Şimdi Ara

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
27
Favori
12.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer bana tebli oldugunu yazsaydın sana teb müşterisinin ücretsiz eft yapamayacagını söylerdim yada söylemişimdir sen dikkat etmemişsindir tebten cepteteb e geçen herkese söylüyorum ve konunun ilk mesajında kocaman teb hesabı olanlar bu işlemden yararlanamaz yazıyor

tekrar söylüyorum sadece cepteteb vadesiz hesap açan kredi kartı alan kişiler ücretsiz eft yapabilir teb ile bağlantısı olanlar ücretli faizli eft yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Ocak 2016; 19:00:14 >
  • 4000 TL'lik işlem yaptım, bir sıkıntı yok. Sorun yaşayanlar konuda muhtelif mesajlarda belirtilen önşartları sağlayamıyor demek.
  • ender53 E kullanıcısına yanıt
    zaten kart limiti müsait ise sistem direk eftyi yapıyor sorun varsa limit yetersizse baştan uyarıyor ve işlem yapmıyor olay bu kadar basit anlatıyorum ama anlamak istemeyenler var
  • ender53 E kullanıcısına yanıt
    kartın kullanılabilir alisveris limitinin yarısı kadar değil de. kullanılabilir nakit avans limitinin yarısı kadar eft ye izin veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir hesaplaması var bilmiyorum. Benim kart limitim 8000 TL.
  • Hocam şunu bir netleştirelim,daha önceki mesajlarda cevapladınız mı bilmiyorum eğer cevapladıysanız şimdiden kusura bakmayın, siz daha önce bu şekilde çekim yapıp ekstreniz kesilip faiz işlemediğini deneyimlediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Hocam şunu bir netleştirelim,daha önceki mesajlarda cevapladınız mı bilmiyorum eğer cevapladıysanız şimdiden kusura bakmayın, siz daha önce bu şekilde çekim yapıp ekstreniz kesilip faiz işlemediğini deneyimlediniz mi?

lazım oldukta bu işlemi zaten yapıyorum en son 4 ocakta eft yaptım şuana kadar hiçbir faiz ücret borc kısmına yansımadı görünmüyor dönem içi işlemlerde sadece eft transfer yazıyor ücret olsaydı zaten direk bana gelirdi ben burda faizsiz ücretsiz para veriyor demezdim önceki mesajlarım da bu cevabım var zaten önceki mesajlarımı okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

eğer bana tebli oldugunu yazsaydın sana teb müşterisinin ücretsiz eft yapamayacagını söylerdim yada söylemişimdir sen dikkat etmemişsindir tebten cepteteb e geçen herkese söylüyorum ve konunun ilk mesajında kocaman teb hesabı olanlar bu işlemden yararlanamaz yazıyor

tekrar söylüyorum sadece cepteteb vadesiz hesap açan kredi kartı alan kişiler ücretsiz eft yapabilir teb ile bağlantısı olanlar ücretli faizli eft yapar

Bak arkadaşım senin derdin nedir? Sen yazdıklarını okuyormusun okumuyormusun. Alıntı yapıyorsun alıntı yaptığın mesajlardan haberin yok. İlk alıntı yaparak cevapladığın mesajımda ben önceden teb'li olduğumu yazmıştım. Ama sen kopyala yapıştır yaparak mesaj yazmaya alışmışsın, mesaj hiç okumadan cevap yazıyor ve "bana önceden teb'li olduğunu yazsaydın" diyorsun. LÜTFEEN herkes senin kadar dikkatsiz değil. Burda insanları yorma rica ediyorum. Bak aşağıya benim mesajları ve senin alıntı yaparak cevapladığın mesajları çıkardım. Lütfen rica ediyorum bunları iyi oku. Bir daha da bana cevap yazma. Daha da saçma sapan cevap yazarsan kötü niyetli olduğunu düşüneceğim ve ona göre cevap vereceğim. Bak ilk mesajda benim daha önce teb'li olduğum ve sonradan ceptetebli olduğum yazıyor iyi oku.

