Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.142
Cevap
405
Favori
883.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonla arayarak kaldırdım, 16 haneli kart no istiyor, onu da mobil uygulamadan aldım, yani mobil uygulamaya da girememiş olsak halledemeyecektik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt

booking rezervasyonlarından indirim almıştım ben signature kart ile, infinite ile olmuyor mu? yeni mi güncellediler acaba?

• rothloriel R kullanıcısına yanıt

wings in hangi kartı hocam bu dediğiniz, düz versiyon mu?

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

Wings ile Wings Black arasinda bir fark bulamadim ben, ama bendeki Wings Black. Wings Black Plus programindayim, restoran icin 15% indirimini kullaniyorum. Black Plus programindayken 1e1 bankacilik musterisi oluyorsunuz, onda da bircok kampanya var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Yurtdisi restoran/seyahat diye ekleyeyim. Black Plus programinda yd seyahat/restoran icin 100TL'ye 225mil veriyor. Seyahat hattindan yurtdisi ucak bileti alirsaniz 2x degerli.

Yalniz yd bir harcama icin kazanilabilecek max mil miktari 15bin mil. Yuklu harcamalari baska kartla yapmak gerekli.

• Mobil uygulamada sim kart bloke kaldirma yok mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt

blakc plus programı için 1.5M parayı bağlamak gerekiyor, o kadar para olsa amex falan alırım hocam, kart aidatini düşünmem zaten.

fazla para bağlamadan kartın nimetlerinden faydalanmaya çalışıyoruz (:

o kadar paraya rağmen otellerde %10 indirim görünüyor, teb ise 500k para ile %10 veriyor zaten, 1,5M bağlayana %15 indirim yapıyor.

Bende vakıf metalin yanına bir alternatif olarak infinite çıkardım. Sanırım uçak bileti olayı yok bu kartta. İnşallah pişman olmam. Şu an sadece restaurant otel %10 gözüme çarptı.

Peki kazanılan bonuslar nasıl harcanacak garanti posundan mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sektor olarak ne gozukuyor bakabilirmisiniz?

CEPTETEB [ANA KONU]

Bu sekilde gozukunce iade yatmadi.karttan karta farkedecegini sanmam

CEPTETEB [ANA KONU]

Kampanya sartlarinada yazmislar. Belki harcama yaptiginizda bu sart yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 17 Nisan 2025; 12:47:10 >

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

ben genelde benzin alıyorum hocam, shellde kullanılıyor.

Bende bu şekilde görünüyor, 3 tane rezervasyonda toplam 800 lira bonus almıştım. Puan hareketlerine nerden bakıyoruz bilmiyorum, onu göremedim.

Belki o tarihte şartlar farklı olabilir.

edit: puanları da buldum.

CEPTETEB [ANA KONU]

CEPTETEB [ANA KONU]

CEPTETEB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 17 Nisan 2025; 14:2:24 >

• Merhaba. Teb bankası 50bin 0faiz 3 ay kampanyasından yararlanmak için hesap açtım. Kredi notu 1850ve üstü olması gerekiyormuş benim 1780 çıktığı için vermedi. 14 gün içinde 1850yukselyme şansım var mıdır? Herhangi bir gecikmem vs yok şuan

• dimontales kullanıcısına yanıt

14günde o kadar yükselmesi çok düşük ihtimal. Not yükseltmek için yapacağınız hamlelerin etkisi ancak 1 ay sonra görülür.(o da etkisi olursa) Bankalar ayda birkaç defa findekse bildirimde bulunuyorlar.

max puan 1900 zaten, vermemek için 1850 gibi saçma bir limit koymuşlar. oraya çıkmanız zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Nisan 2025; 16:5:10 >

hocam bu dönemin bahanesi de bu, hesap açın şu kadar kredi diyorlar ama ekstrem zor bir durumdan bahsediyor. İnan puanın olsa da belki banka başka yerde kredin var diye vermeyecekti.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

Şubat ayiyla beraber infiniti cardi herkese acmislardi. O yuzdende bazi sinirlamalar gelmis olabilir. Su an sartlarini gonderdigim kampanya 1 subatta baslamis. Tahminimce su an sizde booking harcamasi yapsaniz indirim alamayacaksiniz. Booking gecerli olsaymis super olurmu CEPTETEB [ANA KONU] sartlarda seyahat acentesi gecerli degildir yazdigi icin kayit olusturmakta mantikli gelmedi

zaten bankada yeterli mevduatım olmadığı için %5 civarı indirim veriyor, o da işlem başı 50 lira ile sınırlı :)

onun yerine vakıfbank platinum plus metali kullanıcam, haziranda bi yurt dışı seyahatim olacak, onun rezervasyonlarını vakıfın kartıyla yapmayı düşünüyorum. booking priceless anlaşması ile %10 civarı para iadesi yapıyor.

bu arada infinite metal kartını nasıl alabiliriz acaba, kullanan var mı, alma konusunda taktik verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 17 Nisan 2025; 17:35:17 >

Vakiftaki 100 dolar uzerine %5 iadeyide dusununce avantajli olabilir. Visanin booking uzerinden indirimi var gibi gozukuyor. Ama kontrol ettim bir cok otel visa indirimi olmadan daha uygundu. Mastercard direk iade yapiyorsa o daha garanti. Bende inceleyecegim bahsettiginiz kampanyayi

Nas ekonomisinde o eskiden gordugunuz oranlar yok artik. Para baglamadan elde edebileceginiz avantaj da o kadar.

Alt limitli islemleri dolduruyorsaniz, sizin icin sıkınti yok, ben gunluk 100Eur'luk restoran alisverisi yapmiyorum.

Arti 1.5m olsa da Amex'in pek bi anlami yok, 15.5bin TL aidati cikartmak icin bile kac milyon TL harcama yapmaniz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 17 Nisan 2025; 18:36:25 >
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.