Şimdi Ara

cep telimden vergi kestiler bugün arama yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu akşam cep telime msj geldi ve şöyle diyor,zaten biliyorsunuz
    değerli abonemiz,adınıza devlete ödenen telsiz kullanım ücreti ocak 2012 dönem taksidi 1.21 tl hesabınızdan tahsil edilmiştir

bir baktım 2 tl kalan kontorum0,80 kuruş kaldı
    bir anda tepem attı,bu ne ya bıktım soyup soğana çevirdiler,zaten kontor alırken vergisini vermiyormuyuz % bilmem kaç
    ee daha bu ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

selam arkadaşlar
    değerli abonemiz,adınıza devlete ödenen telsiz kullanım ücreti ocak 2012 dönem taksidi 1.21 tl hesabınızdan tahsil edilmiştir

bir anda tepem attı,bu ne ya bıktım soyup soğana çevirdiler,zaten kontor alırken vergisini vermiyormuyuz % bilmem kaç
    ee daha bu ne ya

memleket eyiye gidiyi..
  • telefonu satsam ee arkadaşlarla nasıl haberleşicem aslında satmayıda düşünmeye başladım
    yoksa satmayıp tv kanalının önünde yere atıp kırsammı,sabah haber kanalına mail atayım cep telimi kırcam gelin çekin desem yada ben geleyim desem ayıp olurmu
  • quote:

selam arkadaşlar

ee daha bu ne ya

aynı msj banada geldi ilk kez bi bu kalmıştı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurocan -- 9 Ocak 2012; 0:38:36 >
  • herşeyin bir ölçüsü vardır herşeyde adaletli olmak lazım eğerki 1 damla hak karşı tarafa fazla geçiyorsa helal etmiyorum
    herkeste böyle desin,acısıda öteki dünyaya kalmasın bu dünyada çıksın
    aynen böyle arkadaşlar

herşeyin hakkı ölçütü ALLAH katında adaleti hakkı vardır kul hakkı vardır,herşeyin ölçüsü vardır,neyse o kadar karşıya geçer
    fazlası ALLAh katındada günahtır
    ayıp ya alın teri bu,zaten kontor alırken vergi veriyoruz,iki kezmi alınırmış
  • quote:

herşeyin bir ölçüsü vardır herşeyde adaletli olmak lazım eğerki 1 damla hak karşı tarafa fazla geçiyorsa helal etmiyorum
    aynen böyle arkadaşlar

herşeyin hakkı ölçütü ALLAH katında adaleti hakkı vardır kul hakkı vardır,herşeyin ölçüsü vardır,neyse o kadar karşıya geçer

Aynen
  • anladığım kadarıyla özelleştirilen cep telefonu şirketlerine zaten vergi veriyoruz kontur alırkende devlete vergi veriyoruz
    yani hem devlet hemde özel telefon şirketleri zaten bizden kazanıyor

ayrıca birde bu el telsizi ücreti alınıyor

o halde hem özelleşen cep telefonları bizden kazanıyor,hemde devlet 2 kez bizden vergi kazanıyor
    o halde 3 defa bizden alınmış oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

herşeyin bir ölçüsü vardır herşeyde adaletli olmak lazım eğerki 1 damla hak karşı tarafa fazla geçiyorsa helal etmiyorum
    aynen böyle arkadaşlar

ayrıca şimdi tekrar baktım 2 kere almış!söylemeye kalksan 1,2 kurusun hesabını mı yapıyorsun derler...

• madem para lazım o halde neden ekranlarda paramız çok deniyor
    madem çoksa neden böyle 2 şer kez alınıyor,ne perhis bu ne lahana turşusu
  • damlaya damlaya göl olur
    1.2 tl hesabımı olur denir,ama herşeyde 1.2 tl
    topladınmı ayda 100 tl-200 tl yi bulur,ama maaşa 3 tl zam yapınca maaş gerilerde kalıyor

neyse ya her ay böyle can sıkıcaklar,sanırım cepi satıcam ciddi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurocan

quote:

aynen böyle arkadaşlar

ayrıca şimdi tekrar baktım 2 kere almış!söylemeye kalksan 1,2 kurusun hesabını mı yapıyorsun derler...

evde 5 kişi yaşıyorsa 5 cep teli varsa ayda 6 tl yılda 72 tl eder

ülkede 75 milyon insan yaşıyor ortalama her evde 5 cep olsaki daha fazla insan sayısı olanlar var yada daha az
    ortalama 5 diyelim
    yılda 75 milyon x 72 tl=5.400.000.000 tl eder

• Sorma adamı deli ediyor o mesajı her gördüğümde devleti saygıyla selamlıyorum yakındır aldığımız nefes başı vergi vereceğimiz günler
  • kim nederse desin ekonomik parametlere bakılmadan alım gücüne baktıgımızda devletimiz hem soyguncudu hemde halka 3 kurusu fazla görup kendi vekiline 300 kuruş zam yapacak kadar adeletsizdir.senin fark ettiğin kısım kucuk bir kısım telefondan değil herşeyden 2-3 defa vergi kesiliyor sadece telefona bakarsak üstüne özel iletişim vergisi telsiz vergisi kdv vs... derken rezalet ortaya cıkıyor.ama cıkıp yunanistan mı olalım diye halkı korkutuyor halbuki biride çıkıp demiyor o olmaktan korktugunuz yunanistanın kişibaşı milli geliri 28000 usd senin ülkenin ise 8000 dolar cıkıp kuru kuru konuşmak işe yaramıyor

ki artık bu saatten sonra cok umrumda olmuyor zira artık bu gemi batıyor kaçar kurtaracak kalanlar şansına küsecek

kusura bakmayın arkadaşlar biraz fazla dolmusum hata varsa affedin

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool
    kusura bakmayın arkadaşlar biraz fazla dolmusum hata varsa affedin

sadece sen değil bende ülkeden soğudum zaten insanını sevmemeye başladım problemler milyon tane
  • devlete sadece 10 kuruş borç bırakın
    10 kuruşu faizler ne yapıp eder eve haciz gönderirler,ama almaya gelince bol bol ohh
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hurocan

quote:

aynen böyle arkadaşlar

evde 5 kişi yaşıyorsa 5 cep teli varsa ayda 6 tl yılda 72 tl eder

ülkede 75 milyon insan yaşıyor ortalama her evde 5 cep olsaki daha fazla insan sayısı olanlar var yada daha az
    ortalama 5 diyelim
    yılda 75 milyon x 72 tl=5.400.000.000 tl eder

haklısın tabiiki öyle artık evinde cep telefonu olmayan yok 8 yaşındaki çocukta bile var...başka türlü nasıl hortumlucaklar acebaa

• Bir de elektrik faturaları katlandı son aylarda.Resmen enayiyiz.Fırsatı olan kaçırmasın gitsin başka ülkeye.
  • itirazı olan varsa cebindeki kimliği iade edip nereye gidiyorsa gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

itirazı olan varsa cebindeki kimliği iade edip nereye gidiyorsa gitsin.

oww sen memnunsun o halde evini arabanı devlete bağış yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

itirazı olan varsa cebindeki kimliği iade edip nereye gidiyorsa gitsin.

gidenler gayet rahat buna emin olabilirsin
    adam almanyada ambulans şöförü,ayda 6000 tl maaşı vardı,emekli oldu ayda 3000 tl alıyor,karısıda fabrikadan işçi emeklisi 3000 tl de o alıyor
    aylık gelirleri 6000 tl vede 4 katlı villa yaptırdı almanyadan mobilya getirdi,şimdi keyfini sürüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.