Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
11.264
Cevap
440
Favori
1.097.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş

İlk 50bindeydim, şu ana kadar kart ücreti ödememiştim ancak kart banka tarafından dijitale dönüştürülüp eski kartı iptal edince dün 255tl kart ücreti yansıtmışlar. Zararda değilim kapatmamaya 400tl almıştım ancak bundan sonra kart ücreti alacaksa kapatırım. İlk 50binde çökmüş olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bonus yükleme tarihi 11 aralık

merhaba, mevcut kart süresi dolduğu için mi dijital olarak yenilediler?

Hayır, süresi daha vardı banka politikası gereği dijitale geçiyoruz dediler, oysa bende dijital kart vardı. Ben ilk 50bin müşteri içinde olduğumu kartın yenilenme süresi olduğunu eski kartın kapatılmamasını dijital gönderilmemesini var olduğunu belirtmeme rağmen süresi olan kartı yeni dijital ile değiştirdiler. Şimdide ücret yansıtıldı. geçen ay 6 ay kapatmamaya 400vermişti. 6 ay dolunca kapatacağım sanırım.

Kurucu üyeler vs diyerek bir sürü reklam yaptılar, taahhüt verdiler ama yine bildiklerini okuyorlar. Benim kartın yenilenmesine 8 ay var. Aynı durum yaşanırsa iptal ederim. Aidat vereceksem diğer Bonus kartlara geçerim, bunun ne avantajı kalıyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Bence konu karıştırılıyor,dijital karttan aidat zaten alınıyor,ilk 50 binde de olsan alıyorlar..ama ilk 50 bin kurucudan olup, mevcut teb bonus kartı süresinden dolayı dijitalla yenilenenlerden alınmıyor.. dikkat edin ayrıca dijital kartı olanlardan bahsetmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Belki 400tl kart ücreti aldığınız için sizin ayrıcalığınız sona ermiş olabilir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba benim de aynı firmadan iki farkli günde yaptığım harcamaların biri ötelendi diğeri dönem içine yansıdı. E-posta attığınız adresi yazabilir misiniz? İşleminiz sonuçlandı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ötelediler.

destek@cepteteb.com.tr

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Bana da mesaj geldi, cebteteb kredi kartını dijital yapıyorlar. Fiziksel olarak teb kredi kartı göndereceklermiş. Fiziksel karta da muhtemelen aidat çakacaklar.

• Benim kart süresi doldu, geçenlerde baktım kapanmış, üstelik sanal kartla işlem yapıyordum. Bankayı aradım niçin kapandığını sordum, süresi dolmuş dediler. Açın yenisini gönderin dedim, birisi dedi, yenisi gönderilmiş, birisi dedi kartı iptal ettirmişsiniz. Neyse dikkatli birisi size geçen yıl dijitali gönderilmiş iptal etmişsiniz dedi. Bende o ayrı bir karttı, bu kartın yenisin istiyorum dedimse de gönderemediler.

Sonra yeni kart başvurusu yaptım kaç gündür onaylanmadı, sistem takıldı vs. En son şube onayıyla teb yıldız kart gelecek eski kartın limitini kullanıyor. Bizim ilk 50. avantajına çökmüş oldular.

Onu 6 ay sonra göreceğiz kart ücretini iade etmezse kapatırım. Zaten durduk yerde kartı dijitalle yeniledi.

Benim ayrıcalık sona erdirse 400tlden değil kartın dijitalle yenilenmesinden olabilir. İptal talebinde 400tl vermeyebilirdi, zaten ücretsiz kart olduğundan. Eski kartın süresi dolmadığı halde dijitalle yenilediler ki gördüğüm kadarı ile burada çoğunun kartı o şekilde yenileniyor. Ayrıca ücretli dijital kartımda var.

ilk 50bin üye içinde olup kartı dijital kartla yenilenen ve kart iptal talebinden 400tl almadığı halde kart ücreti yansıyan var mı acaba?

Eğer ilk 50bin üyeden olup kartı dijitale dönüştürülüp iptal talebi yapmayıp kart ücreti yansıtılan varsa 50bin üyeliğin anlamı kalmadı demek olur. Aksi durumda iptal talebinden aldığım 400tl yüzünden kart ücreti yansıdı derim.

Kartım dijitalle yenilenmeden önce iki sefer kapatmama Bonus'u aldım ve aidat gelmedi. Yakın zaman önce dijitalle yenilendi. Yine kapatmama Bonus'u aldım. Henüz aidat yansımadı. Yansırsa da 6 aylık kapatmama taahhüdü dolunca arayıp geçmişe dönük aiadat iadesi isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin yazdığınızdan şu sonuç çıkıyor, iptalden 400tl aldığımızdan değil kartın dijitalle yenilenmesinden kart ücreti yansıtılmış. Muhtemelen sizde belli süre sonra kart ücreti yansıtılacak. Böylelikle dijitale dönüştürüyoruz ayağına 50bin üyeliğin anlamı kalmamış olacak.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.