Şimdi Ara

CepteTEB yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Cepteteb'in bir kampanyasından faydalanmak için hesap açtım. Bu konularda pek bilgili olmadığım için internetten sözleşmeyi onaylayıp hesabı açarım direk kampanyadan faydalanırım sanmıştım. Hesabı online açtım "gün içinde sizi arayıp hesabınızı aktifleştiricez" dendi sitede. Sonra ben de ne uğraşçam boşver diyip telefonu uçak moduna aldım. Yaklaşık 2 hafta sonra yani bugün kurye geldi hesabı hatırladım. Sözleşmeler imzalanacak dedi. " e madem gelmiş yapalım" dedim. Sözleşmelere bir göz gezdirdim normal bir hesap açılışı olduğunu anladım kendimce. İmzaladım hepsini kartı aldım.
    Merak ettiğim sorular var, ben Ziraat Bankasını kullanıyorum. Farklı olarak kullanırken ödeme yapmam gerekecek mi? Ceptetebi aktif olarak kullanmıcam o yüzden aktarma ücretlerini felan bilmeme gerek yok. Bilmem gereken bir şey var mı? Hesabı açıp bıraksam bir sorun yaşar mıyım?
    Sorumsuzca bir hareket biliyorum, öğrenciyim mazur görün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba, uzun süredir hem normal TEB vadesiz hesabım hem cepteteb marifetli hesabım var. Cepteteb eft ve havale masrafı olmayan bir hesap onun dışında bankaların hesap işletim ücreti alması bir kaç sene önce yasa ile engellendi zaten o yüzden hesabınızda para olsun ya da olmasın bir ücret kesilmez. Benden kesilmedi en azından ama bankada KMH(Kredili Mevduat Hesabı) hesabınız var ise banka faiz, sigorta ücreti gibi şeylerden kesinti yapabilir. Öğrenci olduğunuzu belirtmişsiniz 18-25 yaş aralığında olduğunuzu varsayıyorum, faiz almak ilgili bir sakıncanız yok ise cepteteb mobil veya internet bankacılığını kullanarak TEB Global Genç hesap açabilirsiniz. Cepteteb marifetli hesap yatırdığınız paranın ilk 2500 TL'lik kısmını saymayıp geri kalanına %9.50 faiz verirken, global genç hesap 100 TL üzerindeki tüm birikimlerinize ilk 3 ay %10.00 faiz verir. Bu arada banka imzaladığınız/onay verdiğiniz bütün sözleşmeleri kayıt esnasında verdiğiniz e-posta adresinize gönderecektir.

• çok teşekkürler açıklamanız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.