Şimdi Ara

cepteşok oyuncu masa 169 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar cepteşokta mağazaların konumunu seçip hangisinde olduğunu görebiliyorsunuz benim çevremde birinde varmış. ne kadar kaliteli veya oyuncu masası olduğu tartışılır ama fiyatına göre gayet iyi görür diye düşünüyorum. https://www.sokmarket.com.tr/oyuncu-calisma-masasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fbehrem -- 22 Mayıs 2021; 8:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu nasıl tasarımdır arkadaş. 2000lerden kalma.

• oyuncu masası değil de kutusu desek dsaha iyi. masanın eni 90 cn kasanın olduğu yerde 25 cm olsa ayak için 65 cm lik yer kalıyor cepteşok oyuncu masa 169 tl 

• Bende masa arıyorum ama istediğim türde birşey yok piyasada.

Benim masamın klavye ve faresi alt bölmede olacak ve, alt bölmede boydan boya sürgülü olacak.

Birtek abre vm-642 var, onunda fiyatı 500 e çıktı.

Şoktaki masa ise çokta kötü sayılmaz bence, özellikle bilgisayarı ders çalışmak için kullananlara uygun bir masa.

• Hani RGB LED? Oyuncu ürünü değil o zaman bu.

• Oyun oynarken ayaklarım rahatsız oluyor. Oyuncu terliği arıyorum.

• Ben bim çalışma masasıyla kombo yaptım bu masayı ana kullanım için değil konsol için kullandım, küçük baya ama iş görüyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Bimin masasından artan malzemelerle şokun masasını yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt

hocam soyulma vs var mı kaç aydır kullanıyorsunuz ciddi bir deformasyon var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fbehrem

hocam soyulma vs var mı kaç aydır kullanıyorsunuz ciddi bir deformasyon var mı?

Sallanıyor yandaki masa olmasa oynak baya direksiyon için, parasına göre iyi ama 169 liraya daha iyisi olmaz bu saatten sonra. deforme olacak bi kullanımım yok ayda yılda bir döndüm o masaya doğru :)

• Kendi tasarimimi yapip bi mobilyacida ozel olarak yaptirmak isterdim.Bu tarz seyler herkese hitap etmez kullanissiz bi cok noktasi olabiliyor en pahali urunlerde bile.

• Mümkün ama bu işi yapabilecek az sayıda usta var ve isteyecekleri fiyat da en az 10 katı olur.

• Meslek liselerinde mobilya bölümleri böyle dışarıya uygun fiyata yapıyor. Bi araştırın isterseniz

• geçen yıl böyle bir tasarım almıştım. Az yer kaplıyor, fakat; kasa iç dizaynı görünmüyor cepteşok oyuncu masa 169 tl boşa masraf yaptım kasa içine :))

• Gençler adore'dan bi L new-york alın geçin ne kasıyorsunuz :)

• bi an almayı düşündüm görseldeki pc kasasından var bende uyma sorunu olmaz fakat çekmece olmaması beni vazgeçirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Gençler adore'dan bi L new-york alın geçin ne kasıyorsunuz :)

• man utd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bi sorayim dediginiz gbi.

• Yıllar önce L gelincik masa aldım. adore olandan daha ucuz. Bu şoktakinden biraz pahalı. taş gibi halen kullanırım üzerinde 32” monitörü taşıyor bana mısın demedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.