|
Kırtasiyeciden 150 lira harcayacağıma Amazon gibi yerlerden alırım hem de kazık yememiş olurum. |
|

2 Mobil
|
Kırtasiyeciden 150 lira harcayacağıma Amazon gibi yerlerden alırım hem de kazık yememiş olurum. |
|
Katılıyorum hocam ama tercih meselesi :) bim bu sene cok güzel ürünler getirdi mesela x de bi kırtasiyeci ağlıyordu marketler yüzünden is yapamıyoruz diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 4 Eylül 2026; 16:37:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler uyardığınız için. Çok ciddi maliyet, şaka gibi. Yani 1 milyonunu burada tutan bir müşteri bir de ayda 250 liradan yıllık 3000 masraf ödeyecek. Yıllık 500 vs alanlar var da bunlar ipin ucunu kaçırmış. |
|
|
|
Aynen hocam sacmalik. Alin paranizi gidin diyorlar resmen. Gecen subedende aradilar. Onlarada ayni seyi dedim. Mkk ucreti ile karistiriyor cogu. Mkk ucretini almayan yerler bile var. Hadi onu artik kabullendik. Ama menkul kiymet saklama ucreti sacmalik. Subeden arayan temsilciye dedim tüm parami tasidim baska yere. Portfoyu sordu belki bisiler yapabilirim dedi. Sonra yeterli gelmedi heralde param. Tekrar donus yapmadilar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Bende stopaj çok ödeyeceğim için tutuyordum. Bu hafta itibariyle taşımaya başladım. Kendileri kaybeder. Sıfırlanınca yatırım hesabınıda kökten kapatacağım. |
|
Stopaj ödeyecekseniz muhtemelen fon tutuyorsunuz. Eğer sadece fon tutuyorsanız zaten bir yatırım hesabınız olmuyor, böyle bir saçmalık var. Ben bahsettiğim şekilde tutuyorum, yatırım hesabı detayına girence direk hesap aç adımı gözüküyor herhangi bir yatırım hesabım gözükmüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 5 Eylül 2026; 14:12:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
ekim ekstresinde aidat yansıyacak. 800 bonus karşılığı 6 ay açık kalma sözü vermiştim kasımda dolacak. açık kalma sözü 6 ayken iyiydi, aidat çıkıyordu diye uğraşmıyordum. 12ye çıkardılarsa kısır döngüye girmiş olacak. 800 borcu kabul edip iptal edicem sanırım. |
|
geçen senelerde 2 defa kart ücreti iade aldım diye şu anda hiçbir karta iade çıkmıyor, 4 tane kart var, 3 ünü iptal edip 1 tane troy bırakıcam sanırım sene sonunda. |
|
Hocam bende de cıkmıyor 6 ay da doldu muslukları kısmıslar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 7 Eylül 2026; 14:8:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yapılan harcama kısmına yansıması yeterli, diğeri sabit kalıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Eylül 2026; 20:56:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|