mesai saatlerinde harcarsanız güzel de mesai dışında kur farkından yiyorsunuz golü. bu açıdan teb çok iyi, tl-usd-eur olarak ayrı ayrı ekstre gönderiyor. günü geldiğinde mesai saatinde eur veya usd alıp o şekilde ödeyebiliyorsunuz. |
CEPTETEB [ANA KONU] (439. sayfa)

-
-
5-6 milyona veren başka bankalar varken buraya 10-20 gömmek akıl kârı değil.
-
EUR harcayip EUR odemek varken neden USD'ye cevirip MC/VISA'nin kur farkina maruz kalalim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer bankaları bilmem ama yurtdışına gidip euro harici para birimleriyle teb kartlarını kullanarak alışveriş yaptım. tabi bunlar direk usd'ye çevriliyor. hesapladığı kur neredeyse investingle aynıydı. tabi hesabınızda euroda tutuyorsanız gidip sadece usd ekstre kesen banka kullanmak mantıklı değil
-
6 ay doldu 15 günde geçti unutmuşuz. Bugün kapatmama sözüne 800 ü aldık.
Nasip 6 ay sonraya, 29 ekimde tekrar bakacağız.
Umarım yakın zamanda artırmazlar yine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500k attiktan sonra musteri temsilcisi aracigiyla infinite karta basvurdum. Basvuru onaylandi. Basvurma esnasinda sormayi unuttum kart ucretini ama onaylandiktan sonra sordum ilk yil kart ucreti yok degil mi diye.
Evet dedi.
Normalde basvuruyu yarim birakip sonra bu teklifle ilerleniyordu diye bir kac mesaj vardi. Yanlis bisey yapmadim di mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben basvururken tebde ilk yil kart ucreti yok bundada gecerlidir diye dusunuyorum demisti musteri temsilcisi. Kesin bir sey demedigi icin bende emin olamadim. Ama yil bittigi gibi direk keserler. O yuzden iyi takipte olmak lazim. Infiniti karti 3 aydir kullaniyorum. Henuz bir kesinti yok.
Tesekkurler cevap icin. Peki siz infinite karti direkt musteri temsilcisiyle basvurdunuz di mi. Online dan degil ?
-
hey maşallah bonusları sömürmüşsün hocam (:
-
Elimizden geldiği kadar hocam :)
Aynı hata bende de var. Kampanyaya katıkmak için bankayı arayıp banka kartı talep edin diyor. Muhtemelen sistemsel hata var
Musteri hizmetlerinden
Ben direk cepte tebden başvurdum. İlk yıl aidatı ile ilgili zaten bilgim yoktu. Bakalım ne olacak
signature kart başvurusu yaptım onaylandı teslim edilmeden kullanamıyorum sanal kart oluşturdum yine olmadı
bu sms le gelen kampanya hakkında bilgisi olan var mı? tek seferde mi totalde mi 1000TL?
" Marifetli Hesap'ta %50 Hos Geldin Faizi almak cok kolay! Debit kartinizla 1.000 TL harcama yapin, 30 gun daha %50 Hos Geldin faizinden yararlanin. SMS ret icin IPTAL yazip 2941'e gonderin."
-
Bana gelmedi heralde kişiye özel
Teb Bonus eticaret için hepsipay sayıyordu, 1 ve 2 mayıs yüklemelerimi saymamis görünüyor provizyondan çıkmasına rağmen.
CEPTETEB de limit yetersizliği sebebiyle kartı iptal etmek istiyorum derseniz. 800 tl bonus veriyor bilginize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X