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    asıl senin derdin ne sen tebliyim demişsin bende sana tebliler bu işlemden yararlanamaz diye cevap vermişim sen yazılan cevapları okuyor musunda banada burda fotolar gösteriyorsun birinci fotoda açıkça cevap vermişim ayrıca burda bir sürü sorulara cevap veriyorum hepsini detaylı inceleyecek halim yok heralde

ayrıca konunun ilk mesajında teb müşterisi ücretsiz eftden yararlanamaz yazıyor bana laf söyleyeceğine önce sen kendi dikkatsizliğine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Ocak 2016; 20:05:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Hocam şunu bir netleştirelim,daha önceki mesajlarda cevapladınız mı bilmiyorum eğer cevapladıysanız şimdiden kusura bakmayın, siz daha önce bu şekilde çekim yapıp ekstreniz kesilip faiz işlemediğini deneyimlediniz mi?

lazım oldukta bu işlemi zaten yapıyorum en son 4 ocakta eft yaptım şuana kadar hiçbir faiz ücret borc kısmına yansımadı görünmüyor dönem içi işlemlerde sadece eft transfer yazıyor ücret olsaydı zaten direk bana gelirdi ben burda faizsiz ücretsiz para veriyor demezdim önceki mesajlarım da bu cevabım var zaten önceki mesajlarımı okuyabilirsin

Benim takıldığım nokta; işlem masrafı farklı bir şey,nakit çekim faizi faklı bir şey. Cepteteb ve Teb'in sitesinde kredi kartından eft ile ilgili sadece taksitli durum ile ilgili bilgilendirme var. Cepteteb'in farkı işlem ücretinin olmaması ve faiz oranı.

http://www.teb.com.tr/tebbonus/kredi-kartindan-eft/
    http://www.cepteteb.com.tr/taksitli-nakit-avans

İki linktede tek çekim ile ilgili açıklama yok.Sonuç itibariyle biz nakit avans kullanıyoruz ve çekimden itibaren faiz işlemeye başlaması ihtimali var İnternet şubesinde anlık işleyen faiz ile ilgili bir bilgilendirme menüsü göremediğim için bu durum ancak ekstre kesildiğinde belli olacak.

O yüzden tekrar size yada daha önce kullanan bir arkadaş net cevap verirse sevinirim, daha önce kullanıp ekstrenize faizsiz yansıdı mı?

Ben iki kartımdan 6000 TL çektim,vereceğiniz bilgiye istinaden geri ödemesini yapacağım.

• historical2012 H kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ben internet şubesinden extremide kontrol ettim sadece çektiğim tutar görünüyor ödenecek tutardada aynı ücret görünüyor bugüne kadar extra faiz ücret ödemedim ne çektiysem onu ödedim internet şubesinden kontrol edebilirsiniz

burdaki işlem tek çekim direk eft oldugu için faiz gelmiyor taksitli eft olmadıgı için faiz gelmez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Ocak 2016; 20:11:23 >
  • Cevap için teşekkür ederim.
    Dediğiniz gibi eğer önceki aylarda bu şekilde çekim yapıp,ekstrenize yansıyıp faiz ödemediyseniz sorun yok gözüküyor.

ben sadece tek çekim eft yaptım önceden taksitli eft vardı galiba kaldırdılar şuan taksitli seçeneği görünmüyor eft yapacaksanız ekstrenizde 1 ay sonra o parayı ödersiniz
  • quote:

asıl senin derdin ne sen tebliyim demişsin bende sana tebliler bu işlemden yararlanamaz diye cevap vermişim sen yazılan cevapları okuyor musunda banada burda fotolar gösteriyorsun orda açıkça cevap vermişim ayrıca burda bir sürü sorulara cevap veriyorum hepsini detaylı inceleyecek halim yok heralde

ayrıca konunun ilk mesajında teb müşterisi ücretsiz eftden yararlanamaz yazıyor bana laf söyleyeceğine önce sen kendi dikkatsizliğine bak

Bak kardeşim, bak güzel kardeşim ben konuyu tartışmaya çekmek istemiyorum. sana da ber cevap ya da mesaj yazmışlığım yoktur, sen durup dururken benim bir mesajımı alıntı yaparak ve okumadan suçlayıcı cevap yazmışsın. karşılıklı yazışmalar ondan çıktı , bunları hatırlatmak için yazıyorum. Şimdi tartışmayı uzatmamak için aşağıdaki yazdıklarımı iyi oku.

1. Ben dün gece konuya girdim, senin konuyu açtığın ilk mesajda önceden tebli olanlar yararlanamıyor diye bir açıklama yoktu. O kırmızı yazdığın açıklamaları bu sabah ekmişsin.

2. Dün senin mesaj değiştirmeden önce konu içinde arkadaşlar yararlanamadığından bahsediyordu" önceden tebli olanların yararlanamadığı dün de konu içinde vardı"

3. Bende denemek amacıyla dün gece 23:34 te tebe girdim ve bende yararlanamadım. Bunun için kimseyi suçlamadım, diğer arkadaşlara bilgi olsun diye ilk mesajımı "" Bende de ücret çıkartıyor. Mesela 100 TL. ye 3,15 bayağı yüksek. Bende önceden teb müşterisi idim, sonradan Ceptetebli oldum."" şeklinde yazdım. Bunu gayet masumane kimseye sataşmadan yazdım.

