< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cepteteb Dijital Kredi Kartı *Kampanya İadesi Ağustos da Bitiyor (8. sayfa)
-
-
Evet dolu. Dolu olmasina ragmen bazi bankalar verirken bazilari vermiyor. Misal dolu olmasina ragmen denizbank 50bin limit verdi :) O yuzden denemek istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayı ne zaman alacaz ben harcama yaptım gün sonu oldu gelen para yok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kredi kartlarının geçtiği bir ön ödemeli sistem var mı arkadaşlar özelden yeşillenirseniz sevinirin? yoksa trendyol cüzdana harcama yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropofblood89 -- 5 Kasım 2021; 0:38:26 > -
Başvuruyu nereden yaptınız? Cepteteb mobilde bulamadım ben
-
Kart ücretini dert eden DH'li
-
Bir kaç ay önce cepteteb kredi kartı aldım dijital kart alırsam ayrıca aidat olmayacak sadece cepteteb kredi kartı aidatı olacak doğru mu anladım
Başvuru iptal edip tekrar başvurun bir arkadaşıma bu şekilde yapınca anında onaylandı. Öncesinde değerlendiriyora düşmüştü.
edit: bu söylediğim mevcutta TEB veya CEPTETEB kredi karti olanlarda olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 5 Kasım 2021; 1:44:30 >
Hocam başvuruyu nasıl iptal ettiniz?
-
İndirimin hesap kesim tarihinde yansıması gerekiyor..
Yarın gün içinde karta başvurup harcama yapıp denerim, pazar günü veya p.tesi benim hesap kesim günü...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepteteb enpara gibi ilk yıllarda forumdakiler gibi almıştım uzun yıllardır kullanıyorum. Biz de başvurduk bekliyoruz bakalım
-
Aylık 1000 tl harcama sözüne 116 tl bonus veriyor yani kesilen kart parasına karşılık geliyor. Bence mantıklı.
Ben halen daha güvenemiyorum. Bizim ücretsiz aidat işi yalan olabilir.
Böyle çok gördüm, birşey olmaz söyleyip sonra elimizden birşey gelmez diyeni.
-
MH arayın iptal ediyor,
Başvuruyu iptal edip yeniden başvuruda bulundum, yine değerlendirme aşamasında görünüyor, yapacak bir şey yok,
Bu kartı alamayacağım galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu harcalamalar için getir, getiryemek, yemeksepeti, banabi, youtube premium falan geçerli mi. Yoksa sadece Amazon hepsiburada trendyol gibi siteler mi e ticaret sitesi sayılıyor?
-
İlk başvuruyu bilgisayardandan mı yapmıştınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X