Şimdi Ara

Ceramic macun mu Normal macun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=Z0099

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=Z0084

arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz

ceramic olanı okudumda iyi bişeye benziyor bileşimi daha farklı

sizin fikriniz nedir ?????

• seramik olan elektriği iletmez , onun öyle bi güvenliliği var.diğer gümüş olanlar elektriği iletebiliyor.
  • soğutmada ne faydası olacak ceramik olanın ?

yada normal macunun ?

hangisi daha iyi soğutma verir yani ısıyı iyi iletir ?
  • seramık olan stokta yok ama dıgerının partıkul degerını yazmamış lar yazsalardı belkı karsılastırma yapardık. aslında çok farkı olacagını sanmıyorum sahsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

seramık olan stokta yok ama dıgerının partıkul degerını yazmamış lar yazsalardı belkı karsılastırma yapardık. aslında çok farkı olacagını sanmıyorum sahsen

sen hangi macunu önerirsin ?

mod sırasında işlemciyi söktüğüm için macun sorunu çıktı ortaya

mecburen bir macun almam lazım

şu ceramic olan acaba daha mı iyi bişey ki ?

• dostum bence pek fark arama artıc ıyıdır hıııç kafanı bulandırma ben bu 5 dakıkayı hıç ıyı anmıyorum yeter bazanda yazdıgım onca sey sılınıyor yaw
  • Seramik olan yapışır kalır..Eski mmx soğutucularında var aynı olay..AS5 kullan rahata er derim sadece.Seramık heatsinkler için iyi dostum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hemp_gru

Seramik olan yapışır kalır..Eski mmx soğutucularında var aynı olay..AS5 kullan rahata er derim sadece.Seramık heatsinkler için iyi dostum...

yani seramıgı çıkarmasıda zor demekkı sagol hemp
  • quote:

Seramik olan yapışır kalır..Eski mmx soğutucularında var aynı olay..AS5 kullan rahata er derim sadece.Seramık heatsinkler için iyi dostum...

seramik heatsink de mi varmış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

seramik heatsink de mi varmış?

yanliş anladın sanırım seramık macun onlar için iyi demek istemışti galiba yanı ben oyle anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKnight

seramik olan elektriği iletmez , onun öyle bi güvenliliği var.diğer gümüş olanlar elektriği iletebiliyor.

Elektirik iletkenliği çokta kafaya takılacak bir olay değil Performanslarına değinecek olursak; "Artic Silver Ceramique" , "AS 5"'e göre daha iyi performans gösterecektir, İşlemci macunu almadan önce araştırma yaptığımda testlerde Seramik versiyonun diğer modele göre 1-2c daha üstün olduğunu görmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: CyberKnight

seramik olan elektriği iletmez , onun öyle bi güvenliliği var.diğer gümüş olanlar elektriği iletebiliyor.

Elektirik iletkenliği çokta kafaya takılacak bir olay değil Performanslarına değinecek olursak; "Artic Silver Ceramique" , "AS 5"'e göre daha iyi performans gösterecektir, İşlemci macunu almadan önce araştırma yaptığımda testlerde Seramik versiyonun diğer modele göre 1-2c daha üstün olduğunu görmüştüm.

İyi ama çıkarırken problem olacaksa "ceramic" pek kullanışlı değil bence...

Ya şu camlara sürülen macunlardan denesemm ki, evde vardı bir kilo kadar...

Bende yakında macun süreceğim, geçen gün dağıttım kendi macununu yanlışlıkla ama ceramic macun kullanmayı düşünmüyorum..

• as 5 sipariş ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

dostum bence pek fark arama artıc ıyıdır hıııç kafanı bulandırma ben bu 5 dakıkayı hıç ıyı anmıyorum yeter bazanda yazdıgım onca sey sılınıyor yaw

kötü çıkarsa eğer kafanı ütülüycem

• Beyler,yazım hatası için özür dilerim..Kamikazeden ..Seramik olanın heatsinkler için iyi olduğunu ifade ettim çünkü yapıştırıyor aynı zamanda.Tabiiki işlemcide seramik kullanılmaz...Haa,ben sadece bir kısmını okurum cevabın,anladığımı anlarım diyorsan senin tercihin..Cevabı iyi oku...
  • quote:

Beyler,yazım hatası için özür dilerim..Kamikazeden ..Seramik olanın heatsinkler için iyi olduğunu ifade ettim çünkü yapıştırıyor aynı zamanda.Tabiiki işlemcide seramik kullanılmaz...Haa,ben sadece bir kısmını okurum cevabın,anladığımı anlarım diyorsan senin tercihin..Cevabı iyi oku...

Seramik yapıştırıyor diye bir olay söz konusu değil !! Ben İşlemci, Ekran Kartı gibi birleşenlerde kullandım performansından da gayet memnunum kullanışlılığından da !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 29 Ağustos 2006; 18:49:54 >
  • ben ceramic kullanıyorum gayet ii kasınca 45 civarında normalde 35-40 arası
  • Seramic yapıştırmıyor ancak vizkozitesi daha yüksek..Bence seramik çok daha kullanışlı Mx1 azda olsa biraz daha iyi bir perf. gösteriyor ancak ben daha kullanışlı olduğndan dolayı usaden 2 yıl önce almış olduğum büyük tüpteki seramiği kullanıyorum halen bitmedideli gibi kullandım..
  • Walla ZİWRO üstad..Bana gelen malzeme 2 tüpten oluşuyordu ve karıştırıp kullanıyordun..NB soğutucularının montajı içindi ...Ben Birkaç tanede heatsink yapıştırdım o malzeme ile..Yanlış bilgi vermeyelem arada,bak cidden şimdi şüpheye düştüm...http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=Z0101...Seramik yazıyordu üzerinde..Bu linkdekide seramik bazlı..Fakat arkadaşın sorduğu ürün benim söylediğim ile farklı gördüğüm kadarıyla..Kafa karıştırdık yanii...Seramik oranı arttıkca daha iyi ısı iletimi oluyor aslında..
  • as5 im geldi sadece sürmeye kaldı iş

ama pekte minik bir şırıngaymış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.