Şimdi Ara

CERN Deneyi TR Saati İle Kaçta Yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CERN Deneyi TR Saati İle Kaçta Yapılacak Net ve Açık

• gunu ne zamn onun 6simi 10u mu?
  • yapildigi zaman anlarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

yapildigi zaman anlarsin
    Ayın 10unda ama saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk9

Ayın 10unda ama saat

Alıntıları Göster
    Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkk9

Up

Alıntıları Göster
    up diyimde tarihi öüğreneym.bugünün tarihini unuttum.saatde bozuk:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

up diyimde tarihi öüğreneym.bugünün tarihini unuttum.saatde bozuk:)

Alıntıları Göster
    sitesinde 10 Eylül yazıyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

sitesinde 10 Eylül yazıyor ama

Alıntıları Göster
    10 eylül de olacak şimdi biraz araştırma falan yaptımda korktum ben biraz
    karadelik oluşma ihtimali falan varmış , 4 gün sonra dh foruma başka bir boyuttan girersek şaşırmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

karadelik oluşma ihtimali falan varmış , 4 gün sonra dh foruma başka bir boyuttan girersek şaşırmayın derim

Alıntıları Göster
    Güm diye bi ses duyarsan bilki yapmışlardır deneyi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

Alıntıları Göster
    Yav ben de merak ettim şimdi 10 Eylül ama saat kaçta ?????

Yukarı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

Yav ben de merak ettim şimdi 10 Eylül ama saat kaçta ?????

Yukarı!

Alıntıları Göster
    LHC First Beam on
    10 September 2008
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

LHC First Beam on
    10 September 2008

Alıntıları Göster
    10 eylülde TV izleyin anlarsınız ne zaman olduğunu bide istanbuldan görülecek mi :P:P:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

LHC First Beam on
    10 September 2008

Alıntıları Göster
    cern deneyi ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

cern deneyi ne oluyor

Alıntıları Göster
    Düşünüldüğünden daha büyük bir kara delik oluştuğunda acaba bunların 2. bir B planı var mı?
  • quote:

cern deneyi ne oluyor

Alıntıları Göster
    Salı günü herkes banyosunu yapıp öyle yatsın
  • quote:

cern deneyi ne oluyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

cern deneyi ne oluyor

Temeli atom altı parçacıkları km.ler boyunca hızlandırarak ve bunları belirli bir müddet sonra çarpıştırarak Big Bang teorisini canlandırmaktır.Deney sonucunda irili ufaklı karadelikler oluşacaktır ama bu zaten planlanan bir şey.15 yıldır hazırlanan bir proje sonunda yapılacak.Bu güne tanık oldugumuz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

cern deneyi ne oluyor

Temeli atom altı parçacıkları km.ler boyunca hızlandırarak ve bunları belirli bir müddet sonra çarpıştırarak Big Bang teorisini canlandırmaktır.Deney sonucunda irili ufaklı karadelikler oluşacaktır ama bu zaten planlanan bir şey.15 yıldır hazırlanan bir proje sonunda yapılacak.Bu güne tanık oldugumuz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

cern deneyi ne oluyor

Temeli atom altı parçacıkları km.ler boyunca hızlandırarak ve bunları belirli bir müddet sonra çarpıştırarak Big Bang teorisini canlandırmaktır.Deney sonucunda karadelik oluşmayacaktır .15 yıldır hazırlanan bir proje sonunda yapılacak.Bu güne tanık oldugumuz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz

Edit:karşı maddeden bahsetmeyi unttum.Eger bu deney sonucunda karşı madde olurşursa Hiroşima faciası gibi bir olay bizi bekliyor.

2.Olarak ARKADAŞLAR KARADELİK OLUŞMASI MİLYARDA 1 BİR İHTİMAL NEDENİNE GELİRSEK.Bir karadeligin oluşması için bir süpernova patlaması kadar bir güce ihtiyac vardır.Verilen enerji bunun yakınından bile geçemeyecegi için en kötü ihtimalle bir atom bombasından biraz daha büyük bir patlama olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Düşünüldüğünden daha büyük bir kara delik oluştuğunda acaba bunların 2. bir B planı var mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Ölen bir yıldız,eğer güneşimizin üç mislinden daha büyükse,nötron yıldızı seviyesinde kalamaz, çekirdeğindeki tepkime ve yoğunluk artması devam eder ve "karadelik" haline gelir.Bir yıldızın evrimini tamamlayıp karadelik olması ,bu yıldızın madde halinden çıkışı demektir.(d=m/v yani yoğunluğu sonsuzdur.) Eğer güneşimizi 1cm³(santimetreküp) hacmime sıkıştırabilseydik, 1cm³'lük karadelik yapmış olurduk

Sence böyle bir enerjiye sahipmiyiz

• quote:

cern deneyi ne oluyor

Alıntıları Göster
    quote:

cern deneyi ne oluyor

Başımıza taş yağacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 6 Eylül 2008; 14:57:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

cern deneyi ne oluyor

Temeli atom altı parçacıkları km.ler boyunca hızlandırarak ve bunları belirli bir müddet sonra çarpıştırarak Big Bang teorisini canlandırmaktır.Deney sonucunda karadelik oluşmayacaktır .15 yıldır hazırlanan bir proje sonunda yapılacak.Bu güne tanık oldugumuz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz

Edit:karşı maddeden bahsetmeyi unttum.Eger bu deney sonucunda karşı madde olurşursa Hiroşima faciası gibi bir olay bizi bekliyor.

2.Olarak ARKADAŞLAR KARADELİK OLUŞMASI MİLYARDA 1 BİR İHTİMAL NEDENİNE GELİRSEK.Bir karadeligin oluşması için bir süpernova patlaması kadar bir güce ihtiyac vardır.Verilen enerji bunun yakınından bile geçemeyecegi için en kötü ihtimalle bir atom bombasından biraz daha büyük bir patlama olur

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende sana söyliyeyim karşımadde oluşursa sorun değil karşımadde kontrol edilemezse sorun olur çünkü daha önce anti-madde elde edildi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.