4. Ama seen bu gün bu mesajımı alıntı yaparak üstüne bir de suçlayarak ve bilmişlik taslayarak bana mesaj yazdın.

*** Konuyu nereye çekmek işitiyorsun, yoksa konu içinde tartışma ortamı yaratarak mesajların artmasını mı istiyorsun, bundan ne çıkarın var bir türlü anlamadım. Ama lütfen rica ediyorum konuyu tartışmaya çekme, benim senle alıp veremediğim yok. Artık senle tartışmak istemiyorum, cevap yazmak istemiyorum. Sırf senle tartışmamak, değerli vaktimi harcamamak için ; son olarak "sen haklısın" " yerden göğe kadar haklısın" diyorum. Daha da yazacak bir şey bulamıyorum ve tartışmayı bitiriyorum. Selamlar.....

• bu konu kapatılması şimdiye kadar kullanmış olanların hayrına olur sanırım.

bu bir kampanya değil sistem açığı ve banka durumun hâlâ farkında değil

fazla sürmez bunu kullananlara 3.5 nakit çekim ücreti ve ödediği güne kadar günlük nakit çekim faizi ödemek ile karşı karşıya kalabilirler

bakmadım incelemedim ama banka ile yaptığınız sözleşmede bu itina ile belirtilmiştir

şimdi kazanlarda olur ama gerçek bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    1.kırmızı olan yazı bu sabah eklenmedi dünden beri vardı

2. bütün mesajlarımda tebliler yararlanamadıgını yazdım hala yazıyorum yoktu sonradan yazdın deme

3. ilk koydugun fotoda sana tebliler sonradan cepteteb e geçenler ücretsiz eft yapamaz diye cevap vermişim son fotodada cevap vermişim

4.ben sana gece bu cevapları verdim bugün alıntılamadım sen farklı yere çektin olayı

sonuç ben tartışma çıkarmıyorum sen herşeyi abartıyorsun farklı yerlere çekiyorsun sonra yok şöyle dedin böyle yapıyorsun diyorsun 220 mesajın içindeki soruların çoguna ben cevap verdim hala veriyorum sayemde ücretsiz sorunsuz eft yapanlar kullananlar var hepsi bana teşekkür etti amacın tartışma yapmaksa yeri burası değil özelden yazarsın yada başka yerde konuşursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 18 Ocak 2016; 20:31:29 >
  • quote:

1.kırmızı olan yazı bu sabah eklenmedi dünden beri vardı

2. bütün mesajlarımda tebliler yararlanamadıgını yazdım hala yazıyorum yoktu sonradan yazdın deme

3. ilk koydugun fotoda sana tebliler sonradan cepteteb e geçenler ücretsiz eft yapamaz diye cevap vermişim son fotodada cevap vermişim

4.ben sana gece bu cevapları verdim bugün alıntılamadım sen farklı yere çektin olayı

sonuç ben tartışma çıkarmıyorum sen herşeyi abartıyorsun farklı yerlere çekiyorsun sonra yok şöyle dedin böyle yapıyorsun diyorsun 220 mesajın içindeki soruların çoguna ben cevap verdim hala veriyorum sayemde ücretsiz sorunsuz eft yapanlar kullananlar var hepsi bana teşekkür etti amacın tartışma yapmaksa yeri burası değil özelden yazarsın yada başka yerde konuşursun

Ben senden yazdığıma cevap ver demedim. Konu içinde zaten teblilerin yararlanamadığı yazıyordu. Ayrıca mesajıma dün gece değil bu sabah saat: 5:54 te cevap vermişsin. Artık ne tarafından uyandın bilmiyorum ama konuyu okumadığımdan felan bahsetmişsin. sen müneccim misin. Ben şimdiye kadar cevap yazdığım konuları tamamen incelemeden mesaj yazmam sonradan eleştiriye uğramamak için. Neyse ... Yinede konu için teşekkürler, en büyük sensin, biz senin eline su dökemeyiz, sen her şeyi biliyorsun. Oldumu arkadaşım, yüceldin mi.

• quote:

ben sadece tek çekim eft yaptım önceden taksitli eft vardı galiba kaldırdılar şuan taksitli seçeneği görünmüyor eft yapacaksanız ekstrenizde 1 ay sonra o parayı ödersiniz

taksit seçeneği 2 hesaptada görünüyor ve seçim yapıldığında ödeme planını gösteriyor.

hangi ekranda görünüyor eft işleminde direk tek çekim yapıyor kredi kartı borcu ödeyince taksit çıkıyordu galiba
  • hesaba eft işleminde çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.