Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.205
Cevap
221
Favori
458.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudan hesaba yatıyor.
  • cepteteb vadeli hesap oranını şimdi de %17 yapmışlar

• synchro kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hesap açtın ya eve ziyarete mi geliyorlar yoksa kartı ve sözleşmeyi kapıda imzalatıp gidiyorlar mı?
  • günlük 12.5 çok düşük kaldı. vakıfbank bile ari hesapta kampanya bitiminden sonra %14 veriyor.
  • Arkadaşlar 2 gün oldu hala onaylanmadı kartımın şifresi bana mesajla gelmedi. Oysa eleman öğleden sonra gelir demişti. Şu saatten sonra yapmam gereken bir şey var mı? Nasıl aktif edeceğiz şu kartı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    kapida arabada imzaladim 2 dk surdu

• quote:

Orijinalden alıntı: synchro

kapida arabada imzaladim 2 dk surdu
    ne zaman başvurmuştunuz acaba ? başvurduktan kaç gün sonra sizi aradılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

ne zaman başvurmuştunuz acaba ? başvurduktan kaç gün sonra sizi aradılar ?

Alıntıları Göster
    büyük şehirdeyseniz kendi temsilcileri gelir. Yoksa aktif iletinin eline kalırsınız. Kendileri gelirse max 1 hafta.
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    1 gun icinde aradilar ortak gun belirledik 1 hafta sonra geldi. erken saatte gelmelerini rica ettim erken saatte geldiler

• Arkadaşlar tebin "faturani otomatige bagla 10 tl geri kazan" kampanyasına katıldım. Kurallar geregi subeden basvurdum. 100 tl ustu fatura otomatik odemeyle odendi. O ayin sonunda iade edilmesi gereken 10 tl yatmayinca 31 mayista kayit actirdim. Hala yatmadi. Defalarca cagri merkezi mt ile gorustum. Hesabimi acan sube mt.ne dilekce verdim. Ama bir sonuc alamadim. Cagri merkezinden bana dedikleri sadece incelenmekte oldugu. Bankadan bir ses cikmazsa ne yapabilirim? Fikri, tavsiyesi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murokolik -- 16 Haziran 2018; 0:56:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu randevu alıyorum şu gün gelin diye. 2 kere başvurum gitti. en münasebetsiz zamanda aradılar. Uyuyordum, açamadım. Randevuyu alsam bile, randevu günü tekrar arıyorlar, açmazsan gelmiyorlar. Lanet olsun almıyorum kartınızı ya.

• Cepteteb mobil ve internet şubeden Havale yapmayı denedim. İşlem ücreti çıkardı.

Artık para transferi ücretli mi cepteteb de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 30 Haziran 2018; 9:58:24 >
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    Saat kaçta denediniz hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Saat kaçta denediniz hocam ?
    Bu sabah denedim hocam. Cumartesi günü olduğu için olabilir mi?

• bjkali kullanıcısına yanıt
    İleri tarihli EFT diye bir şey var. Geçenlerde Enpara konusuna da yazmışlardı aynısını. Sınırsız olarak ücretsiz olduğu taahhüt edilen ürünler normal Havale ve EFT. İleri tarihli EFT ayrı bir ürün olarak geçtiğinden ücret talep etme çakallığı yapmış olabilirler. Şimdiye dek buna ücret istememişlerdi. 500 liranın üzerine faiz verme çakallığı gibi bir şey olsa gerek.
  • Steve Dogs kullanıcısına yanıt
    denemek için dün yaptım hafta sonu olduğuna ileri tarihli oldu normal olarak ücret çıkarmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareem1987

Yahu randevu alıyorum şu gün gelin diye. 2 kere başvurum gitti. en münasebetsiz zamanda aradılar. Uyuyordum, açamadım. Randevuyu alsam bile, randevu günü tekrar arıyorlar, açmazsan gelmiyorlar. Lanet olsun almıyorum kartınızı ya.
    eve mi geliyorlar?
  • Ben internet üzerinden başvuru yapmıştım. Sözleşmeyi imzalatmak için geliyorlar. Kimlik fotokopisi filan alıyorlar. İş veya ev hangi adresi arzu ederseniz oraya geliyorlar.

• Merhaba,
    TEB şubesinden hesabımıza para(USD ve atmden yatırılmayacak kadar fazla) yatırabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proscd P kullanıcısına yanıt
    Evet istediğiniz kadar yatırıp istediğiniz kadar çekebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.