Şimdi Ara

cepten facebook a girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm öncelikle bende 5800 xpress music cep telefonu var suan 3 sorun yasıyorum 1.cisi suan opera mobille ile internete giriyo ama cogu zaman hafıza dolu diyo yanlız ben bunu hafıza kartına yukledim en az 5 gb da bos alan var neden diyo bilmiyom 2. opera ile face girdigimde ucretsiz kalite ile baglanıyom norma bilgiayardaki gibi görüntü gibi baglanmam için ne gerekli 3.de adobe flash payer lazım ama sürüm en az 6 olması lazım bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim

• 1. Hafıza doludan kasıt "önbellek" tir bence.
    2.Cepten normal faceye giriliyordu facenin en altında dokunmatik site, tüm site demesi lazım. Tüm siteyi yıklayınca netteki face açılıyor.
    3.Adobe flaş için bilgim yok ama, burda gezingen diye tarayıcı var. Onu bi denesen faydası vardıı galiba.
  • Flaş playeri destekleyen sadece skyfire vardı oda sanırsam türkiyeden elini çekti. Başkada var mı bilmiyorum..
  • opera tarayıcısından vazgeçmelisin.Hem görüntü kalitesi bozuluyor ve çoğu siteyi bozuk bozuk gösteriyor flash özelliği yok.
    Arkadaşın da dedıgı gıbı hafıza dolu derken önbelleği kasdediyor.
    Ayrıca touch.facebook.com adresini gir telefona telefonun kendi tarayıcısına ve gıcık gıcır facebook unla iyi vakit geçir.
  • opera ile facebook tüm siteye bende giremiyorum ama telefonun kendi tarayıcısıyla giriliyor
  • Dediğim gibi opera işe yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Siteye IP adresi ile girmek ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.