Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.189
Cevap
404
Favori
889.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
Giriş

aa çok iyiymiş, bilgi için teşekkür ettim. Engelli kartım var, otopark katı vs farkediyor mu, ödeme yerine ibraz etmemiz yeterli midir ? Birini alacağım veya bırakacağım zaman sırf otopark parası ödememek için duraklama yerlerinde 5 dk duramadan gitmek zorunda kalıyordum :D

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

5 gün https://www.istairport.com/havalimani/havalimani-ulasim/havalimani-otopark/?tab=2#otopark-ucret-hesaplama şuradan gün saat girip açık-kapalı seçerek hesaplatabiliyorsunuz

Benim hala yatıracaklar.

• alpermete A kullanıcısına yanıt

bankaya mail atın hocam

Attım kısa zamanda yatırılacaktır diye geri dönüş yaptı, 10 gün geçti tekrar yazdım yine kısa zamanda yatıracağız dedi. O da bir 10 gün olmuştur. Sıkıldım.

• VADev V kullanıcısına yanıt

Bırakırken ibraz edin maksimum 15 gün ücretsiz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dun freeshoptan alisveris yaptim. 30 gun sonraya sayaci koydum. Bakalim benimkinide atlayacaklarmi. Umarim hatayi duzeltmislerdirde beni ugrastirmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpermete A kullanıcısına yanıt

hocam ben de 2 defa mail attım, sonunda hafta içinde yatacaktır dediler ve o hafta içinde yattı.

ayrıca visadan dönüş yaptılar mı? benden kartın ilk 9 ve son 4 hanesini istediler. onu gönderdikten sonra bankaya mail atmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 20 Ağustos 2025; 0:10:6 >
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.