik elektrik(devreler hariç) duruyor.Kimyaya bakmayalı uzun zaman oldu ygs kısmı ile lys ile ortak olanlar bitti.Matta da türev integral kaldı limit ötf yide tekrardan bitircem kısaca.Ama önceki konulardan da bayadır soru çözmüyorum hedeflerime göre fdd lys mat baştan sona 1 ay içinde bitcek İnşAllah(Türev integral tamamen bitcek)
    Geo her gün veya 2 günde 1 test çözüyorum sıkıntı olmaz İnşAllah bitti gibi hiperbol parabol elips kısmı kaldı.
    Hedef lys fizik modern hariç bitirmek kimya organik hariç bitirmek bioda tekrar konuları eksikleri kapatarak bitirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbo71

Yolun açık olsun hocam BAŞARILAR

Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Hocam senin lys ne durumda ya ben baya gerideyim fiziğe falan hiç başlamadım kimyadan 2 ünite bitti. Şubatın 12sine kadar falan baya ilerlemem lazım yapabilir miyim ki?

Biyo kimya konu olarak bitti sayılır (organiğin bir kısmı ve bitki eksik.)
    Lys fizik yazın biraz çalışmıştım bakalım ne kadarını hatırlıyorum Onu bir hafta sonra görecez
    Mat türev integral limit bitik sayılır diğerleri pek ağır konular değil geçen seneden de az çok biliyom zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade -

kardeş sanmıyorum 4800 sorunun kalemimin ucuna yeteceğini .s

3 Paket uç aldım bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

bende lys fen çoğu bitmeye yakın olacak ygsden sonra malum organik integral bırakmaya çalışcam

Bitiririz inşAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: certokar

quote:

Hocam senin lys ne durumda ya ben baya gerideyim fiziğe falan hiç başlamadım kimyadan 2 ünite bitti. Şubatın 12sine kadar falan baya ilerlemem lazım yapabilir miyim ki?

Lys fizik yazın biraz çalışmıştım bakalım ne kadarını hatırlıyorum Onu bir hafta sonra görecez
    Mat türev integral limit bitik sayılır diğerleri pek ağır konular değil geçen seneden de az çok biliyom zaten

Bi adım önümdesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: certokar

quote:

Bi adım önümdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldreigh

Ben de lys matı az çok hatırlıyorum da lys fen pert şuan, 1 ay falan ayırabileğim lysye sanırım ygsden önce ,max 1.5 ay olur yani ama sanmıyorum zor yani, 5 10 gün sonra başlayacağım lysye yoğun bir şekilde istedigim gibi giderse iyi olacak yoksa lys uğraştırıcak gibi beni baya ,amacım önümdeki 5 10 gün içinde ygs fen son konuları halledip genel bi tekrar yapıp seri şekilde bölüm ve genel denemelere geçip yaninda ağırlıklı olarak lys çalışmak, umarım başarabilirim

Başarılar başkan
  • Hocam Bireyin fen dersleri için B serisi ile C serisi arasında nasıl bir fark var? Yani çok var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

Hocam Bireyin fen dersleri için B serisi ile C serisi arasında nasıl bir fark var? Yani çok var mı?

İlk kez birey kullandığım için pek bir yorumum yok ama C ler de göz attığım kadarıyla abes saçma diyebileceğim soru yok.
  • İnş canım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

İnş canım ya

Eyvallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.