< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (466. sayfa)

-
-
Bana ayda 10000 harcamaya 3000 verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Troy puanlarıda geldi,puanların son kullanım tarihleri 24 eylül çok kısa ,unutmayın
_____________________________ -
Ceptetepde puan transferi oluyormu acaba birde oluyorsa sureli puanlari transfer edince sorun olurmu?
Troydan kazanılan bonus geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sayaç 1 gece geçince troy işliyor e ticaret ise 2 gün sonra işliyor (bende bu şekilde idi)
_____________________________ Intel®
Coreâ„¢ i7
10th Gen
Intel® Core™ i7-10875H Processor
4.90 GHz GHz
16 MB Intel® Smart Cache
NVIDIA® GeForce® RTX3060 6GB -
Bende bunu merak ediyordum ama bu ay nasıl olduysa iki kartımın puanları tek karta yatmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Puan transferi mümkün sadece cağrı merkezi yapiyor
o kadar gelmiyor dedim, 10 sene sonra k.özel geldi :D 10bin/bin
_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
garanti bonusda süreli puanlarda transfer olunca eksiye düşme oluyordu tebdde byle bir sorun yoktur dimi
Hayır yok ben kaç kere transfer ettim eksiye falan düşmedi.
Yalnız diğer karta da transfer olduğunda yine süre tarihi geldiğinde puanı kullanmaz iseniz silinir.
Karti hic kullanmadim hocam ben. Ondan dolayi boyle muhtemelen. Kendinizle kiyaslayinca fark bundan geliyordur
10 AY 1000 HARCA 1000 kazan bana da gelmiş ama özellikle kart ekranına girmezsen görünmüyor. Ben onu kastettim.
Kişiye özel ekranında 35 harca her ay diyor. Demek istediğim buydu.
Wings Black'in restoran indirimini sifirlamasin diye 140 EUR ve 150 EUR iki restoran harcamasini Infinite'ten yaptim, Plus programinda, piyasalar acikken 9,90 EUR, piyasalar kapaliyken 9,75 EUR iade etti.
9,90EUR iadesindeki kuru 50,5051'den, 9,75EUR iadesindeki kuru ise 51,2821'den hesaplamis oluyor (500TL islem basi limit).
Dolayisiyla 500 TL islem limiti ile EUR bolgesinde 10% restoran indirimi almak fiili olarak mumkun degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 10 Eylül 2025; 21:4:14 >
hocam yurt dışında tek baışına ya da iki kişi 150 euroluk yemek yemek zaten pek mümkün değil (:
ancak teb in yurt içinde 1000 TL'ye indirim vermesi güzel, geçen ciğerciye gittik, iki ciğer yedik arkadaşla, mezeler, içecekler falan 1070 lira tuttu, 107 lria iade geldi. başka bi yerde 1500 liraya akşam yemek yedik 150 lira geri geldi. hala da geçerli görünüyor bu kampanyalar, sadece 500k limitini 1 milyona çektiler, o kötü oldu.
Biz de zaten 4 kisi ile 100EUR uzerine ciktik da yurticinde Signature da ayni isi goruyor.
Nasil bir prestij karti belli degil.
Akbank Wings, 750k varlikla da %10 indirim var, 1000TL ile falan ugrasmaya gerek yok, ustune mil kazanimi var, fiili olarak 11%/12% getirisi.
Bir tek 5 lounge icin tutulur, onun kart ucretini goz onune alirsaniz net +3 lounge hakki kaliyor Plus icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 10 Eylül 2025; 21:11:8 >
yurtdışında minimum harcama 100 euro limiti koymaları büyük saçmalık. yurtdışına genelde eşimle gidiyoruz hiç 100 euro üstü restorant harcamamız yok. TR içinde 2 kişi 2 parça şey yesen 1000 tl oluyor indirim yansıyor. gerçi buna itiraz etsen bu sefer ülke içi limiti yükseltirler kesin. restourant için vakıf metalde en az 3bin tl alışveriş istiyorki indirim yansısın
Eskiden Param ile puanları nakite çevirebiliyorduk şimdi nasıl yapılıyor, iyi bir yöntemi var mı. Harcamak değil transfer ederek geri almak istiyorum.