Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _Köroğlu_ , Jonathanlivinston , gomek Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
9.189
Cevap
404
Favori
889.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim tum varligim fonda, Cepteteb ve diger subelerindeki hesaplar uzerinden aldigim fonlar var, varlik hesaplamasina dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAZICI61-16 Y kullanıcısına yanıt

Önce başvuru iptal menüsünden edin daha sonra profil bilgilerinden çalışma bilgilerini yenileyip sgk sicil No da girip tekrar başvurun düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Ağustos 2025; 17:9:36 >
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Dün fon almıştım. Bugün bi hareket olmadı. 2 gün sonra mı plus a geçiriyordu?

• Dijital platform %50 bonusların skt var mıdır? Herhangi bir açıklama göremedim.

• Dino Dini kullanıcısına yanıt
    Harcamak için 30 gün süresi var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

Bendeki harcama şu şekilde: 30 günü beklicem bakalım, iade olmazsa önce bankayı sonra da visayı arayıp bi sorarım.

CEPTETEB [ANA KONU]

bankayla ve visa ile yaptığım karşılıklı epostalar sonucunda nihayet 828,48 TL iade yattı görünüyor. henüz provizyonda gibi, ancak yarına muhtemelen iade olarak düşer.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Ben de Atina duty free için yazışıyorum, sonuçlanmadı bir türlü...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

Ben de Atina duty free için yazışıyorum, sonuçlanmadı bir türlü...

kampanyada aylık maksimum 750 TL iade yapılır yazıyor aslında, bunlar manuel iade yaptıkları için muhtemelen 750 yi es geçip direkt %30 iade yaptılar. çünkü yaptığım harcamanın tam %30 una denk geliyor gelen iade (:

750 ye razıyım ben :) Ekstre ve satış belgesi yolladım, tekrar iatediler

• Arkadaşlar Mediamarkt hangi sektör görünüyor. Beyaz eşya kampanyasına dahil ederler mi

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Elektronik geçer beyaz eşya saymaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyaz eşya ve elektronik kampanyası zaten ortak kampanya

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

beyaz eşya ve elektronik diye bi kampanya var, o kampanya mediamarkt kabul ediyor, 2-3 ay önce medimarkttan cep telefonu aldığımda oradan puan gelmişti.

• 2 adet cepteteb dijital k.kartım vardı. Bir tanesi bilgim dışında kapatmışlar.
    "Degerli Musterimiz, 9096 ile biten kredi kartiniz, bankamizca gorulen luzum uzerine bugun itibariyle kullanima kapatilmistir. Ekstrenizde belirtilen borclarinizi/taksitlerinizi odemeye devam edebileceginiz bilginize sunulur "

Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ?

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt

2 tane aynı özellikte kart varsa kapatabiliyorlar.

Cevap için teşekkürler hocam.
    Peki aidat ödemediğim kartı kapatması normal mi ?

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt

bankalar her müşteriye farklı davranabiliyor, müşteri hizmetlerine sorarsanız daha detaylı bilgi verebilirler.

• infiniticardın otopark indirimi kampanyası var. şimdiye kadar kullanma fırsatım olmamıştı. istanbul havalimanına işim düştü. öyle olunca denemek istedim. maksimum iade plus için 250 tl, premium ve üstü için 500 tl

istanbul havalimanı açık otoparkı kullandım. kapalı otopark içinde iade var. eğer iga uygulamasına üye olup oradan ödeme yaparsanız ekstra %10 daha indirim uygulanıyor. benim otopark mesela 1960 tuttu. uygulama indirim ile 1766 ya düştü. 500 tl otopark indirimi, 88 tl de eticaret indirimi yansıdı. bence baya uyguna geldi. havalimanı otoparkı kullananlar için güzel bir avantaj bence

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Farklı bir bilgi de ben vereyim; araçta engelli kartı olan biri varsa, otopark ücretsiz oluyor...

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

1960 tl kaç gün için hocam?

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.