Şimdi Ara

Cepmail' i Herkes Biliyor PEKİ !!! CepAjanda 'yı biliyormusunuz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cepmail' i Herkes Biliyor PEKİ !!! CepAjanda 'yı biliyormusunuz !!!

Cepmail 'i herkes biliyor telsim içi günde 15msj bedava.

CepAjanda ise aynen telsim içi fakat aylık 30 msj bedava yollayabiliyorsunuz üstelik 160 harf.
    CepAjanda ya telefon defterine göndermek istediğiniz telefon numalarini kayit ediyorsunuz sonra ,telefon defterini görüntüleyi seçiyorsunuz ordan eklediğiniz isimlerden hangisine göndermek istiyorsanız üzerine tıklıyorsunuz gönderme sayfası açılıyor tıklayıp gönderiyorsunuz...

Bazı arkadaşlar günde 15 tane varsa aylık 30 tane yi ne yapayım diyebilir.ama bazen 15 tane yetmiyor ve diğerlerinde gereğince kullanıyorum çokta güzel oluyor...

Bilmeyenler için paylaşmak istedim...Bilen arkadaşlar zaten biliyoruz diye lütfen msj yazmasın...

Saygılar...

• Güzel bir bilgi. Bak ben bunu bilmiyordum işime yarıycak. Teşekkürler
  • biliyorduk.
    kullananların çoğunun bildiğini düşünüyorum.
    sadece cep ajandadan ibaret değilki özellikleri yurtdışına mesaj göndermek,sınırsız uzunlulta mesaj yazmak,logo,melodi,oyun,...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mihl

biliyorduk.
    kullananların çoğunun bildiğini düşünüyorum.
    sadece cep ajandadan ibaret değilki özellikleri yurtdışına mesaj göndermek,sınırsız uzunlulta mesaj yazmak,logo,melodi,oyun,...

arkadaşım illaki sazanlık yapmak istiyorsan başka siteye git...yukarda ne demişiyim iyice oku biliyorsanız bişey yazmayın lütfen...ayrıca ben telsimin bütün özellikleri değil ücretsiz mesaj özelliğinden bahsediyorum uzun mesaj bilmem ne ayakları yapma onları herkes biliyor ama ücretsizmi logo,melodiymiş, bu zamanda hangi enayi logo,melodi,oyuna para verir 20 kontör 40 kontör geçiriyorlar adama ... al bluetooth istediğini yükle...bir şey bildigini sanıyorsun... zeki insan seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 1 Şubat 2007; 16:57:21 >

• valla şahsen ben bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler Cİko_Seko
  • Ben de bilmiyordum teşekkürler
  • Eskiden beri var olan Uygulama..

ANcak eskiden numarnla giderdi..

Şimdi 0542 gbii saçma bir numara ile gidiyor..kullanımı çok hoş değil yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bilmiyordum teşekkürler
  • yaw ben nasıl sms gönderecem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barandogan
    yaw ben nasıl sms gönderecem?

Nasıl yani?
    Cepmail'den yararlanarak mı yoksa Cep Ajanda vasıtasıyla mı?
    Konu sahibi arkadaşa bilgilendirme için teşekkürler.
  • ben şimdi cep mail den mesaj atmayuı bilmiyorum bunu bana kim öğretecek öğretene bir sürpsiz im var gönderin gönderin bekliyoyorum adresim Cemal_823@hotmail.com
  • paylasım icin tesekkurler ogrendigim iyi oldu
  • mehet
  • evet cidden bende bilmiordum güzel oldu bide telsim numaralarından başka numaralarada mesaj atma gibi şansımız olsaydı güzel olurdu
  • slm
  • bu çok ii oldu sağolasın bende bilmiyordum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.