Konu Dışı , Facebook'dan daha değerli şahsen benim için . Cepte konu dışı özgürlüğü istiyoruuuum Ya siz ?
Konudisina takilmak zaten pek kota yemiyor:)
quote:
Orijinalden alıntı: Layblood
Konudisina takilmak zaten pek kota yemiyor:)
Hocam Telefonda Kota ? Anlayamadım .
Olayın mantığını anlayamamışsın. Siteler satılmıyor parayla, internet satın alıyorsun hangi siteye girdiğin değiştirmez kotayı aşmadığın takdirde.
zaten bedava
telefonda da kota olur internet paketine göre
Hergün cepten min2 saat giriyorum konu dışına.. Ayda 50mb rahat yetiyor. Bazı cep telefonu forumlarında 10 kontore 100mb lık paket satılıyor.. Tek sorun smiley yok
Ben bilmiyordum zaten bu işi nasıl olur ben şimdi konu dışına girsem bedava mı olur ?
Ben bilmiyordum zaten bu işi nasıl olur ben şimdi konu dışına girsem bedava mı olur ?
Sakın. İnternet paketi satın alıcaksın 100 mb vs ama değmez bence boşver. Girenlerin çoğu benim gibi wirelessdan giriyor zaten.
Turkcell nerden alınır bu paket(100 mb)
saçma saçma yorumlar gelmiş konu dışı bedava kota yemez falan diye, e gir o zaman kotalı internet paketi almadan, kota? demişinya al bakalım kara mehmetten versinler sana..
Sana servisi asıl olarak sağlayan sana sim kartını veren iletişim şirketidir. Dolayısıyla internette yapacağın işlemler de sağlayıcını bağlar. Bu sebeple DH'den böyle bir istekte bulunman seni bir sonuca ulaştırmayacaktır.
Eğer internet paketi alırsan (haftalık veya aylık) konu dışında takılman sana pek engel olmayacaktır zira burası fazla bir yükleme yapmamakta. Kullandığın tarayıcıdaki seçeneklerden "resimleri yükleme" seçeneğini kullanırsan çok çok daha az kota yiyecektir burası.
Önerim ihtiyacın yoksa böyle bir yola başvurmaman.
türkcellden hangi paketleri kullanıyosunuz ucuza varmı bişeyler bildiğiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
türkcellden hangi paketleri kullanıyosunuz ucuza varmı bişeyler bildiğiniz ?