Şimdi Ara

Cepteteb Anneler Günü kampanyası 100/10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
5
Favori
2.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annenize en güzel hediyeyi alın diye TEB Bonus'tan 30 TL Bonus hediye! 4-13 Mayıs tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri giyim, ev dekorasyonu ve züccaciye alışverişinize 10 TL, toplamda 30 TL bonus hediye!

Kampanya Detayları:

Kampanya 04.05.2018 - 13.05.2018 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyaya katılmak için ANNE yazıp 4616'ya SMS gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Şubesi'nden katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.
    Kayıt olduktan sonra, bütün bireysel TEB Bonus Card'larınız ile giyim, ev dekorasyonu/tekstili ve züccaciye sektörlerinde yapacağınız her 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan Bonus kazanabilirsiniz.
    Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve SMS ile katılan müşteriler en fazla 30 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonuslar 16 Mayıs tarihinde yüklenecek olup, kullanılmayan bonuslar 26 Mayıs tarihinde geri alınacaktır.
    Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Banka sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının Banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Kampanyaya katılım SMS'leri Vodafone ve Turk Telekom için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Turkcell için 0,85 TL'dir.
    Sade Kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/anneler-gunu-kampanyasi/

İlk soruyu ben sorayım filo.com.tr de geçerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 6 Mayıs 2018; 9:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet

• Paylaşım için teşekkürler, SMS numarası 4616 için 0532 752 4616 uzun numarası hala çalışıyor mu? Turkcell hattımdan mesaj gönderemiyorum bu numaraya. Turkcell hattı olup gönderen bilgi verebilir mi acaba?

Orijinalden alıntı: NEWEST

Paylaşım için teşekkürler, SMS numarası 4616 için 0532 752 4616 uzun numarası hala çalışıyor mu? Turkcell hattımdan mesaj gönderemiyorum bu numaraya. Turkcell hattı olup gönderen bilgi verebilir mi acaba?
    Uygulama üzerinden katılabilirsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaga34 -- 6 Mayıs 2018; 10:31:50 >

Orijinalden alıntı: hopali08

İnternet Alışvrrişlerine Flo Dahil midir?
    Flo'dan daha önce kredi kartıyla alışveriş yapmış biri harcamanın hangi kategoride yansıdığını belirtirse anlayabiliriz hocam. Siz yaptıysanız siz de bir kontrol edin.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: secondpress

Flo'dan daha önce kredi kartıyla alışveriş yapmış biri harcamanın hangi kategoride yansıdığını belirtirse anlayabiliriz hocam. Siz yaptıysanız siz de bir kontrol edin.

Alıntıları Göster
    Flo Shoe Store İstanbul Tr Yazıyor. Henüz Provizyonda. Önceki Zamanlarda Ne Zaman ve Hangi Kartla Aldım Hatırlamıyorum. Sanmıyorum Cepteteb Kulandığımı. En Azından Denedim Bakacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D6177DB52

Bu mesaj silindi.
    Msj mı geldi dahil olduğuna. Filodan geçtim ama msj filan gelmedi.

Gigabyte GA-990FX-D3 *** AMD Phenom II 1090T *** Kingston 4gb Hyperx *** Sandisk Ultra II SSD 120gb +1tb *** Amd Radeon Hd 6850*** OCZ 750 Wat *** CREATIVE X-Fİ EXTREME MUSİC *** OSAKİ 5+1 SPEAKER- *** SAMASUNG 226BW *** Brother laserjet
  • Flo giyim olarak geçmiyor ama ekstrede,sanmam dahil olacağını

• Kampanyaya katılıp Decathlon’dan 100 TL üzeri alışveriş yaptım. Herhangi bir SMS almadım kampanya ile ilgili. Axess ve Paraf’ın giyim kampanyalarında Decathlon giyim olarak geçiyordu. Kampanyada alışveriş sonrası SMS geliyor mu? Bana gelmedi de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: phantasm

Teb genelde kampanyanin 1.islemini yaptiniz falan gibi SMS gondermiyor.
    Anladım hocam, teşekkürler:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.